Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    19. Srpanj 2016. 08:27

Crazy zao mi je da si se napatila s tortom. Izgleda super, bez brige nestat ce brzo. 

Kika sreeeeeeetnoooooo!

Marigmar
    19. Srpanj 2016. 08:47

Di nam je Dorich ona isto sitno broji a nekak se dugo nije javila, da nije već i ona u mukama po dojenju a da ni ne znamo 😁

ejic
    19. Srpanj 2016. 09:15

Dobro jutro! 

Crazy, sretan rodendan tvojem princu br.1 😘🎁🎉 A torta izgleda primamljivo, mogla bi i ja sad jedan komad za dorucak 😜

Kika, sretno! Zelim ti sto brzi i laksi spust 😘

I ja imam vec neko vrijeme na bradavicama taj osuseni zuti kolostrum. Jednom sam probala stisnuti malo bradavicu i izasla je prozirno zuta tekucina. Nadam se da se sise lijepo pripremaju na akciju sljedecih mjeseci 😉

Cure imam opet jedno pitanje za vas. Prosli tj na pregledu mi dr ponudio akupunkturu i reko neka do danas razmislim hocu li to. Jel ima koja od vas iskustva s tim? Ja potpuno zaboravila na to pa nisam ni citala cemu ta akupunktura uopce doprinosi.

Odo doruckovati. 😘😘 svima!

Elle827
    19. Srpanj 2016. 09:50

Crazy, SRETAN ROĐENDAN malome frajeru...al će uživati u torti...super je😊👍
    ..kažeš ono večernja šiza...ajde sad mi bar nekako ipak lakše kad nije to samo kod nas...
    ..a za ono zadnje mlijeko....pa rekla bih da poklopa on to sigurno ..vidim kad stisnem na početku da je onako prozirnije nego kad stisnem nakon podoja...onda je baš bijelo..

Kika...eto tebe napokon 😊 ajde sretno...nek ti sve lijepo i brzo prođe 👍 drž se..

Ejic, akupunktura? prvi put čujem...

'

CrazyPuppet
    19. Srpanj 2016. 10:01

Hvala vam cure na čestitkama ♡♡♡
    Ejić akupresurne točke za laksi porod su na malim noznim prstima onako s vanjske strane. Nisam probala, ali navodno pomazu laksem otvaranju i/ili smanjenju boli kod trudova...  probaj zasto ne, ne moze ti stetit...

zabica25
    19. Srpanj 2016. 10:52

Bila ja jučer u Poliklinici na CTGu i pregledu, i dalje zatvorena i sve ok.
    Žgaravica me tak napala jučer da nisam mogla zaspati..Ko u inat, doma ničeg- ni sode ni mineralne...danas sam pitala gink šta da uzmem i rekao da mogu Rennie ili Gastal..što mi paše..
    Ah ti pokemoni, jučer sestra po stanu lovila..haha...veli, kod škole je loptica..pa reko odi po nju :)
    Ja sam za ručak danas podrijala juhicu i pohane palačinke  +  salata, a jučer me muž izveo jer nam je godišnjica i roćkas!
    Na povraćanje mi je jako išlo...ah ti zadnji tjedni :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mare1989
    19. Srpanj 2016. 10:54

Ajme cure ja imam uzasne bolove,jos sam se rasplakala sin mi razbio tablet,imam ga 3god i bas ga cuvala i na kraju se sinovi dinosauri borili i borba se odvijala na tabletu dok sam bila u wc-u

ejic
    19. Srpanj 2016. 11:05

Crazy, hvala na info! 😘
    Citala sam sad malo cemu uopce akupunktura prije poroda i prema tome sto pisu, zvuci super. Pitat cu danas koliko to uopce kosta pa cu onda vidjeti hocu li uzeti ili ne. Imam par poznanica koje su pricale da su je koristile ali ih nikad nisam pitala detalje jel pomoglo ili ne.

Marigmar
    19. Srpanj 2016. 12:24

A joj mare kakav dan, mogu misliti naj rade bi ga prespavala 😔
    Žabica lijepo da je sve ok, imamo nas dvije jos cajta da ispratimo ove iz svibnja 😜
    Ja oprala prozor u jednoj sobi i krepala, bome cu sutra u drugoj, stavila juhu kuhati i u horizontali sam, vratile se vrućine bas mi je bilo lijepo za vikend

mare1989
    19. Srpanj 2016. 12:34

Marigmar bas bi ga prespavala

Jos jadan mm s terena dosao kuci samo da vidi kako sam.Nazvao da cuje kako sam da li djeca slusaju,ali posto sam bila u suzama dosao je da me vidi😍
    stvarno sam blesava radi tableta placem. E hormoni moji dragi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.