Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    18. Srpanj 2016. 21:37

Kinderbet uz krevet bez stranice. Ja bih tako. 
    Cice i sva se prala sapunom. Ma kad se tamo u rodilistu oblijes znojem shvatis da pranje samo vodom i nije bas

bellaru
    18. Srpanj 2016. 21:42

Abies hvala😊 mislim si dal bebi smeta tipa otusiram se pa uvalim cicu a mozda ima okus il miris po gelu za tusiranje😕

mare1989
    18. Srpanj 2016. 22:02

Bellaru ja sam obozavala se voziti s mm kad je vozio brzo i kad je drifto😁😁
    Sad je stariji i djecu ima sad je ozbiljniji,sad idemo ofroad😊😉

I ja sam ih prala sa spunom i poslije malo mlijeka istisnem i namazem.
    Cure je li vama curi onaj kolstrum ili kako se vec zove😏 meni bas kapa😊 i imam osjecaj kao da mi netko struju pusti u bradavice.😊⚡

kika832013
    18. Srpanj 2016. 22:11

Cure moje sve je isto jos uvijek, peru laznjaci na najjace ali ja se ne otvaram.  Bas je mali tvrdoglavi na mamu hahah  Kad sam dosla sa pregleda i otisla na wc kad sam se obrisala bilo je iscjetka prosaran sa krvlju ali nisam sigurna jel to od pregleda ili cep polako izlazi. Nadam se da je cep jer je doktorica svaki put njezna i nikad me ne boli. 
    Eto toliko od mene drugo nista nisam zapamtila sto ste pisale 

bellaru
    18. Srpanj 2016. 22:15

Meni to curi vec ne znam koliko dugo. Jedno 3 mj sigurno.Vec sam potrosila kutiju onih umetaka jer mi promoci grudnjak i majicu. 😕
    Kika znaci mali se neda😁😁😁 mozda te samo iznenadi!

mare1989
    18. Srpanj 2016. 22:16

kika tvoj maleni bas nece pa nece😊 ali bitno da te tvoja doktorica pregledala. Je li ti rekla koliko si otvorena?

mare1989
    18. Srpanj 2016. 22:17

bellaru curi i meni ali ovih dana kao da mi netko struju pusti u bradavice hajjaha

kika832013
    18. Srpanj 2016. 22:19

Mali mudre na tatu a tvrdoglav na mamu  ma on ce to na brzinu odraditi kad se budem najmanje nadala. 1 prst sam otvorena vec dva tjedna i nikako naprijed 

Marigmar
    18. Srpanj 2016. 22:30

Meni taj kolostrum se odmah stvrdne, tj. Ne vidim da curi već vidim na bradavicama žućkaste komadiće pretpostavljam da je to kolostrum 🤔

bellaru
    18. Srpanj 2016. 22:34

Mare kako mislis  pustio struju u bradavice?😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.