U cetvrtak punim 37. Tj.i cice jos normalne, tj.kao i prije trudnoce. Samo sam osjetila da su bradavice osjetljivije kad se tusiram.
Pocinjem se brinuti, sta ako nista ne dode? Jel moguce da neke zene uopce ne proizvode mlijeko??
Bellaru kao lagan strujin udar osjetim u bradavicama. Obicno navecer se to desava😊 nista strasno
Lucy ne brini doci ce sve polako.sad kad bi stisnula bradavice krenulo bi malo da ti curi.
..pranje robice...ja s persilom sensitive, bez omekšivača i stavim program na dodatno ispiranje još..
..pranje cica...isto s gelom za tuširanje..jer ionako dobro isperem..a i neko vrijeme ih onako malo masiram pod toplijom vodom da se kanalići bolje otvore pa mlijeko lakše ide van...
lucy...svi imaju mlijeka.. ne brini ..samo treba bebu često stavljati na početku da si navuče koliko joj treba..
..kolostrum prije poroda...šta ja znam...meni,nikad nije niš curilo....ali ko što je rekla Marigmar, čini mi se,..isto sam,znala primijetiti kao nešto žućkasto stvrdnuto na bradavicama..
Crazy...spomenula si da si našla način kako da uguraš cicu dublje.. kako? ja pokušavala nekako kao stisnut pa mu gurnuti, ali ništa od toga..prvo uhvati tako, ali mu svejedno sklizne malo dok vuče..tako da u biti on sam uhvati nekad bolje, nekad lošije al meni najbitnije da vidim da lijepo guta pa onda i potrpim cijelo vrijeme čak i kad lošije uhvati samo da ne mora ponovo hvatati jer me taj prvi zagriz najviše boli...ipak, naravno da bi htjela izbjeći taj lošiji prihvat...
...btw. cure s bebama...jel se vama događa da beba preko dana ok zaspi i skroz je sve ok...a onda da se u jednom periodu navečer ili u noći puno teže uspava..i plače..i,to uvijek tako,navečer ili u noći...kao da ga,nešto muči...ali što? sve isto radimo kao,i preko dana...
'
jutro cure!
Pisala post prije spavanja, ali mi mob krene refreshat stranicu i sve zbriše...grrrr i evo jutros ponovno... trebam novi mob pod hitno.
nisam imala snage ponovno pisat post, ova torta me izubijala. Radila sam je od 2-8 navečer... Imala sam neki recept od 12 jaja (jer sam imala puna jaja koje je trebalo potrošit) ugl, komplicirano... bila sam ljuta sama na sebe što nisam samo smutila onaj svoj prefini cheesecake... al dobro kaj je tu je, gotova je :D
Lucy meni isto niš ne izlazi na pritisak, doći će kad treba, ne brini ;)
Elle, ja sam malo stisla bradavicu i gurnula mu je što dublje u usta, kad on to uhvati, nema nazad... jedino vidi da mu glavicu držiš dovoljno visoko,da ne klizi.
što se tiče ove večernje šize, mislim da je to više ko neko pravilo, sve koje znam s bebama su imali taj problem... jedino se probaj uvjerit da on stvarno sve dobro pocica, pogotovo ovo zadnje, da se ne pojave kolike (jer kad beba popapa samo ovo "prvo" mlijeko onda počnu problemi s kolikama)
Kika ti si nam još u komadu, neće ovi naši Dalmatinci van, "vrag odnija prišu"... drži se ;)
Vidim pričale ste o vožnji, ja znam biti nervozna, ali ne divljam. I meni se smrači od turista, ali bome i od naših... To se samo ubacuje, oduzima prednost, žmigavac eventualno daju, ali zato obavezno bar 2-3 auta prođu kroz crveno. I još meni trubi da što sam stala na crveno, hehehe... Plus ima ekipa koja bez problema stane nasred ceste, ostavi auto i ode u pekarnu po pecivo... ono wtf!?!?! Ja sam imala 2 potencijalno opasne situacije,pa me naučilo pameti...
kod mene pregled u četvrtak, a danas nalaz brisa na strepB, držte fige da nema beštije ;) iskreno me malo čudi kak sam uz sve "nemirovanje" i napore, a otvorena još uvijek u komadu hehe... čekam ja tu 2000. stranicu ;)
Kako ste mi vi jutros?
Dobro jutro cure
Nisam se niti malo naspavala jer sam se svakih sat vremena dizala na wc a od 4 ujutro cini mi se i trudove na 10 min. Probudilo me stezanje droba i ja to zanemarila ko da se meni ne dogada ali onda nakon 10 min me opet probudilo i sad stalno pratim na sat Eto sad se ne smijem zaliti da se nista ne dogada samo je trebalo cekati da ispadne cep
Uzbudenje raste!
Crazy- torta izgleda savrseno, sad bi i ja malo
Kika sretnooo!!! Pošaljem ti ja tortu, ogromna je, ima je ;) Još ćemo je malo složit da izgleda dječje... ;D
Jutro cure, Crazy torta je bome Ko Svadbena ima za pola sela mogle bi mi sve doci 😀 Uf sad bi komad bez greške sto je 8 ujutro 😂
Kika jupiii, bome te danima navlačio ali eto isplatilo se, sretno da ti sve prođe bez problema 😊
Meni se ne zuri, ono prošli tjedan šta me sve bolilo i rezalo i stiskalo sve je stalo ovaj tjedan, ali nema veze nije tak i tak moj red jos malo da odmaram 😀 Jucer sam nešto dragom rekla kak sam sve spremila i sve očistila i kak mi je dosadno, kasnije si razmišljam pa jbt ovo su vjerojatno zadnji dani na duže vrijeme da mi je dosadno, tak da ne cu se buniti 😂😂😂
Jutro cure
Crazy malom ljepotanu sve najbolje zelim od srca torta izgleda super
Kika sretno,samo ti doma odradi sto vise mozes trudova
Moj mm i njegov brat su jucer klince vodili u grad,da mama malo odmori
Noc mi je bila vesela,dizanje u wc,pa sam usput lubenicu jela.Jutros me stomak boli
Sortiraj odgovore
Najstariji