Budna od 5.30. Legla u 12. Bellaru, Sad dok jos imamo priliku ne mozemo spavati, a poslije ce biti " dajem bubreg za 8 sati sna".
Jeste prale navlaku od autosjedalice/ jajeta?? Imamo nova kolica tako da imaju samo onaj miris po novom malo.
Jutro cure!
Nesanica vam je samo lagana priprema na ono sto vas ceka. ;-)
Abies i Mare, ja sam vam mali nerd hehehe, al nezahvalno je ovako vadit stvari iz konteksta, pogotovo iz ove knjige... recimo ona preporuca izdajanje manjih kolicina mlijeka od samog pocetka da bi se sto prije stvorilo dovoljno i da skokovi u razvoju prođu glatko. Ja se toga nisam pridrzavala i sjecam se muka koje sam imala s prvim. Da ne spominjem nocne podoje. Pa se sad mislim oću li ipak skoknut po tu izdajalicu i par bočica, ushemit se od samog pocetka i svesti si muke na minimum.
Ovaj raspored vrijedi i za bebe koje nisu dojene, a mijenja se 10x kroz prvu godinu i prilagođava se bebi.
Mene danas ceka japanski vjetar, odlucila sam ipak okruglu varijantu radit. Ispeći ću kore, pa sutra smutit kremu. Jos je ovaj tjedan malac doma, a onda iduci mogu rodit ;-)
Kako ste mi vi danas?
Jutro cure
Crazy ja sam si kupila izdajalicu i sveki je kupila boce.Jer sam svakako mislila se izdajat da imam ako negdje moram ici.
lucy ja bi oprala autosjedalicu,jer ipak mala beba ce tu biti i bez obzira sto ces joj ti staviti pelenicu ispod glave
Ja sam imala veselu noc,stalno sam morala na wc,pa sam oko 3h bila gladna i naravno morala sam da jedem
Dobro jutro i od mene, bome sam lijepo spavala, posle odslaska uw c zaspim opet ko kamen 😬
Nisam ni ja znala da ima tolko muke s dojenjem, kao sto je neko napisao niko bas o tome ne prica, jedino cula za upale i to je to. Ok ovako bolje da se pripremim. Mozda ta knjiga ima negdje u pdf moram bas pogledat 👍🏻
Jos jedna knjiga za prorucit je sretno djetinjstvo opisuje prve 4g djeteta po fazama, pa se ne mora sve odjednom citat . Remo H. Largo je autor. On bas isto govori kako se beba prvih 6tjedana ponasa kao da ej jos uvijek u trbuhu pa zato i preporuca one marame za nosenje , i zato bebu smiruje samo blizina majke -nosenje.
Mi danas idemo vidit stan , bit ce super ako kljuceve dobijemo 1.8 onda stignemo prije bebe, neka je taman do termina u trbuhu hihihi
Crazy bit ce super kolac okus je odlican 👍🏻
lucy ja nisam prala planiram stavit tetru kod glave
Jutro cure, i ja cu se pohvaliti sa dobrim spavanjem od kada je zahladilo spavam super, isto se probudim za wc ali u polu snu i zaspem za sekundu, tak sam sretna 😀 (Ne vadim mast vama koje ne možete spavati već sam i ja imala problema sa spavanjem pa sam zato sretna 😜)
Kako stojimo ovaj tjedan sa pregledima, Kika kada ti ideš danas doktorici? Javi nam novosti obavezno! Ostale cure?
E da i fulala sam naziv te knjige o dojenju pa ako netko može zapisati
Tpol i Marigmar super za spavanje
Ja jos plus po noci budim kcer u wc jer ona spava ko top pa je moram voditi
Sutra poslijepodne imam pregled kod doktora,bas me zanima stanje dole.Jucer i nocas me bole bokovi i kost kod gospodicine,i sad me boli.Ali nema veze samo nek se sirim lakse ce princeza izletit
😀 ajme mare tebi je bas veselo noću a i danju 😀 Lako se nama smijati kad ni ne znamo šta nas ceka 😁
Marigmar iskreno bude dana kad mi dode da bi zadavila svakog,ali kad te ujutro probude se recenicom;Mama ja te volim,sve se muke zaborave.Sad mi je tesko,ali i to ce proci
Marigmar Sretna beba od Gine Ford.
Ja s malcem opet do dr, oce ga vidit jel nema bronhitis :-S super, samo su mi inhalacije jos falile... :-/
Ak nema vodim ga na prvo pravo šišanje, pa da za ročkas ima novu friz ;-) do sad sam ga samo ja šišala...
Btw. Ja nikako do zraka jutros... ko da ću se srušit
Sortiraj odgovore
Najstariji