Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    17. Srpanj 2016. 22:00

Bellaru necu ja jos, ja sam samo pretjerala danas. i bolje joj je da ne zuri nemam nista spremno 

bellaru
    17. Srpanj 2016. 22:02

Marigmar ja nisam cijelu depil. Rekla zenskoj sta je bitno za rodit i ona to dole rijesila. Pa onda je valjda to dole dosta😕

bellaru
    17. Srpanj 2016. 22:08

Mare ja mislim da ce ona tebe iznenadit 😉

CrazyPuppet
    17. Srpanj 2016. 22:11

Aurelija, podoj bi ti trebao izgledati otprilike ovako: u 7:00 ujutro: 25-35 min na jednoj dojci, i nakon toga 10-15min na drugoj dojci. Bitno je da prvu isprazni do kraja, da isiše ono posljednje najmasnije mlijeko koje zasiti. Sljedeci podoj pocinjes u 10:00 i pocinjes s onom dojkom koju je sisala 10ak min. Itd... cijela je stvar osmišljena da beba postupno moze pojest sve vise u vecim razmacima. U pocetku je to malo i često. Tu se nešto kombinira i sa izdajanjem, ali ja to nisam primjenjivala i mozda se zato nismo uspjeli ushemit do kraja. Preporucila bih ti da si nabavis knjigu pa da usput to malo pomnije proučiš... cilj je da nakon izvjesnog vremena beba moze prospavati noc bez buđenja (s oko 6mj najranije)

Marigmar
    17. Srpanj 2016. 22:27

Bellaru ja bi ipak da nam se javi netko od žena koje su bile u rodilištu pa iz prve ruke, fakat me Paranoja za taj madež a znam da cu im zaboraviti reci, po nekoj logici rekla bi da ne treba gornji dio ali tko zna možda radi carskog ili nečeg drugog diraju sve 🤔

CrazyPuppet
    17. Srpanj 2016. 22:31

Aurelija ali tebi je beba tek 2 dana, tako da ce te bolit jos koji dan svakako ako sve radis kako spada. Jel ti vec nadošlo pravo mlijeko ili ne(tvrde dojke s trncima)? Pitaj sestre da vide jel pravilno stavljas bebu na prsa (razlika između pravog i krivog kod mene je bila 5mm) i svakako maži bradavice s par kapi mlijeka nakon podoja. 
    U prvih par dana dok ne dođe pravo mlijeko stavljaj bebu na svaku dojku po 5min svaka tri sata. Dok dođe mlijeko onda 15-20min na svakoj dojci - vecini ce bit dovoljno i samo iz jedne da budu mirni 3h. Ali ako bude nemirna onda je podoji prije, a bude li i dalje nemirna dat joj cicat iz obje dojke. 
    Onaj gornji post za sad zanemari, ako hoces riskiraj 100kn za knjigu, sve je podrobno opisano. 
    Nadam se da će pomoći, a ostatak ekipe sorry ako sam odužila...

mare1989
    17. Srpanj 2016. 22:43

Crazy super si to objasnila 👍
    Ja sam to sve spremila😊 nek imam pa ako nesto zapne.

Marigmar ja sam uvijek dole sve brijala pred porod tako i sad. Bas mm danas govori da ce mi kupiti depilator za intimnu njegu😉

bellaru
    17. Srpanj 2016. 23:14

Uh ja se nebi usudila sama sa tim epilatorom dole depilirat.

Cure dali osjetite kad taj sluzni cep  curi van il se to moze jedino  vidjet kad iscuri?

Abies
    17. Srpanj 2016. 23:32

Marigmar reci im za madez. Imam i ja tako. Posisala sto sam mogla i ostavila taj cuperak. Tako i oni. Ukupno 3put brijali (il 4).  U vinogradskoj puno ugodnije. 
    Crazy meni si ti bas zanimljiva s ovim podukama. Puno sam tvog znanja upila. Hvala ti zato i nastavi 😘
    Aurelija, ti si pitala za forum beba ljetnica?! Fejs je neke mame deaktivirao tu, neke su nestale poslije poroda. A mi piskarala smo tamo 50ak stranica sredile.
    Laku noc

bellaru
    18. Srpanj 2016. 06:18

Spavanje nocas nula bodova😣😣😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.