Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    16. Srpanj 2016. 22:20

Mare posvoji me pa dobis odma unuka😂😂😂 i cucka dofuram sa sobom😁😁

mare1989
    16. Srpanj 2016. 22:36

Bellaru 😂😁😁😁 bas si me nasmijala

i ja evo pijem mineralnu.

bellaru
    16. Srpanj 2016. 22:41

Mare sve za onakav stol😁
    Evo cure ja sam skinula pokemon igricu😂😂😂 zivo me zanima to cudo posto u americi ekipa doslovno pogiba i nestaje zbog te igrice!

bellaru
    16. Srpanj 2016. 22:50

Tpol ja bi isla u kino al jedino gdje bi mogla dva sata bit je onaj goldenclass gdje legnem.😕 nebi mogla toliko sjedit na onim sjedalima

Lucy16
    16. Srpanj 2016. 23:24

Tko je pitao tamo prije 10 str. 36+2 sam. 

Otisla u shopping s muzem pa me nije bilo cijeli dan. Kupili tepih za dnevni, staze za spavacu, spavacicu. Opet nisam nasla grudnjake za dojenje. Bas cu morati u muller. 

Poslije me nije ono vise peklo. Al sada me " frče" iznad stidne kosti. Ne znam jel to mali krci put ili se samo siri. Ne boli, ali je neugodno.

Nadimak uzela jer bi nam se tako zvala kcer da je bila cura. Posto je Lucy bilo zauzeto dodala sam jos ovu god, kad ce bebac biti roden.

CrazyPuppet
    16. Srpanj 2016. 23:40

Joooj TPol pa zato mi je to tako poznato imeeee ahahaha al davno sam ja star trek gledala... nikako se nisam mogla sjetit odakle mi zvoni

Ugolina
    16. Srpanj 2016. 23:46

Tpol, live long and prosper!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.