A joj Kika 😩 bas mi je zao sto si sama. Izdrzi jos koliko mozes bar dok ne dode s posla pa vidite sta cete. Da li opet da idete u bolnicu ili da cekate jutro.
Mare prekrasno je, a kaj svekar ima stolariju? Mora imati bome svakakve strojeve da bi to sve napravio, bas super, ja najviše volim namjestaj po svojoj želji
mare ovo je san snova svake djevojčice, ko da je iz Versaillesa došlo. Ajme što bih ja bila važna da sam nešto takvo imala ko mala....
Marigmar on je to sve rucno radio,rezbario. A preko 30 god se bavi stolarijom. Zato je i moj mm stolar,bas im je to iz generacije u generaciju naslijede
Kcer je htjela stol za sminkanje i mi smo mislili da ce on to obicni stol napraviti,a on je to bas s ljubavlju pravio 2mj je radio to
Crazy meni sad kad su sliku poslali ja se rastopila. Zamolila sam da i meni napravi kad imadne vremena.
Mareee i ja bi toooo😱😱😱😱😱😱😱😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ajmeew kako volim takve stvari
A joj mare ja cu se vama preselit, kao prvo super frizure radis, i onda jos imas dva stolara u obitelji . Definitivno dolazim k vama hehhe 😉😉😉 stvarno prekrasno!!
Kika drzi se ! Malo pod tus malo u kadu da popusti .
Moj nadimak je iz star treka, posto sam bila i ostala fan! Inace je svuda zauzet al izgleda da na kolkanici nema trekies mama.
Tpol tri stolara 😊 od mm brat isto stolar😉
Hvala cure,ja jedva cekam da stigne. Kcer zna samo da ce dobiti stol na poklon ali ne zna kako izgleda😁😊
A ja mislila da sam tu medju najmladjima😂
Eto ja se mucim sa zgaravicom al me to nije sprijecilo da odem u mc i nakrkam se ko da mi je zadnje i sad vidim spominjete sladoled i sad bi ubila za slatkac😣😣😣 bolje da popijem mineralne😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji