Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    16. Srpanj 2016. 21:26

A joj Kika 😩 bas mi je zao sto si sama. Izdrzi jos koliko mozes bar dok ne dode s posla pa vidite sta cete. Da li opet da idete u bolnicu ili da cekate jutro.

Marigmar
    16. Srpanj 2016. 21:28

Mare prekrasno je, a kaj svekar ima stolariju? Mora imati bome svakakve strojeve da bi to sve napravio, bas super, ja najviše volim namjestaj po svojoj želji

CrazyPuppet
    16. Srpanj 2016. 21:28

mare  ovo je san snova svake djevojčice, ko da je iz Versaillesa došlo. Ajme što bih ja bila važna da sam nešto takvo imala ko mala....

mare1989
    16. Srpanj 2016. 21:32

Marigmar on je to sve rucno radio,rezbario. A preko 30 god se bavi stolarijom. Zato je i moj mm stolar,bas im je to iz generacije u generaciju naslijede
    Kcer je htjela stol za sminkanje i mi smo mislili da ce on to obicni stol napraviti,a on je to bas s ljubavlju pravio 2mj je radio to

mare1989
    16. Srpanj 2016. 21:34

Crazy meni sad kad su sliku poslali ja se rastopila. Zamolila sam da i meni napravi kad imadne vremena.

bellaru
    16. Srpanj 2016. 21:59

Mareee i ja bi toooo😱😱😱😱😱😱😱😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ajmeew kako volim takve stvari

TPol
    16. Srpanj 2016. 21:59

A joj mare ja cu se vama preselit, kao prvo super frizure radis, i onda jos imas dva stolara u obitelji . Definitivno dolazim k vama hehhe 😉😉😉 stvarno prekrasno!!

Kika drzi se ! Malo pod tus malo u kadu da popusti . 

Moj nadimak je iz star treka, posto sam bila i ostala fan! Inace je svuda zauzet al izgleda da na kolkanici nema trekies mama.

Ugolina
    16. Srpanj 2016. 22:01

Svaka mu cast..zakon deda

mare1989
    16. Srpanj 2016. 22:05

Tpol tri stolara 😊 od mm brat isto stolar😉

Hvala cure,ja jedva cekam da stigne. Kcer zna samo da ce dobiti stol na poklon ali ne zna kako izgleda😁😊

bellaru
    16. Srpanj 2016. 22:19

A ja mislila da sam tu medju najmladjima😂

Eto ja se mucim sa zgaravicom al me to nije sprijecilo da odem u mc i nakrkam se ko da mi je zadnje i sad vidim spominjete sladoled i sad bi ubila za slatkac😣😣😣 bolje da popijem mineralne😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.