Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    16. Srpanj 2016. 17:34

Ugolina kad rodim ja cu ti stavit svoj trbuh pa da te utjesim😁😁😁
    Moj je ko sanjarkin izgledao kad sam imala jedno 23 godine🙈

Marigmar
    16. Srpanj 2016. 17:41

A vidiš u Vinogradskoj bome su nas sve zadržali i pregledali sa kojim god problemom došle, dosta su ih i hospitalizirali za to vrijeme dok sam j bila tamo 🤔

mare1989
    16. Srpanj 2016. 17:45

Bellaru i ja sam imala plan udat se s 27 i tek onda rodit
    A sudbina je drugacije htjela,kcer sam rodila 2011,sina 2013 i sad opet kcer.
    Moj brat ce sad tek 35god i prvi put ce postat tata u 10mj,a cura mu ima 22god

mare1989
    16. Srpanj 2016. 17:53

Bellaru moj brat od mene 8god stariji,i tek ce sad postat tata prvi put.Nikad nije kasno

Ugolina
    16. Srpanj 2016. 17:55

Hagahaha bellaru kak si smijesna!!! Al dobro razmisljas,treba misliti i na starost!!!
    Mm nadimak je hrga i svi ga tako zovu do te mjere da zaboravim kak se stvarno zove.. ali ja mu ponekad tepam uga i otuda je nastala ugolina

bellaru
    16. Srpanj 2016. 18:00

Nije  kasno al lakse muskima nego zenama. Muski mogu postat ocevi i u 70-80 godini a zena i ne bas😕
    Muske ne osudjuju ako napumpa  neku zenskicu a on ima 60 g al ako zena sa preko 40 g postaje prvi put majka to je onda strava i uzas😕

bellaru
    16. Srpanj 2016. 18:03

Ugolina pitaju te na šalteru ime supruga a ti ono pa hrga! Tako i moj ima nadimak.i rijetko tko ga zove imenom a ime mu ljepse od nadimka😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.