Ugolina Hahah
Moj mm zna kad ga zovnem punim imenom da nesto nije kako treba,
Ja kad sam ljuta samo dobije pogled, necu mu ime ni zazvat ;-)
Kika kako je?
bellaru, i ja prezime koristim kad se naljutim :)
Ugolina, tvoja situacija pred oltarom mi je poznata. Malo je drugačija bila kad su se moji vjenčali. Moja mama je rekla tatino ime umjesto svojeg...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Kika, interesantan datum upoznavanja...ja,rodila svoju curku 8.3.😀
..a za bolove, što,kaže Crazy..bolje da to odradis doma s muzem...meni je bilo koma u predrađaoni sama prvi put...
Ugolina, baš sam se nasmijala na,ovo da si kao sa profilne slike....vjerojatno zato što sam i,ja kao s tvoje profilne slike😀
a čovječe, pa još ispada da sam ja tu najstarija... '83 godište..
moj nick...verzija mog imena (Elena) i prvi brojevi(dan samo, ne mjesec) u datumima rođenja..od curke,pa moj, pa mužev..
Mare...haha..i kod,nas tako kad je frka onda ide pravo ime..a inače ja njega zovem mishko, a on mene beba...😀
'
Crazy- hvala ti na brizi kuci sam, odmaram imam 10 jastuka pod ledima da bi se mogla namjestiti, jos uvijek boli nekad malo jace nekad slabije, ali ne prolazi. Stavila sam i jastuk medu noge da mi je lakse lezati.
Elle- ma odradila bi ja to sa muzem da ne radi do kasno pa bude umoran kad dode, jedino za sto bude sposoban je da poljubi drob zazeli mu laku noc i meni isto i to je to.
I mm ima lijepse ime nego nadimak. Upoznali se na faksu i svi ga zvali nadimkom. Uslo u krv. A trazio me da ga imenom zovem. Ne ide...
Ugolina te nase mame i meni nabijaju komplekse. I ja sam nekako nalik tvojoj profilnoj 😂
Bellaru ovo sa staroscu - hehe 👏
Sortiraj odgovore
Najstariji