Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    16. Srpanj 2016. 18:12

Ugolina Hahah 
    Moj mm zna kad ga zovnem punim imenom da nesto nije kako treba,

bellaru
    16. Srpanj 2016. 18:35

Ja kad sam jako ljuta koristim prezime😁😁

Ugolina
    16. Srpanj 2016. 18:38

Hahaha

CrazyPuppet
    16. Srpanj 2016. 20:08

Ja kad sam ljuta samo dobije pogled, necu mu ime ni zazvat ;-) 
    Kika kako je?

zabica25
    16. Srpanj 2016. 20:08

bellaru, i ja prezime koristim kad se naljutim :)
    Ugolina, tvoja situacija pred oltarom mi je poznata. Malo je drugačija bila kad su se moji vjenčali. Moja mama je rekla tatino ime umjesto svojeg...

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Elle827
    16. Srpanj 2016. 20:22

Kika, interesantan datum upoznavanja...ja,rodila svoju curku 8.3.😀
    ..a za bolove, što,kaže Crazy..bolje da to odradis doma s muzem...meni je bilo koma u predrađaoni sama prvi put...

Ugolina, baš sam se nasmijala na,ovo da si kao sa profilne slike....vjerojatno zato što sam i,ja kao s tvoje profilne slike😀

a čovječe, pa još ispada da sam ja tu najstarija... '83 godište..

moj nick...verzija mog imena (Elena) i prvi brojevi(dan samo, ne mjesec) u datumima rođenja..od curke,pa moj, pa mužev.. 

Mare...haha..i kod,nas tako kad je frka onda ide pravo ime..a inače ja njega zovem mishko, a on mene beba...😀

'

kika832013
    16. Srpanj 2016. 20:23

Crazy- hvala ti na brizi  kuci sam, odmaram imam 10 jastuka pod ledima da bi se mogla namjestiti, jos uvijek boli nekad malo jace nekad slabije, ali ne prolazi. Stavila sam i jastuk medu noge da mi je lakse lezati.

kika832013
    16. Srpanj 2016. 20:26

Elle- ma odradila bi ja to sa muzem da ne radi do kasno pa bude umoran kad dode, jedino za sto bude sposoban je da poljubi drob zazeli mu laku noc i meni isto i to je to. 

Abies
    16. Srpanj 2016. 20:29

I mm ima lijepse ime nego nadimak. Upoznali se na faksu i svi ga zvali nadimkom. Uslo u krv. A trazio me da ga imenom zovem. Ne ide...
    Ugolina te nase mame i meni nabijaju komplekse. I ja sam nekako nalik tvojoj profilnoj 😂
    Bellaru ovo sa staroscu - hehe 👏

Elle827
    16. Srpanj 2016. 20:32

a joj, Kika, pa kad ti stiže?  
    drži se...💪😚

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.