Jutro/dan svima. Vidim lista se smanjila opasno.
Aurelija cestitke na bebacici, cuvajte se i mazite puno puno.
Meni sestricna bila par dana, da malo za promjenu u zivotu ona mene dadilja hahaha, tako da sam imala cijeli dan zaokupljen necime.
Meni su po noci bas poceli menstrualni bolovi i to zadnjih par dana. Probude me i onda obavezno moram na wc pisat i kad se vratim lec drze jos nekih pola sata pa se umire, i skroz osjetim da idu iz leda pa sam na iglama vec. Uspjela sam cak zaradit i vanjski hemic, sva sreca pa ne boli (jos) samo me zivcira i moram to rijesit do poroda, mazem sad s nevenom masti pa ce valjda proc.
Mare stolic je divan, uzivat ce malena vec vidim. Super je imati stolare u kuci 😛😛, ja sam si sad smislila neku policu za iznad komode pa je svekar opet dobio narudbu, sad se moram skulirat neko vrijeme od zelja 😂😂😂
Izlasci i muzevi. E ja bi koji put i htjela da moze proc malo glavu opustit, ali moj je previse po danu u akciji i potrosi energije vise nego je ima pa je u 10 mrtav, ne znam tko bi ga uspio izvuc van.
Ja sam valjda jedina koja nema bas nikakv razlog za nadimak, inace nikad nigdje ne stavljam ovaj, ali tako mi doslo u toj sekundi i ispala Miska.
I daa mm stigao jucer popodne, mada danas ima obaveze cijeli dan ali tu negdje u blizini. Jos se danas strpimo i onda se nadam sto skorasnjem upoznavanju 😊😊😊
Jucer je prvi put vidio sobicu, naravno bez rozih sadrzaja i sav se rastopio, gledam ga iz hodinika a on naslonjen bleji u prazan krevetic i upalio si onu igrackicu sto svira uspavanku, ja se sva raspekmezila 😍
Uspjela sam malo prosetati iako boli. Ma neda se ovaj moj malac van, pitam se na koga je tako tvrdoglav Isto ja mislim kad krene da ce to biti brzo i efikasno. Idem ja sutra kod svoje doktorice bar znam da ce sve pogledati, ako u meduvremenu ne krene.
Ja vam danas kuham domacu juhu od koke, pecem batke od tuke, krumpire i salata od pomidora, kukumara i paprike
Sanjarka dobro da si skratila listu, ionako se ne javljaju. Kako je bebo? ♡
Ma čuda s tim igricama, daj rađe doma posadi prave lubenice, pa ce bit neka korist, a ovako samo gubis vrijeme na virtualne... a jesmo ljudi glupi...
Mare dobro kazes o hvatanju pokemona... ovaj moj ko na nekom speedu hehhe... jos sad kad dođe drugi, bit ce veselja... a jel mozemo mi isto neke nagradne bodove skupljat i s tim pravim pokemonima? :-D
Ja jos nisam pocela nesto zamjetno naoticat pa nosim i sandale na petu... al dobro ja i inace imam baš šlapu od stopala, meni se uopce ne isplati kupovat nesto jeftinije od 400kn jer moja hobitska stopala to pocepaju u roku od 20dana...
Lucy to i ja razmisljam sad..vise me porod toliko ne brine koliko ovo nakon. Ta beba je non stop sa tobom. Sta ako zaspem dok dojim? Sta ako se ne probudim kad placem ( znam da je nemoguce al...) , sta ako mi se nece dat ustat ( znam glupost ali....) . Ja volim odmarat i bit sama sa sobom zato i volim kad nekad kad muz ode vam za vikend jer i radimo na istom dvoristu i cijeli dan smo zajedno. Al eto zamaram se glupostima😁😁 al mora zenski mozak bit u paranoji od neceg😅
Karlafi ljudi zabriju na tako nesto i ona nisu normalni. Jedan dan dodje meni covjek od 60 g i kaze pas mater ukrali mi drva nocas. Ja gledam kakva jebena drva covjek zivi na 10 katu u neboderu?! A lik govori o igrici!! I onda mi salje jedan dan da posaljem poruku pay na neki kratki broj i ja si mislim parking il a ono ja kupila jebene imaginarne zlatnike za igricu😱😱😱 50 kn!!!!
Miska aawwwww😍😍😍 lijep trenutak sa muzem
Crazy krasno si opisala svoja stopala😂😂😂😂😂👍👍👍 a ja imam tako malu nogu da moram kupovat djecije brojeve a cipele na petu naci je lutrija. Fala bogu ne nosim ih bas😀
A danas rucak. Hmmm ja bi rado da me muz odfura negdje jest..nemam nista mesno u frizideru a neda mi se do ducana. Nemam inspiracije ni sta bi kuhala!
Tuka? Sta je to? Purica? Ja sestri kazem da je tuka😀
Kod nas danas mm sprema rucak, tak da sam bez brige.
A sta se tice svega ovoga za dijete, strahovi su normalni. Strepis od prvog trena kada vidis plusic, pa srceko pa ovo ono. Onda kad rodis strepis jos vise. I naravno da se sve mijenja. Htjeli mi to ili ne, cijeli zivot podredimo tim malim bicima.
Jeste imale problema sa zacecem? Kod nas prvi put sve po planu. Onda spontani i ubrzo nakon ova trudnoca ali tek kad sam bas znala kada je ovulacija po uzv. Uvijek sam mislila da je jednostavno ostati trudan pa sam kasnije vidjela da to i nejde samo tak. Pogotovo kad to jako zelis
Curke bome se lista smanjila, jos malo i vase bebice stizu 😃.
Kod mene je za rucak bolognese, brzo je gotovo, taman stignem napraviti dok beba spava. 😁
Sto se tice birkenstokica, ja sam ih dugo gledala i na kraju sam se odlucila za isti model samo od pepe jeansa puno su mi udobnije bile.
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Bellaru skoro svaki vikend vani? Oooo ja to nebi volila. Ionako ga preko tjedna zbog posla ugl nema ili fizicki ili mentalno. Jos i da subotu izlazi a nedilju prespava nebi išlo....rospija 😃
Sta se tice 24/7 oko bebe pa dode to spontano nije uvijek lako al prezivi se. Pa tako par godina dok ne uhvati samostalnost i nije ga briga za tebe haha
Deeka tako mi. Jednom kod mojih jednom kod njegovih, danas je svaki na redu 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka drugo da on radi negdje drugdje pa ga nema cijeli dan onda bi pizdila a ovako smo cijeli dan zajedno pa mi pase da ga jednu vecer nema da si ja pogledam svoje serije, film neki srceparajuci, napravim nesto riblje posto imam zabranu to radit kad je on doma jer mu smrdi😀 a nije od onih koji cijeli dan dolazi k sebi dan nakon izlaska sva sreca.
Ma sve se mi bespotrebno brinemo ovo za bebe kad dodju. Kad vidim kakve se lapace rode i imaju djecu ne brinem se za sebe ni najmanje. Al strah je neki uvijek tu😕
mare, stolić je prekrasan ❤❤❤ svaka čast svekru... i ja sam si htjela uvijek takav kao curica... kći će sigurno uživati 👍😊
..a pokemoni..haha...da, baš tako...ja zasad imam jednoga kojeg lovim...a drugi me grize 😩uf..
...joj...a baš sam se nadsmijala sad i na ove što trče za virtualnim pokemonima na cestu i trče doma zalijevat virtualne lubenice 😄😄😄
bellaru...haha...neće ti se dat ustat... ni meni se ne da ponekad usred noći, pogotovo jer mi je svaki podoj noćna mora...ovaj moj hvata ko vampir, peče me svaki put ko da mi je ubrizgan otrov, jučer sam i plakala kad je uhvatio cicu i počeo vući..svaki put se psihički pripremam minutu,dvije...i onda kad uhvati se trudim opustiti unatoč boli i zamisljati da sam negdje na masaži ili da plivam u moru...
..vjeruj mi Bellaru, nećeš prespavati plakanje...to jednostavno ne možeš zanemariti..imaš neku snažnu potrebu da umiriš bebu...zato ja valjda i imam snage izdržati svu tu bol kod dojenja...
'
Sortiraj odgovore
Najstariji