Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kika832013
    17. Srpanj 2016. 09:29

Dobro jutro cure,

uff sad sam ja prva na listi  
    Jos uvijek isto stanje. Sinoc me malo manje bolilo pa sam mogla spavati ali zato svako okretanje mi je muka ziva. Sad opet bol pojacava bas kad sam mislila ici malo prosetati. Sinoc dok sam lezala probadalo me dolje dobrih pola sata i osjetila sam ga kako se gura i onda sve prestalo. 

Kako ste vi danas? Jeste se naspavale?

bellaru
    17. Srpanj 2016. 09:45

Ulovila prvog pokemona u boravku i onda me igrica salje  van da ga idem lovit ☝ (zamislite da je srednji prst) ziher pa cu bauljat tu po selu i ovak me ekipa cudno gleda iz ne znam kojeg razloga. A i muz mi je rekao da ce me ubit ako to pocnem igrat😂 al mi frend prica da ekipa u americi trci za tim sranjima pa podlete pod auto il se nikad ne vrate itd....
    Mare bome tvoji pokemoni nadjacavaju ove u igrici!
    Karlafi moj muz sad ide skoro svaki vikend van. Sta ja kao racunam da ce prestat kad rodim. Jedino dobim slom zivaca ako znam da je otisao u zagreb i neki dan sam nu bas rekla samo mi fali da mu se nesto desi pred porod il da mu vozacku uzmu.
    Kika kuha se kuha...budes ti to svaki casni to kako se kuha kod tebe ce brzo  i van izac😉

Nije bilo zgaravice nocas🎊🎉 valjda jer sam se natocila mineralnom. Jucer sam si u areni kupila birkenstock natikace. I sad sam spremna za sljedecu turu naoticanja👍 ne znam kakvo ce vrijeme bit danas al bi mogla muzu reci da idemo negdje malo.

Marigmar
    17. Srpanj 2016. 09:55

Bellaru ja obilazim te birkinice Ko mačka oko vruće kase već mjesec dana, pa malo na Ibler pa malo u arenu pa bi pa ne bi, čekam kao sniženje a one nikada nisu snižene 😂 Sad sam odlučila ih kupiti ako daju na dvije rate 😜 Zajebala sam se jer sam prije par mjeseci tak bauljala po Areni i kupila S.oliver sandale za 350kn koje naravno nemaju nikakvu potplatu pa kao da bosa hodam i ne stanem u njih i sad mi zao opet dati 350 za ove koje bi mi bile savršene 😡 Glupača!
    A da vam ne pričam da sam u 6 mj prije mora išla kupiti badić iako ih doma imam i iako sam dva konf. Broja veća nego prije trudnoće i naravno inače kupim jeftine u HM a ne sad sam se isprsila a pitaj boga u koji broj cu Slijedeće godine ući.

bellaru
    17. Srpanj 2016. 10:00

Marigmar ja jucernu areji officeshoes . Uzela sam matirane crne 319 kn i onda mi dala da ispunim neko sranje za njihovu karticu i dobila jos 10%- i izasle 287 kn👍 al samo te crne matirane 319 a one lakirane i u zivljim bojama su po 350 kn. 
    Meni je to prije bilo uzasno ruzno dok ih nisam prosle godine  probala. Najbolja stvar za hodanje.

bellaru
    17. Srpanj 2016. 10:01

E da i daju na rate! Pitala me teta jel hocu na 3 rate.

Lucy16
    17. Srpanj 2016. 10:07

Napisem poruku pa izbrisem. 

Nocas opet trbuh bio napuhan i tvrd, a nisam jucer nista jela da napuhuje. Dok sam spavala cula sam kako zrak "hoda".

Neki dan na listi bilo 14 imena ispred mene,  sada vec 9??? Pa kad se to dogodilo??  Ja jos ne  vjerujem sta me ceka. Fokusiram se na porod, a sta poslije? Kad shvatis da si mama?? Ja si to jos ne mogu pojmiti. Zanima me kako ce izgledati, kakav ce biti, ali briga 24/7??!!!   Valjda ce to sve doci samo.

Falit ce mi osjetiti kako se mice u trbuhu.

mare1989
    17. Srpanj 2016. 10:10

Jutro cure

Crazy nisam te nocas sanjala 😊😉

Sanjarka ti si bas smanjila listu😉

Sad ih ostalo 14 prije mene😲

Kika tvoj bebac bas polako sve odradiva,a samo jos danas da izdrzis pa sutra ce biti vise doktora i bolje ce te pregledat

deeka
    17. Srpanj 2016. 10:40

Zabice to i ja kazem, ipak je lakse ovako kad mogu bosa, a i u japanke sta imam stanem!

Ja sam isto lipo spavala, izuzev standardnog dizanja svaka 2ipo, 3 sata s punim mjehurom. Bas je ugodno spavat, mi smo se cak pokrili i lancunom i dekom :) sta je ovoooo, 11 cura isprid mene :O. Jos misec ravno po terminu!

Sta se tice izlazaka,mm izade tu i tamo na kavu ili pice s frendom, ali nije bas od nekog nocnog bancenja. Covik suosjeca sa zenom :)

Netko je pita za rucak, ja nediljom odmaram jer uglavnom ili mamw ili sveki zovu. Danas je red za obiteljski rucak kod mame!! :) :) :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.