Elle možda jesi među starijima ali već imaš dvoje, ja sam 85 godište pa sad prvo, iako nije da me to smeta tak sam si sama htjela nekak nisam bila spremna ranije.
joj danas sam od podneva doma cijelo vrijeme i samo zderem, ne znam šta mi je ali samo trpam u sebe valjda od dosade 😁
Kupila prefini sladoled kada su mi cure neki dan došle Grandisimo šumsko voće i stracatela uglavnom preporucam jos u kombinaciji sa svježim borovnicama mljac 🍧 Ali ne iza 18h 😂
kika ima li bar netko da bude uz tebe dok ti mm ne dode? Kad on dode spremite se pa u bolnicu opet
Nisam taj sladoled jos probala😋 a bolje bi bilo da sto manje jedem😊
Ajme mene zgaravica ubija😱 mineralna mi je postala najbolji prijatelj😊
cure da se pohvalim sto je moj svekar napravio za moju kcer😍 jedva cekam da joj u petak donesu
A on radi do 23 sata, pa se cujemo preko poruka da vidi kakvo je stanje. Zivimo u kuci s mojima al jedino na njega mogu racunati na zalost, na mamu ne mogu jer radi dvokratno a ostatak nebi zeljela komentirati ja i moj novi prijatelj samojed smo si najbolji prijatelji zadnjih dana od kad me boli
Uff nemojte o sladoledima odma bi jedan quattro
Sto se tice nadimka za mm od pocetka je on sreca za mene i ja njemu jer me izvukao iz dosta bolesti, puno sam tabletaa pila, a kad me naljuti onda po imenu a to mu se niti malo ne svida hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji