Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    16. Srpanj 2016. 20:34

Elle možda jesi među starijima ali već imaš dvoje, ja sam 85 godište pa sad prvo, iako nije da me to smeta tak sam si sama htjela nekak nisam bila spremna ranije.
    joj danas sam od podneva doma cijelo vrijeme i samo zderem, ne znam šta mi je ali samo trpam u sebe valjda od dosade 😁
    Kupila prefini sladoled kada su mi cure neki dan došle Grandisimo šumsko voće i stracatela uglavnom preporucam jos u kombinaciji sa svježim borovnicama mljac 🍧 Ali ne iza 18h 😂

mare1989
    16. Srpanj 2016. 20:36

kika ima li bar netko da bude uz tebe dok ti mm ne dode? Kad on dode spremite se pa u bolnicu opet

Marigmar
    16. Srpanj 2016. 20:37

Kika a tebi ti bolovi bas traju, nema nikakvih pauza između ili?

mare1989
    16. Srpanj 2016. 20:40

Nisam taj sladoled jos probala😋 a bolje bi bilo da sto manje jedem😊
    Ajme mene zgaravica ubija😱 mineralna mi je postala najbolji prijatelj😊

mare1989
    16. Srpanj 2016. 21:16

cure da se pohvalim sto je moj svekar napravio za moju kcer😍 jedva cekam da joj u petak donesu

kika832013
    16. Srpanj 2016. 21:20

A on radi do 23 sata, pa se cujemo preko poruka da vidi kakvo je stanje. Zivimo u kuci s mojima al jedino na njega mogu racunati na zalost, na mamu ne mogu jer radi dvokratno a ostatak nebi zeljela komentirati  ja i moj novi prijatelj samojed smo si najbolji prijatelji zadnjih dana od kad me boli  

Uff nemojte o sladoledima odma bi jedan quattro  

Sto se tice nadimka za mm od pocetka je on sreca za mene i ja njemu jer me izvukao iz dosta bolesti, puno sam tabletaa pila, a kad me naljuti onda po imenu a to mu se niti malo ne svida hahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.