Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    17. Srpanj 2016. 12:55

Elle ovo pripremas se psihicki min dvije me podsjeca na cupanje brkova..zaljepis trakicu pa se ne mozes natjerat potegnut😂
    Sad me vise strah dojenja nego poroda😨😀

Eto mi rucka! Zove mama da je napunila paprike a ja da samo stavim kuhat👍👍👍

TPol
    17. Srpanj 2016. 13:09

A super kod vas fini ruckovi, ja pecem krumpir i salatu cu. Sveki na odmoru a i raskopali su kuhinji pa nema k njima 😐 Inace i mi odemo nedeljem do njih, bar se fino najedem hehehe .... 
     Da birkince su stvarno super ja moje nosim vec 3 godine i jos su cijele i preudobne, uzela sam model japanke 
    Sanjarka super za listu ionako te cure su bile nestale s foruma

Mm bas ne izlazi kad izide onda je to posle posla s kojim frendom na kavu 

Lucy i ja si to mislim sad ce beba bit stalno s nama! Al mislim da je u to e stvar da smo mi vec navikli sami jer smo 7g sami i sad nekako BUM promjena 😬 Al neka sve ima svoje vrijeme

mare1989
    17. Srpanj 2016. 13:11

Danas kod mene mm pravi rucak.

Sad smo bili 2h s djecom da voze bicikle,bome ni pokemoni im nisu ravni😊

Moj mm ne izlazi nigdje,radi cijeli dan i jedva ceka biti doma s nama.Nedelja nam je dan za lezanje i uzivanje s djecom.

ejic
    17. Srpanj 2016. 13:15

Pozdrav cure! Kako ste mi danas?

Kod nas se evo kuha goveda juhica, uz to cu kobasice, kiselo zelje i pire krumpir a dragom jos i salatu.

Danas odradili vec setnju s psicem (ali je vec sakupio energije i mogo bi opet ici 😀), brisanje dlaka s poda a sad malo odmora prije sljedeceg zadatka 😊.
    Jucer smo slozili prematalicu za naseg Marcela, kupila zavjese, a ovaj tjedan moram jos po karnise, dekore i boju za zid. Sobica polako dobiva svoj konacni izgled 😍😍

Mare, stolic je stvarno prekrasan!! 😍😍 Da je bio meni jedan takav u tim godinama 😍

Sanjarka, kleopatra, sunshine, da je meni takav trbuh tako kratko nakon poroda 😔 Nadam se da ce biti takav barem pola godine nakon poroda 😕

Sto se tice izlazaka, moj je na pocetku veze bio svaki tjedan petak, subota i nedelja negdje. Vec sam ludila i pitala se kad ce se konacno smiriti (upoznali se kad je imo svega 20god pa je to bilo na neki nacin razumljivo). Ali kako smo poceli zajedno zivjeti i stvarati zajednicke planove za buducnost tako mu izlasci vise nisu interesantni, sad nekad cak i ja njega moram nagovarati da idemo nekud jer bi on rade bio kod kuce samnom 😍 Ako kad i zna nekad sam nekud otici, ja ne mogu spavati. Zaspim ja, ali se 1000x nocu probudim i zujim u mob jel se javio, s svakim i najmanjim zvukom koji cujem mislim da je on doso kuci 😁 A sta cu, nisam naviknuta na to da ne spavamo zajedno 😍

Sanjarka, ti si lijepo sad smanjila listu 😉 Sad sam ja vec 10.na redu 😮😮
    Iste strahove sam i ja sad pocela dobivati oko bebe. I ja volim svoj mir i ujutro nekad potegnuti do pol 10 pa ne znam kako ce to izgledati kad dode beba. Mm ce valja ispastati sve moje frustracije kad cu biti previse umorna, a na podu ce biti 3 dlake koje ce me beskrajno smetati 😕 Jadan on 😕 Nadam se samo da se on dobro pripremio na sve to sto jos dolazi. Sad me hvali okolo da u trudnoci nisam imala nikakve ispade i da sam cak i bolja nego kad nisam trudna, ali sam mu vec rekla da necu biti zauvijek trudna pa bi se to brzo moglo promjeniti 😈😈

ejic
    17. Srpanj 2016. 13:24

Ah, tko je ono nekidan napiso da jos nema pripremljenu torbu? Nemam je ni ja 😆 Imam namjeru ovaj tjedan poceti ubacivati sve potrebno i mozda joj koju pidzamu kupiti 😉 Isto tako cu tek ovaj tjedan poceti prati Marcelovu robicu, sad imam bar 2 ladice mjesta gdje to posloziti prije nego nam stigne ormar od stolara 😉

Elle827
    17. Srpanj 2016. 14:21

haha, Bellaru...da..da..tako nekako...
    ..al ne trebaš se bojati svejedno.. i to prođe pa je poslije super ..samo treba taj dio izdržati...a nekima možda odmah ide bez bolova ..ne znam... cure koje dojite ??
    ...možda je to do mojih bradavica..moja sestra ima iste kao ja i također ju je boljelo jako u početku...

'

kleopatra1606
    17. Srpanj 2016. 14:24

Meni su suze isle na oci prvih tjedan dana, sad su mi bradavice malo ocvrsnule pa je lakse, doduse desna mi je i sad u ragadama 😫

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

uykmyjh
    17. Srpanj 2016. 14:24

Aloooo Sanjarka kakav je ovo presing? Pa jučer ih je bilo 7 isprid mene!  
    Ja još nisam dobila svoje otpusno pismo i trudničku knjižicu nazad, a u utorak su me otpustili... I sad bi kao ja trebala sve stić to sutra uzet i uputnicu za ovaj utorak.. Baš su bezobrazni... Sa pripremama sam 100% gotova, spremila sve živo i sad samo čekam. Nisam ni ja brzala, počela sam nešto sitno kupovat od tamo negdi 35 tjedna i tek sad sam skroz gotova (robicu i posteljinu sam prvu riješila jer mi je sestra sve dopeljala, plus kupim kako mi se koji komad robice svidi) i sad noge u zrak i čekamo 

bellaru
    17. Srpanj 2016. 14:32

Ugolina bila si rekla da u trudnicku ambulantu nosim casicu pa piskit. Jesi nosila sterilnu casicu svaki put novu ili obicnu plasticnu casu?
    Elle mene sad i na dodir bole bradavice😨😨😨😨 jao si ga meni😀
    Sandrich sanjarka nas pozuruje😂😂😂 da preselimo u drugu grupu😀

Abies
    17. Srpanj 2016. 15:03

Hej komadi 2u1 i 1+1! 
    Nesto ste o muzevima pisali. Ja sam u grupi sanjarke. Sad ga zezam da uzme sina i za svoj gust ode u ribolov. 
    Moji su izlasci inace poslije posla trgovina, mozda projurim po areni i nekad kakva kava. Nocni hm... jel se svadbe racunaju 😂 
    Elle ja tvrdim da nije prihvat kriv pa dojenje boli. Jednostavno mora koza ojacat.
    Tu i na fejsu ljetnice - ima li koja da je bilo bezbolno??!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.