Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kika832013
    16. Srpanj 2016. 16:54

Žabica- ma ovaj krevet puca kad ides leci, okrenuti se, ustati a madrac ne postoji, kako to izgleda? hahah ovo ti je cisti lim sa zeru krpe omotane sa selotejpom onim bolnickim i to je to. Reka moj muz danas kad je bio sa mnom da dok lezim neka trazim inicijale ranjenika iz rata da cu sigurno naci koje  
    Moj nick je vrlo jednostavan od osnovne skole me svi zovu kika a datum je kad sam muza upoznala, ondasnjeg decka 

kika832013
    16. Srpanj 2016. 16:59

Mare- ma kad ti kazem to oni meni namjerno, bice nema mjesta kod njih pa reko moze to ona i sama sa muzem odraditi  jucer kad sam bila kod svoje dok bila sam za prst otvorena do ovoja i glavice, a bole me leda od jucer od 5 popodne i sad bi trebala cekati ponedjeljak da odem opet kod svoje dok na pregled po njihovom, al mislim da to nece tako moci. Na kraju cu se izderati na njih da me pregledaju jer tako mogu i ja biti otvorena i onda ciao ciao epi

mare1989
    16. Srpanj 2016. 17:05

Dobro ti je Abies rekla zalij se vodom i idi tamo,ili otidi i reci boli me umirem. Ma stvarno sta zajebavaju pa kazu nema vremena za epicu jer ste puno otvoreni a ima vremena za drip

CrazyPuppet
    16. Srpanj 2016. 17:14

Mare ma ta naša TA je užas, i bezobrazni su ful. ti se probaj opustiti i odmoriti koliko možeš. mene su 3x doma poslali. i onda kad sam s jakim trudovima konačno pozvonila gore u rodilište (u 1 ujutro) ona mene pita, da što je... što bi bilo, došla sam vas malo zajebavat hahaha
    a što ćeš se mučit tamo, rađe fino doma odradi otvaranje u miru u svom domu, a ne da te pošalju tamo da se penješ po stubama 50x...

mare1989
    16. Srpanj 2016. 17:19

Ma ima u svakoj bolnici tako odvratnih.
    Ja sam do sad imala srece sa ljubaznim osobljem na porodu,a one odvratne sam ja odma rijesavala sa svojim jezikom 😁😁 ja sam inace osoba koja trpi i suti,ali kad su u pitanju moja djeca nema te ljubaznosti nigdje.

bellaru
    16. Srpanj 2016. 17:32

Zabice pas je bella a ja sam ruža:) ajme 26 g:)))
    Mare 27g i 3 bebac? Svaka ti cast! 
    A ja mislila da sam ja mlada i da stignem😁
    Prosle mi je godine ujna rekla da taman do 39 godine stignem ko ona 6 rodit😨😨😨 rekla sam hvala lijepo nebi islo. Eto imam 30 i prva bebica. Nadam se jos bar dvijema! Mare ti si godiste moje sestre. Moja sestra inace je imala plan da ce zavrsit fax pa kad pocne specijalizirat ce se udat sa oko 28 g a prvo rodit sa 29. A evo sad ce 27 a mi ju zezamo ni muza nema. A jos bi ona 4 djece  rodit a 2 posvojit a specijalizacija joj traje jedno 5 g. Ne znam kad ce to sve stic al nam je bar dala materijala da ju zezamo😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.