Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    16. Srpanj 2016. 15:11

Meni se takooo spavaaaa i opet ova usrana zgaravica😣 strah me sad kavu popit a tako mi se pijeee
    Kika kako ti netko rekao, cekaj do navecer dok dodje druga smjena pa odi opet ako ce bit isto ili gore. Dolaze na hitnu i oni koji kihnu il imaju glavobolju a misle da je tumor pa zasto nebi i ti. 
    Marigmar ajd ti preko reda pa cu ja za tobom😁 bas to nek krene mi spremne necemo nikad bit😁
    Mare ti si vec iskusna pa lako za tvoju torbu. Ti ces to po putu do bolnice sve pokupovat😁😁😁

Abies
    16. Srpanj 2016. 15:28

Zabice svidja mi se pitanje. Ja sam jedino za Bellaru upamtila. 
    Nisam tebe shvatila s nadimkom prica s kupanjem je uz to prica ili ti se sad dogodilo
    Meni je jela posebno drvo pa zato latinski Abies (alba). I dobro zvuci. Bolje nego neke druge vrste
    Kika no comment, zalij hlace vodom i put rodilista. Pa nek misle otkud voda

• crnatockica
    16. Srpanj 2016. 15:34

Bellaru…dakle..zgaravica...ja ju dozivila sinoc prvi puta...strasnooo...pece za poludit...i danas ju osjetim...sinoc sam neki kolac sa coko.preljevom i ne prestaje...a ujutro kruh sa par vrsti zitarica...i opet pocelo...Neznam od cega...coko ili te zitarice?..ili nista od toga....sad pijuckam caj od mente ali pece jos uvijek...
    Kika…bas su idioti u bolnici...sigurno si na iglama i sva u razmisljanju...a oni mrtvo hladno te otpremili.....ma na kraju im reci kad dodjes da je beba jako mirna i da si zabrinuta...boli te dzon...imas pravo doci!!
    Ja sam u strahu kad su takve stvari u pitanju, doktorica nisam i ne selim si davati dijagnoze, jer ima i losih zavrsetaka...pa zasto se dovesti uopce u takve situacije...samo da im ne smetas??..ma daj covjece wtf...
    Drz se....

Marigmar
    16. Srpanj 2016. 15:36

Moj nadimak je sladunjavo izvedenica od imena mene i dragog, tak nam glasi i zajednički mail za njuskalo 😂😂😂

bellaru
    16. Srpanj 2016. 15:40

Crnatockica ma i ja to prvi put dozivjela. Uzas😱 a ja sam sinoc svasta jela a jutros lisnato sir i mali burek i jogurt i kavu  a sad od ceg je nemam pojma i bas me sad žari😣 uzela ovu rennie pastilu pa cemo vidjet. I to sad me bas odjednom primilo😠  ne znam sta bi jela il nebi jela😕

Sanjarka88
    16. Srpanj 2016. 15:44

Gmario 😂😂😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Srpanj 2016. 15:48

Hvala cure na komplimentima, ja se ne osjecam nesto zgodno bas no bit ce bolje sljedece ljeto 👌

Kika idioti! Kao da vodenjak uopce mora puknit dizs

Crazy kud tebe trudnu dopadne cistit ap. 😕

Marigmar mogla bi ti preko reda 😉

Aurelija kako ste vas dvi? 😘

Cure sa zgaravicom bas mi je zao sto se toliko mucite 😕

Zabice a ja uvijek sanjam nesto nerealno haha a 88 godiste

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.