Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    16. Srpanj 2016. 15:49

Tpol stanem u stare hlace

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CrazyPuppet
    16. Srpanj 2016. 15:50

Abies super mi je tvoj nick, i mislila sam da je to nesto iz botanike ;-)
    Ja sam Crazy od kad je svijeta i interneta... tako mi doslo i zvucalo mi ok, a onda sam pred dvi god nasla majcu koju sam nosila kad sam imala 7-8g  na kojoj je pisalo CrazyPuppet... zamisli podsvijesti što zapamti...

kika832013
    16. Srpanj 2016. 15:50

A ne znam sto da vam kazem cure, jos meni sestra na ctg-u da nek se smirim jer je on preaktivan kako cu se smiriti kad me boli a moram lezati na onom "krevetu" iz Domovinskog rata koji je sami lim, ne mogu se namjestiti i onda jos tlak skoci kad je rekla da ce ga ona odnjeti doktoru i da mogu doma  na kraju sam od muke muzu rekla da ovako mogu i doma onda roditi a on se jadan prepa jer sam opet cijelo popodne sama kuci on radi do 11  Odspavala sam malo jer vise nisam znala sto bi od boli i bilo je dobro, cim sam se ustala opet ispocetka. 
    Marigmar- ocitavalo mi je lagane trudove, a na to je ona rekla nema veze ako si otvorena mogu ti oni malo potaknuti trudove ali me isto nisu pogledali da li sam se pocela otvarati uz ovakvu bol

bellaru
    16. Srpanj 2016. 16:03

Moj je kombinacija mog imena i imena mog psa😀 mislim da sam to vec napisala jednom kad je netko reko da moj nadimak zvuci ko lijepa ruskinja😁

Kika ma ako se i malo pogorsa ti opet nazas odi sta te briga. Sta se moze zderat ma tebe? Zderi se ti na nju

CrazyPuppet
    16. Srpanj 2016. 16:09

Kika jesi ti bila u TA ili gore na katu u rodilistu? Ja kad sam isla na one redovne u TA prije poroda, isto samo pa sto bi vi... a ja vec debelo prešla termin i svake noci imala strasno bolne laznjake... al kad su konacno krenuli pravi nisam se mogla dici s poda... po meni je tebi to krenulo, samo ide sporo, pa ce ti trebat strpljenja... bit ce ti sve jače i kad stvarno neces moc ni.lijevo ni desno onda kreni...

bellaru
    16. Srpanj 2016. 16:16

Ja ako stavim samo svoje ime uvijek je zauzeto a ako ime psa isto je uvijek zauzeto onda kombinaciju stavim i to nije zauzeto. Muza nigdje ne stavljam😁😁 vidis kako on tebe stavi i ispred i iza
     Bravo za muza👍👍

kika832013
    16. Srpanj 2016. 16:19

Crazy- dolje sam isla u TA jer sam isla gore pa su me dolje poslali zato mi i jesu samo ctg napravili. A nema mi druge nego lezati trpiti ovu bol i cekati da pukne vodenjak haha, i ona sestra je smijesna da nek dodem kad vodenjak pukne a sto ako ne pukne, nebi da je obavezno da mora puknuti  
    Abies- nije ti losa ideja, mogla bi se ja zeru zaliti i doci k njima opet hahaha

zabica25
    16. Srpanj 2016. 16:36

Baš super za nickove...
    Abies- ti i botanika, nisam ni sumnjala :) Stvarno je odlično.
    Marigmar - drago mi je da smo te nasmijali 
    Sanjarka očito ima nerealne snove pa zato :) Ali možda se ostvare.
    kika, ti si me posebno nasmijala :) Krevet iz Domovinskog rata...lim...haha...ali i kod su takvi..cvile kad se namještaš da te oni u zadnjoj sobi čuju. Madraci valjda nemaju ni fedre više
    bellaru, koja su vam imena?
    Crazy, natpis iz djetinjstva, baš slatko...i odlična ideja..

Moj nick je isto jednostavan: meni muž tepa da sam njegova žabica od kad smo prohodali...i u cijeloj vezi i u braku...a 25 su moje godine ali samo do ponedjeljka...onda bih trebala promijeniti za +1

TPol, ma nije pukla kapilara nego se ispupčila vena...peče kaj vrag...pa di baš sad

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mare1989
    16. Srpanj 2016. 16:52

Kika majke mi oni hoce da ti doma rodis
    Meni je doktor u prvoj trudnoci rekao da dodem kad pukne vodenjak ja reko aha,bome istrpila sam bolove cijeli dan i noc i ujutro se spremim i u bolnicu na kraju sam dosla i bila otvorena 6prstiju. A oni su busili vodenjak.

Crazy ja sam te sanjala kao da se mi znamo 100god😊

Bellaru ja cu spakovat torbu onako dok cekam da pukne vodenjak😁😁

Moj nadimak je od imena Marica a 24.7 punim 27god.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.