Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    16. Srpanj 2016. 10:44

Isss Sunshine pa ne vjerujem, što ovdje sve neke same manekenke? Moju sliku nećete gledat ahahahhaha
    Odlicno izgledate!!! 
    Marigmar, bome ne znam stvarno da nije sluzni... prati ti te trudove kroz dan... iako je mozda jos mrvicu rano, ipak si vec lagano u terminu... bebi se žuri van :-)

Abies
    16. Srpanj 2016. 10:51

Ja necu ni slikat se. Ona ogromna trbusina se ispuhala na 4 -5mj trudnoce. 
    Bellaru uzmi malo soda bikarbone. Od jedne zlice nece biti nista ni tebi i bebacu.

• IrisV
    16. Srpanj 2016. 10:53

Bellaru ne zamaraj se sa internetom.Po tome sto pise ne bi smjele nista.Jer svatko pise drugacije.Sve sto vam pase radite.Sve sto vam je fino jedite.To ne traje vjecno vec sam dok rodite.Nakon toga sve to prolazi.Sto se tice zgaravice ona ce se pojaviti kad god.Nema odredeno vrijeme.Ja sam ju imala zadnjih dva mj.Nisam ni najmanje pazila kaj jedem vec sam jela sto mi pase.Nisam pila tab,ali ako je neizdrzivo i ako pomazu. Super.Masiranje medice nisam radila ni sek.Procitala sam i od drugih mama cula da ni jedna to nije radila.Ako koja i je,ok.No porod je onakav kakav je.Treba samo za to skupljati snagu i psihicki se pripremiti.Kod mene je sve bilo savrseno pa je na kraju zapelo.Nema pravila.Sto se tice depliacije nisam isla prije poroda.Vec kad sam imala prva tri truda na 15min otisla sam se otusirati,obrijati,uzela stvari i stigla u bolnicu kad su mi trudovi bili na 7min.Cijelu noc sam ih imala i u jutro isla na porod.Otvorila se jos 5 prstiju i super.Dobila jako malo dripa i krenulo je.Prva trudnoca rodila sam za 3 sata.A nista od toga nisam radila i jela sam sve bez obzira na zgaravicu.To je jednostavno drugo stanje.Pomagla mi je limunada,nekada.A sto se tice trudova i kada znati da je to to..vjerujte mi. Isto sam se pitala.No,to je zapravo bol koju uz sve koje smo imale u trudnoci ne osjetis.I onda znas.Pogledala sam odmah na prvo na sat jer sam cijeli taj dan imala neki osjecaj.Bili su u razmaku 15min.Do bolnice sam imala nekih 40min.Stigla sam sve.Za trudov cete znati.Sve prije su kontrakcije i priprema.Trud bas zaboli.

Karlafi ako si vadila krv,super. Leukociti znaju biti poviseni. Da je bilo sto drugo vidjeti ce se.
    bellaru
    16. Srpanj 2016. 10:55

Lucy pa sta cekas sa torbom😂😂😂 moja spremna vec odavno. Vec si mislim da properem jos jednim rucnike i spavacice😀
    Joj gotova sa depil. Stvarno je pazila i polako me depilirala i rekla da dodjem za 3 tj  opet ako ne rodim. Ma joj necu se brijat ti mi je jos gore nego pretrpit bol na depilaciji. A ako cu ic rodit prije 3 tjedna onda il cu se obrijat il otic tamo dlakava😁Kupila odmah rennie pa nek se nadje ako mi se ovo od jucer ponovi😧
    Marigmar ti si stvarno u problemima😂😂😂trebala si to malo procackat😂😂😂 jos ces doma rodit kako si krenula😂
    Sunshine super izgledas👍👍👍sve neke mrsavice tu😁 budem se ja uslikala nakon poroda da popravim prosjek😁😁

Littleladybug
    16. Srpanj 2016. 11:05

di ste trudnice i mamice..vi sa slikama, kad ste vi rodile, prije par mj? koje trbusine o cemu vi pricate, moj je ovakav bia i bez trudnoce hehe sada se ispuha al je taman i dlakav i ima lineu koja je crnija nego prije..i s obzirom.na sve navedeno nedam sliku dok ne bude kao vas..za zgaravicu je meni spas bila mineralna, mucila me od rmj trudnoce do kraja, ni dana pred porod nije stala..a malac je procelav haha mozda mi otud ove dlake po trbuhu..u mene raslo s krive strane 😂😂😂
    sto se tice dlaka, ja sam u radaonu dosla s dlakama starim dva dana i uopce me nije bilo briga, kad su jaki trudovi krenili nije mi bilo do depilacije, a dok su bili ovi laksi uvjeravala sam sebe da to nije to i da imam vrimena jos..
    kika ima li novosti, danas je bas divan dan za rodit..ovako lipo zahladilo

mare1989
    16. Srpanj 2016. 11:09

Bellaru i ja nisam torbu spremila ,u petak stize sveki pa ce mi donijeti sve sto je kupila.Onda cu vidjet sta mi jos fali pa da mogu kupiti

Sunshine super izgledas

kika832013
    16. Srpanj 2016. 11:53

Evo me cure jos u komadu, sinoc sam uspjela zaspati i jutros isla u bolnicu. Dodem tamo oni mi naprave samo ctg i kazu da ovo sto me boli je zato sto se otvaram al me nece pregledati. Doktor mi nije ni dosa nego je sestra odnjela nalaz ctg-a i da neka se vratim kad mi vodenjak pukne  A lipo sam im donjela uputnicu da sve pregledaju. Sinoc mi je i sluzni cep ispao. Ljuta sam na njih ali eto to tako mora valjda biti

mare1989
    16. Srpanj 2016. 12:04

Kika e stvarno su blesavi.Sta hoce da krenes radat da dodes pa bi rekli sto niste dosli ranije.
    Lezi doma i cekaj,nadam se da te ne boli jako da su ti bolovi podnosljivi😚

Aurelija
    16. Srpanj 2016. 12:12

Ajoj Kike, katapultirala bih ih!!
    Sanjarka, Sunshine, super linije imate, malo špekića mora bit! 

mare1989
    16. Srpanj 2016. 12:13

Aurelija kako je bebica? Kako si ti? Da li ti je danas malo lakse?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.