Isla sad citat. Pa ne smijem nista jest ni pit jbt. Nit zvake sa secerom nit zvake sa pepermintom. Pamod ceg su drugo zvake?? Nista necu jest iza 18 i bok. Al cu i kupit tablete za svaki slucaj😕 mare sad probaj zvakat zrno kave😀 mozda to pomogne.
Crazy ma kika nam.negdje spava ko top.
A danas je bas neki usran dan za spavanje. Ja se narucila sad na depilaciju za pol sata. Uopce ne znam kako cu joj se na onaj stol popet😨😨
Joj, Bellaru, i ja bi trebala na depilaciju prije ta, ali isto ne znam kako izdrzati. Jer ne mogu lezati na ledima, a i boli dosta. Mislila sam se brijati, ali tko zna kad ce me krenuti pa svaki dan popravljaj. A tek poslije poroda kad krene rast pa svrbi i ako ce jos bit epiziot.tko ce izdrzati??? Bolje ih je pocupati.
Cure, za zgaravicu imate rennie tabl. Dodu 45 kn. Meni pomazu. Ja ju imam od 14. Tj kako su stale mucnine. Trpila do sad. Sad je pocela bit neprekidno. Tbl pomazu bar navecer zaspati.
Kika sretno, ako si na toboganu!!!
Jel to sve nesto ranije svima krece?? Ja jos nisam spakirala torbu.
Vidim da smo poceli sa trbusima,nadam se se slika nece okrenut. Eto mene,7 proslo i jos 7 ostalo. Pijrm kavu u miru pa vas idem procitat net u miru
url=https://lilypie.com]
Bellaru ima taj rennie međutim ja ipak trpim jer je on na bazi kalcij karbonata i moraš paziti količinu mliječnih proizvoda koje konzumiras pa mi se ne da zaj. Sa time, ak mi se jede sir i vrhnje i spek i popim šalicu mlijeka onda si razmišljati da li sam previse ili ne i tak da sam onda odustala od tableta ipak je fina papica na prvom mjestu 😂 Mineralna je ok, i ne jesti iza 18h, neki dan dobila čokoladne napolitanke i navečer uz film pojela par kom doslovce samo par i umirala sam cijelu noć 😁
Danas ujutro mi je bilo veselo isto, krenuli neki bolovi pa nisko dolje kao pred mengu pa iza pa naprijed, pa odem na wc očistim se onak dobrano i osjetim kak mi nešto ispadne, jel to bio dio sluznog čepa ili zaostatak sukrvice od krvarenja ovih dana nemam pojma, naravno da u wc-u ne možeš vidjeti ništa nakon ovog čišćenja 😂 Oprostite na slikovitom prikazu ali eto takav sam baksuz da je bar ispalo dok sam samo piskila pa bi znala, ništa pratim dalje kroz dan 😂
Curke super izgledate 😃
Marigmar jesi nam ti slijedeca na toboganu?
Sto se zgaravice tice na svu srecu nemam iskustva s tim, ali mojim curama je pomogao donat mg.
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Sanjarka, šta si ti ono Kleopatri kao rekla da je sretnica što joj je ravan trbuh?😃 pa i tebi je... 👌
... ja sam već zaboravila što je ravan trbuh jer nakon prve curke nisam uspjela skinut kg.. al ovaj put, kad dođe vrijeme za to, ću se bome malo više potruditi...
Sunshine, 👍
Aurelija, joj..pa kakva je to sestra...a da zamoliš cimerice..ako nisi sama u sobi..
...i zašto vam ne daju gasit svjetla? gluposti...
..za bradavice ko što je abies (čini mi se) rekla, namaži s mlijekom nakon podoja i onda kad se posuši na zraku možeš i purelan kremu..
'
Sortiraj odgovore
Najstariji