Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    03. Srpanj 2016. 16:43

Brbljaviceeeee! Pa tko bi vas pohvatao 🍻
    Imajte milosti prema nama koje imamo mala kmecala 😂 kuci...
    Hehe. Mi se izlezavamo po kaucu, junior spava popodnevn spavanac a curka se igra u sobi. 

Robice imam dosta, 56 jos koristi i hoce jos neko vrijeme ne vidim da ce mu bit uskoro mala nemam pojma. 62 mi izgleda veeliko kad prislonima uz njega i tu me strah da nece iskoristit i nosit jer je ugl ljetno...
    Jedino sta nismo bas uspili iznosit su bodici 56 dugi rukav. Nosili dugo kratko jer je brzo zagrijalo. 
    Aurelija vrlo brzo ces u kratki bodic s bebom ako se nastave ove vrucine..  A hoce. Pripremi dugi za izlazak. 
    Predivna si! 😍

Poslovi po kuci? Ko i Crazy volim samo kolace radit 😂😂..

Festa i gosti? Mm popio pivu s kumom kad sam rodila, kad sam izlazila malo se pocastili sa mojima i njegovima i prosl vikend bila festa prava al samo najblizi isto. Svekrva i mama odradile sve.
    Gosti jucer prvi bili znaci nakon točno mjesec dana ja zadovoljna
    Sad vec okolo pilam tko ce mi doc jer mi dosadno 😂😂
    Ja sam i brzo pocela izlazit iz kuce s malcem nismo svi isti valjda...

I dalje ne znam o cemu ste pricale 😕

Elle nazalost znam kako hodas 😕 imas puno savova? Peče li?
    Tu kuglicu imam jos od prvog poroda i zaklela bi se da ima veze sa epiz i zavrsnim savom 😯
    Bravo za dojenje ❤ pridruzi nam se na temi na bebama
    Ovo o mrtvom dojenju necu ni komentirat 😷

Mare kako ledja? 

Bellaru a kraljica si! Baš me nasmiješ svaki put 😂😂

Gdje je Ejic stvarno?

Lelo sretno u izabranom rodilistu 😉

Crazy je je Petric je na slici ❤ a ti nemozes mirovat i gotovo 

Kleopatra penjes se na tobogan? 😉

Bruna

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ugolina
    03. Srpanj 2016. 16:54

Bellaru,sprica ok,a kak mislis iglu????!!!!

bellaru
    03. Srpanj 2016. 16:55

Sanjarka bas htjela pitat kad se moze izac van nakon poroda sa malom bebom u setnju??

TPol
    03. Srpanj 2016. 16:56

Ma da vidite sta ovde austrijska djeca rade, prvo oni odma s mali. Bebama van, po tramvajima busevima etc, pa onda onako kad vec sjede u kolicima djeca ližu po busu hvatace za ruke , roditelji mrtvi hladni, a kad pocnu puzat odu s njima u shoping i puste ih da puzaju po podu od trgovine dok oni isprobavaju stvari! Nebi vjerovala da sve to nisam vidjela . To je malo sve previse al izgleda da djeca stvarno razviju imunitet jer to je ovde totalno normalno ponasanje. 

Sanjarka bas se nadam da ce i moja iznosat sve 56 sto sam kupila 😀 

Moja bebulja danas ima tulum po trbuhu sve mi je slabo kolko udara i okrece se

Aurelija super busa

bellaru
    03. Srpanj 2016. 16:57

Ugolina 😂😂😂 pa za izvadit fiziolosku iz bocice?? Kako ti nategnes fiziolosku u spricu?
    Nisam mislila iglom cistit nos😁

Marigmar
    03. Srpanj 2016. 17:05

To su zakomplicirali sa fiziološkom, ja dok sam radila u ljekarni bile su u bocama od pola litre ali plastičnima koje si mogao normalno otvarati a sada ih prodaju u staklenim za infuziju da bi naravno skuplje koštala i onda ti jos guraju uz to iglu i spricu mislim stvarno.
    Ja sam kupila malu bočicu sa kazaljkom fiziološke i tu jednu od pola litre.

bellaru
    03. Srpanj 2016. 17:08

Miragmar sad imaju jos manje mislim da 2.5 dcl u plasticnoj al mislim da gore imaju utor za iglu. Isto mislim da se je moze otvorit. A mislim da nije ni dobro da se bas otvara?

bellaru
    03. Srpanj 2016. 17:09

Da ju se ne moze otvorit pardon

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.