Ugolina kako vaticom? Pod tim mislis cistis samo kad je zaprljan il i kad je nosic pun?
Ima tko hartmann thermoval duo scan toplomjer? Ja ga dobila pa da znam jel valja sta.
Pa ja si mislim sta nebi beba mogla u kosari bit odma vani?😕 ono dodjem iz bolnice pa za dan dva van u dvorste?
Bellaru legendarno pogrebno poduzece. He he koji sok.
I tegla s egzoticnim cvijecem
Setnja, ja sam od prvog dana s malom na dvoristu. Prvo par minuta pa duze svaki dan.
Ugolina vrtic unutra vani. Super pises. Mene je zdrmalo kad mi je neki dan mali rekao da je kakao i da je sam brisao guzu mislim da je tu teta ipak trebala uletit. Al necu ni klincu pretjerano vjerovat. Inace super zadovoljna s vrticem.
Aurelija super ste.
Mare, kupovno mlijeko? S njom cu ako bude sve ok ranije krenut. A s 6-8mj griz zgance cokolino mislim s kupovnim probat.
S malim mi nije bila briga jer su ga moji cuvali dok su mogli. A sad nju trebam za jaslicku prehranu pripremit.
Dalje ne funkcioniram sto ste pisale, a puno ste pisale. Bili gosti osli gosti. Mala klopa i spava danas. Ne znam od cega sam slomljena s tak divnom bebom.
Abies da kupovno mlijeko,Dukat 3,8% mlijecne masti. Kad sam rekla pedijatrici da sin od 4mj pije to mlijeko samo je rekla ako podnosi nije nikakav problem. I da bude 70%mlijeko a 30% voda ili caj od kamilice.
Ugolina ovo kao kad je zacepljen nosic. Sprica od 5 mil napunit fizioloskom, cacepit jednu nosnicu u drugu druknut svih 5 ml ( sprica od 5 ml) i tako drugu. Preporucile zene cija djeca imaju problema sa zacepljenim nosom, brinhitisom i to. Da kako tako rade da djeca imaju manje problema sa zacepljenim nosom
Napokon mi je mm komodu donio,odusevljena sam 😍
Kad sam krenula slagat robu vidjela sam koliko ja tog imam,56vel imam 15bodia,par hlacica i benkica,a ostalo sve je 62vel. Morat ce mm jos jednu policu da napravi jer stvarno imam svega.
Vecer cure!
Ah ta fizioloska... našpricala sam je se bome na litre... ne vole to klinci nikako, ali stvarno pomaze s tim balavim nosićima...
Ugolina 28komada u grupi?!?! Bome svaka čast... kod nas (dobro.ajd jaslice) 2 tete na njih 13.
Ja odrasla na kravljem mlijeku, ali onom domaćem... mi smo kupovno uveli tek sa 18mj kad je prestalo dojenje, ne znam bih li prije obzirom na sve hormone, antibiotike i aditive koje stavljaju unutra... i uzimam uglavnom svježe, izbjegavam ono trajno...
Ja konacno u horizontali, otusirala se i sredila, sve me nesto boli. Ajd sutra sam slobodna od svega, mm na poslu, mali u vrtiću pa ću uspjet malo mirovat. Danas sam zaokruzila 36.tt... jos da mi je dva tjedna i super. Iako si sva vec idem na zivce ovako nezgrapna, troma i spora.
Crazy sutra maksimalno iskoristi sto si sama,odmaraj koliko god mozes
Meni danas leda malo lakse i ja odma u akciju sredivanja stvari,sad opet me ulovila.😳
al bar sam slozila stvari u komodu,naravno velika seka je pomogla😍 sva je sretna sto pomaze oko bebinih stvari
Sortiraj odgovore
Najstariji