Jucer oprala masinu bijeloga za baby, a toga tona posto je sve sitno. Jedva stalo na susilo. Imam svega, uglavnom vec koristeno jer sam dobila proslijedeno, ali za presvlacenje 10 puta na dan bit ce dobro. Bilo je i vecih br.74/80 i dalje, ali to nisam ni izvadila jer tko zna kad ce to trebati. Sad sam ostavila vani do br.68. To je za prva tri mj kako sam skuzila. Kupit cu jos nesto da ima novo za ici nekuda, ali prvih mj dana ne planiram bas nikuda. Vidjet cu kako cu se osjecati, mozda do mame ili sestre i to je to. Tek toliko da nisam stalno zatvorena u kuci.
Muz ce odfestat dok cemo biti u bolnici. Poslije zelim da bude doma i pomaze. Mada njegova mama ima planove kako ima puno posla oko kuce, drva za zimu,..... Neku vecer rekla da ce beba imati mamu koja je doma, sta on treba????
Mi jos moramo odfestat i novu kucu i pozvati sve da vide. To uglavnom njegovu stranu zanima i tako su nauceni. Ja sa svojom rodbinom nemam tako da se zovemo na svaku glupost i posjecujemo bezveze. Dok je kod njega svaki dan netko i daje se sve sta se ima na stol. Opet, svekrva tako naucila. Pa ce se nac neki koji su taj dan bili samo u prolazu ali su ogladnili i dosli na rucak jer znaju da ona dobro kuha. I jos to otvoreno priznaju.
Suptilno cu reci da prvih mj dana ne ocekujem posjete i ne trebaju se uopce truditi dolaziti. Pogotovo ako ce ocekivati da im nakuhavam rucak od pet sljedova.
Bellaru kraljice haha, odlično si im odbrusila!
Bruna, mislim da se previše sekiraš oko te svoje rodbine, stavi na ignore!!
Kad vas zajebava netko stariji samo mu spomenite groblje, pokrebno poduzece, demeciju i staracki dom. Rasprava odmah prestane😀 pogotovo kad je netko osjetljiv na to.
Bruna ajmeee sline mi cure samo od imena slasticaaaa. Ja bi recept od ovog sa piskotama i brownie i muffinse ako moze😂
Bruna i lucy,bas imate srece s familijom..
Bellaru za krepat od smijeha
Krasota od rodbine... Da nije zalosno bilo bi smijesno... 😂
Bellaru ovo za brownije i tortu ti sliknem i posaljem... A za muffine evo:
3jaja i 130g smedeg secera pjenasto izmutiti RUCNO(drugaciji je okus,provjereno..ruka otpada ali vrijedi)
130 g maslaca i 130g cokolade rastopiti i umijesati u jaja i dodavati 130g prosijanog brasna... Dobije se kompaktna smjesa tocno za 12 muffina... Stavi po zlicu smjese u kalup, pa zlicicu nutele i ponovno preostalu smjesu... Peci na 200-210 stupnjeva oko 15ak minuta, taman ce nutella pocet kipit na vrhu ko mali vulkan 😋😋 ja znam neki puta umjesto nutelle neku kiseliju marmeladu stavit,npr dzem od visanja... 😊😋
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bellaru..haha....super mi je ovo s pogrebnim poduzećem...😄😄
..e, a ovo za pedijatricu i ad, sad si me sjetila još nečega.. pazite ovo...nama u sobi u bolnici na zidu plakat na kojem su nacrtani položaji za dojenje i piše ispod:
SAMO MAJČINO MLIJEKO JE ŽIVO MLIJEKO, SVA OSTALA SU MRTVA...😵
..a u praksi ti začas ponude ad čim ti ne mogu odmah istisnuti mlijeko iz cice...mali je bio drugi dan pao za 150g, ali je startao s 4kg, tako da to nije nes posebno alarmantno...al sestra je primijetila da on kao trese rukicama kad ga položi za presvlačenje i kaže da to može značiti da je gladan...,MOŽE značiti..iako sam.ja rekla da trese jedino kad ga oni tako.uzmu...ali je svejedno bilo.dovoljno. za pitanje..,a jel.biste vi možda malo AD? ja rekla da bih još malo ipak pričekala ako nije problem...
...naravno. , nitko da sjede pored tebe pa ti malo gleda kako namjestis bebu, dal.radiš kako.treba,..i sl..,, ali bitno da imaju onaj plakat na zidu..
... jutros smo mu muž i ja ipak dodali malo na čašicu, jer smo mi tako ocijenili... jer nam.se učinilo da bi on možda još, a u tom trenutku kod mene popio valjda skoro sve.... a inače mu ide sve bolje, baš ga dobro povuče i čujem ga onako da guta lijepo..
'
Ostala mlijeka su mrtva,hahaha... Ono cime hranis dijete, zivim il mrtvom mlijekom..
Bellaru i Bruna odvalila sam na ove komentare! koje ste vi kraljice! Ma i treba im vratit, bar će promislit kad drugi put otvore usta... a ne da pametni šute, zato glupi vladaju svijetom...
Bruna i ja bi recept za muffine i brownie, ali čim sam vidla ovo umutiiti RUČNO, prestala sam čitat ahahahahaha
Elle ajme meni koja budala ovaj natpis smisli... Ja sam ti imala isti problem, malac isto 4100 porođajna, pa je pao za 300g u bolnici dok meni nije nadošlo mlijeko... isto su mu jednom dali AD jer je bio velik i bio je gladan, pa plakao stalno. Kad smo doma došli i to je krenulo.
A ovo što kažete za babinje, baš tako, sam si muti cedevitu u kuhinji hehehe... Ono problem ti je za sebe spremit ručak u tim prvim danima, sad ti još samo fali da otvoriš pučku kuhinju... Ajd ak nečija sveki, mama ili tko već ima volje ugostit te ljude, neka... ti se samo pojavi s bebom na 5min i doviđenja... vidli ste nas i gotovo, ajte ča!
Sortiraj odgovore
Najstariji