Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Srpanj 2016. 12:56

Stvarno koje sve glupe reklame nece smislit. Prvi put cujem da postoji zivo i mrtvo mlijeko a prehrambeni tehnicar sam
    Mozda sam trebala malom kupiti jednu kravu pa da mu direkt dadnem da cica od krave,jer iz tetrapaka je mrtvo mlijeko. Mame ja sam svom malom vec sa 4mj pocela davat kravlje mlijeko,kupovala sam puno masno,i pravila 70% mlijeko 30% voda ili caj od kamilice. Super je podnosio mlijeko,i mene je mama odhranila na mlijeku i keksu jer nije imala mlijeka da me doji.

bellaru
    03. Srpanj 2016. 13:10

Mare mozda nisam previse upucena i mozda sam u krivu al ja mislim da su danasnja djeca vise alergicna i bolesna nego sta smo mi bili i djeca oko nas kad nije bilo tih silnih zabrana . Danas svako drugo dijete je na inhalatorima, ventolinima i ne znam cemu sve. Onda kad vidim mame neke ( bez uvrede ikom) kad klinac nesto takne pa se mama dere neee fuj pa brise odma ruke vlaznim maramica. A mi odrasli sa glavom u pjescaniku. Pjesak bio sastavni dio naseg jelovnika. 😕 kazem, mozda sam u krivu al eto...

Ugolina
    03. Srpanj 2016. 13:27

Slazem se... Radim kao odgojitelj u vrticu.. Da samo znate kolko roditelji size sto im se dijete na igralistu zaprljalo,kak smo im to mogle dat.. Psmtr si mislim u sebi, jadni,em cijeli dan u ustanovi,em ne smiju nis pipnut,a s druge strane,htjeli bi da sto vise vremena provodimo vani jer ih oni ne vode u park.. Pa jbmu vece su sanse da se zaraze necim u sobi njih trideset neg vani na zraku u igri.. A ak ostanes u sobi gdje njih trideset dise i otvoris prozor,e onda ih drzis na propuhu (kojeg naravno nema osim te sekunde dok netko mozda ne otvori vrata)..nitko ne razmislja da smo i mi u toj sobi,pa ak mi vec po njihovom nije do djece stalo,zasto bi sebe htjela drzat na propuhu?! Ok,ja sad pricam opcenito,nemam osobno tegoba s roditeljima,al pricam sto vidim na poslu iz dana u dan

bellaru
    03. Srpanj 2016. 13:36

Ljudi rade debile iz djece😕 ako se nije sprljalo nije se ni kvalitetno izigralo vani. Ugolina mozda da ih odvedete u dvoriste i svakog stavite pod stakleno zvonce da si mogu samo mahat medjusobno? Opcenito mislim da je odgajateljicama i uciteljicama/uciteljima posao postao uzasan i tezak i puno vise stresan nego kako je bio kad su nase generacije isle u vrtic i skolu😕zbog takvih roditelja😕

mare1989
    03. Srpanj 2016. 13:38

Tako je Bellaru ja jela zemlju,foliju od cokolade i nista mi ne fali. I svoju djecu pustam nek probaju i zemlju i pjesak,evo mala ima 5god samo pedijatra vidimo kad je sistematski,mali isto tako.

mare1989
    03. Srpanj 2016. 13:41

Ugolina nije ti lak posao,ako ih ne izvedete vani zale se roditelji sto nisu na zraku,ako su vani i prljaju se opet ne valja jer se prljaju. Nisu svi roditelji takvi ali uvijek ima par izuzetaka.

Aurelija
    03. Srpanj 2016. 14:10

Evo mene, nasukane sredozemne medvjedice! A bebi glava strši u gornjem dijelu trbuha! 

mare1989
    03. Srpanj 2016. 14:14

Aurelija super izgledas 😍

bellaru
    03. Srpanj 2016. 14:16

Aurelija slika ti je 🔝🔝🔝🔝 em ti zavidim na kupanju em na tome sta si sliku uspjela stavit tu😂

Elle827
    03. Srpanj 2016. 14:22

..moja sestra je isto odgajateljica u vrtiću... i u vrtu ispred kuće smo nabavili onu veliku plastičnu kutiju u obliku školjke u koju se stavi pijesak još otkad.je njena prva curka počela hodat.... a da ne pričam kako to izgleda kad se dvije jednoipolgodišnjakinje igraju zajedno unutra...(sestrina mlađa i moja su razlika 4mj.) prošlo ljeto nakon što.su obje prohodale to im je.bio raj.,,a pijeska u kosi,.peleni... i eto, preživjele ženske zasad😁😁

i sad jedno pitanjce za cure koje rodile vaginalno i s epiziotomijom... tuširam se ja sad nakon prve velike nužde iza poroda i napipala negdje oko čmara(haha,.uvijek mi je bila.smiješna.ta riječ) nekakav balončić...muž pogledao i.kaže da je.boje kože i da misli da je to hemeroid...jel.nekome.bilo.nešto slično? to definitivno nije bilo.tamo prije poroda...jel to ima veze s epiz.? ili s porodom općenito? jel to nešto što se.događa inače ili? malo sam se zabrinula sad...

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.