Dda cr moze stezat, na jednoj strani osobito jace gdje je mislim zavrseno sivanje. A rezano je. Kad je neka promjena vremena osjetis. Dozivotno. Nakon 2god znalo je biti dana da ne znam kako hlace zakopcat.
Sorri ugolina sad tek odgovaram. Sudje cica pelena. Sad peglanje vrticke posteljine i hrkanje
Ovo s malim i wc cu onak spomenut tetama kad dodjem do vrtica. Sad je mm preuzeo. Inace mali svaki put kaze da ide na wc, naucili ga tako. A iza kakanja se pere guza od prvih mj zivota :)
Ugolina, uff ne mogu ni zamislit kako je to pazit na 30 zvrka istovremeno, majko mila, skidam kapu!!! Dok samo svakom guzu il nos obrises ode sat vremena, pa ti onda radi s njima nesto, ne znam kad?! Moja ce ic u deželu u vrtic, blizu mi je. tamo ih je max 12 u jaslicama s dvije tete, vecih cca 15, odnosno 20 ovih najstarijih.
Svaka cast Ugolina,treba njih sviju cuvat.
Moji su jos doma,malu cu tek iduce godine u predskolski upisati. Glupo mi je bilo slati ih u vrtic a ja doma,a stvarno ima roditelja koji rade a vrtic je jedino rijesenje za cuvanje djeteta.
Ugolina ma ja vec neko vrijeme tvrdim da su ucitelji i odgajatelji vazniji od premijera! Svjesna sam sto taj posao nosi i sto to sve znaci. I zato kapa dolje za tebe i tvoje kolegice! Mi smo u ZD inace, privatan je vrtic al placanje subvencionira grad, pa ti je isto. Tete su nam stvarno super, bas se vidi da vole svoj posao.
E a ovo sto je TPol pisala ako se ne varam... ja isto cula da je to vani puuuno drukcije, a i vidim kad turisti dođu u Zadar u 4-5mj... mi jos svi u jaknama, oni dječicu furaju u kolicima u kratkoj robici bez čarapa, a ono puše, paducka kiša, niti ne potegnu krović na kolicima... 16*C njima ljeto...
Ugolina, da te utješim po pitanju cr...evo ja stvarno nemam problema uopće naknadno...možda me ponekad zasvrbi,što kaže Abies,na promjenu vremena, ali kod mene nikakvi bolovi ..
..a da ja sad pitam za epiziotomiju.. mene jučer boljelo više nego prvi,drugi dan...i počelo peći ponekad..kad hodam baš boli..kad ležim je ok..jel to uobičajeno? koliko obično traju ti bolovi još? znam da je individualno,al onako..cca?
..usput...ovaj rez meni osobno neugodniji nego cr...zbog mjesta na.kojem se nalazi valjda...
a vrtić..joj..kad si spomenula one koji su doma a djecu u vrtić šalju...,. najgore mi.je.kad mi.je sestra.pričala kako ima onih koji jedno dijete povedu na plažu ,a drugo puste u vrtiću...😰😢
..ja ću svoju dati sa 3god.zbog socijalizacije, iako sam doma...ali nisam ju u jaslice nikad planirala staviti....a ne bi ni maloga isto prije 3g,,mislim da će ga sveki moći čuvati kad uspijem naći posao..
'
Sortiraj odgovore
Najstariji