Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    03. Srpanj 2016. 09:09

Ma ljudi su retardirani i bez imalo srama. Ponasaju se ko da u spilji u krapini zive.  A ako kazes sta ispadas bezobrazan. A ja inace ne volim bas da mi gosti dolaze u kucu jer mi to tlaka a mogu si mislit kako cu tek bit kad beba dodje😱😱😱 joooj  evo vec sam zivcana😅

CrazyPuppet
    03. Srpanj 2016. 09:15

Ma lijepo im odmah napomenut da nemaju uopce sto ljubit bebu... gledaj, mos malo primit i gotovo... pa nek se uvrijede ako hoce... najbolje da beba herpes zaradi radi budala...

zabica25
    03. Srpanj 2016. 09:29

Koliko rasprava :)
    Krenimo...
    ja sam odjeću prala ARIEL tekućim deterdžentom. Kod nas je lijepo zahladilo, baš mi godi malo promjene. Dani mi jako sporo idu, nikako da se maknu iako ne mogu vjerovati da sam još u terminu. Noge mi kao buhtle, stopala naotečena. Peglanje mi ne zadaje probleme, čak i volim. Treba nekome nešto opeglati? Samo pošaljite 

Bruna, sretno sutra! Već je to stiglo...imat ćeš svoju curicu u rukama..
    Marigmar, mislim da imaš dosta..i ja imam tako nekako..nema smisla kupovati jer se preraste. Ja sam hrpu svega dobila i ne znam kad ću sve stići obući. 
    Maya- welcome! 
    bellaru, nemoj se živcirati zbog komentara. Sjeti se definicije Abiesine kugle i riješena stvar  Nova slikica profila, super :)

Kaj se tiče fešte, nemam pojma kak bu to kod nas..nismo još razgovarali.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Aurelija
    03. Srpanj 2016. 09:51

Vec sam mislila da je neka rodila, kolko ste se raspisale!

Ovo za ljubljenje beba i mene živcira! Već sam mami na finjaka pokušala objasnit zašto to nije dobro radit, ne znam kak cu s drugima! Totalno me frka tog herpesa i sl! Ja ga npr nikad u životu nisam imala, al kad sam radila torch ispalo je da imam antitijela, ko i 90% populacije, samo sto to nitko ne zna. Uff dobijem fraze vec sad kad se sjetim!

Ugolina, ajd nac cu neki link, vec sam to jedno 3x ovdje pisala 

Bruna257
    03. Srpanj 2016. 09:59

Bellaru da posteno me raspizdi, mozda te i ledeni vjetar doceka hahahahaha 😂😜

A sto se tice sela, mi smo mirni zaseok, 4kuce sve skupa.... A ovi mi k tome jos i rodbina.... Mislim sa mamom i sestrom su ok, al ja sam takva da im skresem u facu kaj mislim, to ne vole... A htjeli bi sve znat i vidjet da mogu komentirat, ja pak svoju privatnost ne dijelim okolo i zabranila sam isto mami da o meni,mojoj trudnoci,djetetu i privatnim stavrima prednjima posebno NISTA ne prica... Jer oni misle da sam ja sebi nesposobna pripremit sve za bebu.... A sad nista o tome neznaju i sad ih to je** na najjace... Jucer su 5puta popodne dolazili pitat jel ima sta novog, jesmo nervozni,i naravno kad ce festa... Ma mars,znat ces kaj trebas i kad ce trebat... I to ne da mene ili mm pitaju,nego mamu tlace... Kad smo familiju obavijestili za svadbu, njihovo prvo pitanje je bilo-a trudna si?! Reko ne,nego zelimo... I pazi odgovor na to-aaaaa to ti se moze brzo promijenit..(ja tada bila u najgoroj krizi sa stitnjacom i nisam smjela ni pod razno ostat trudna).... Ja na to strini-ak su tvoje kcer i snaha isle s trbuhom pred oltar,ne znaci da moram i ja... I nije pricala samnom mozda i 3mj... Hahahaha

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Marigmar
    03. Srpanj 2016. 10:15

Ugolina zato sam i htjela iz prve ruke informaciju nekog tko već ima bebolinu doma 😊 Imam dosta ovih 62 samo me zanimalo za 50i56 tak da tnx na odgovoru, ja mislim da je dosta. Ako i neće biti dosta to kaj veliš pa perem svaki drugi dan HB ljeto je pa se suši sve za cas.

Jucer smo pokupili kinderbet, to su mi tete i Sestricna kupile stvarno sam im zahvalna, i sad jos to sve posložimo i spremna sam. 

Sto se tiče fešte uopće se ne petljam kako god bude on htio, ako bude doma nešto bitno da počiste, ako ide negdje kako god hoce sa mnom je na porodu a nakon toga neka se ispuše kako hoce 😂😂😂

Pitanje za cure u Vinogradskoj kad ste poslale uputnicu koliko ste čekale da se jave sa terminom? 
    E da i dobila nalaz za streptokok za 2 dana, sve ok.

kleopatra1606
    03. Srpanj 2016. 10:16

Ljubljenje beba na to se najezim! Ne volim da mene grle i ljube, a kamoli bebicu s imunitetom nikakvim! 
    Sreca pa sam daleko od svih- sa muzem u Njemackoj i tu su samo njegova sestra sa muzem i malim i moja mama te par prijatelja.  U Hrvatsku idemo kad beba bude imala 2 mjeseca ali svejedno znam da cu biti prezastitnicki nastrojena. 

Sto se feste tice, muz ce pocastiti dok mi budemo u bolnici i to u sklopu zgrade imamo prostoriju za manje festice, tako da na svu srecu nece mi biti party u stanu. Samo mi to jos fali, sve ocistis i sredis prije bolnice i onda party doma.

Mene pocinje polako panika hvatati, ne znam vise cega se vise bojim, samog poroda ili onog svega nakon poroda. Sinoc su mi trudnicki hormoni podivljali pa sam jedno pola sata jecala kao malo dijete. 
    Danas su cak prisutni i bolovi-leda ubijaju i donji dio trbuha kao pred mengu. Mozda se pocne sta i desavati uskoro...

Trudnice odmarajte a mamice uzivajte sa bebicama 😘❤️

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

bellaru
    03. Srpanj 2016. 10:17

Zabice ne zivciram se ja zbog samih komentara nego kako si ljudi sve dozvole al ne ostanem ja duzna. Ovom starijem gosponu sta mi je rekao da s bacva sam rekla da mu je prijevoz stigao a taman se kombi od pogrebnog poduzeca parkirao.  A ovom sta mi je rekao da sam kugla sam rekla da si glavu pogleda u ogledalo😀

Brunaaa ja sam ti cokoladni tip. Nije slatko ako nije cokoladno😁😁 prekjucer sam jela cokoladni kroasan i na svaki zalogak stavljala zlicicu nutelle. Bilo mi je zlo kasnije al je bilo fino🙈
    Joj ta strina ti je stvarno jedna gorka baba! Al najbolje se tako posvadjat pa ne pricat jedno vrijeme. Al takvi ljudi samo lijece svoje komplekse na drugima.

kleopatra1606
    03. Srpanj 2016. 10:22

Bellaru kraljice! Stvarno si me nasmijala od srca, ovaj dio s pogrebnim poduzecem ahahha! Tako im i treba, ne treba nikome ostati duzan! 
    Ljubomorni ljudi, samo se nemoj dati isprovocirati

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

Bruna257
    03. Srpanj 2016. 10:34

A cure moje, ne diraju mene ni takvu ljudi ni njihovi komentari... Jadni i neuki, vode brigu o tudim zivotima da prikriju sranja pod svojim krovom.. Ja znam kako kod mene stvari stoje i briga me sta ce netko rec ili mislit... Covjek s vremenom otupi na ljude...

Bellaru Hahaha predobri odgovori na komentiranje trbuha, posebno ovo sa pogrebnim, haha odvalila sam se... A sto se tice cokoladnog, imam recept za odlicnu cokoladnu tortu-biskviti sa tamnom cokoladom i baby piskotima i krema sa tamnom cokoladom 😂 ili moja sacherica 😋😋 ili pita od cokolade sa coko tijestom ili cokoladni muffini sa nutellom ili socni brownie sa zrnima cokolade... Po zelji... Moji su isto vise od cokolade, al ledeni vjetar nitko ne odbija.. 😝😊😋

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.