Boca fizioloske gore ima kao gumeni dio gdje je zatvorena. Stavis iglu na spricu, zabodes iglu u taj gumeni dio i izvlacis spricom fizilosku u spricu. Maknes iglu( zatvoris ju s njenom zastitom da ostane cista), a spricom spricas. Nazalost, znam taj postupak jer mami tako rane cistimo.
Uglavnom sam popisala sve. Valjda mi nece falit nesto odmah prvi dan.
Dobila od brata nekoliko duda varalica jer necak ih uopce nije htio pa su nove. Jel dovoljno da ih prokuham? Mislim mogu i kupiti nije to bogatstvo, ali i nju treba kuhati.
Peppupula cestitam ti na dolasku tvoje Mare❤❤❤❤...brzo se oporavi i javi nam tvoje iskustvo...
Curke vi ste se raspisale...nemrem vas pohvatati....nisam znala da se rodila Mara...tek sad vidjela na listi....
Vrijeme podnosljivo...fino...ali koliko cujem kratkotrajno...tak da cemo se jos malo patiti i kuhati do naseg spusta niz tobogan...
..mi smo kupili paket fizioloskih otopina koje su onako.kao u nekim ampulicama tako da se može lakše koristiti jedna po.jedna..to smo uzeli u baby centeru u ilirskoj bistrici, al bi valjda trebalo biti i kod nas u istom.lancu... kod.njih smo.također uzeli aspirator i električni inhalator...sve super zadovoljni i odlična je stvar kad je mala prehlađena, a s inhalatorom su bile 2 maskice, za dijete i za odraslu osobu...pa i ja.koristim kad me.uhvate sinusi....i.one ampulice dođu super za to...
Ugolina, Sanjarka...thanx za objašnjenje..nikad to prije nisam.u životu imala...
joj,,,moram.ic, place
'
Ne evo ova moja je od 100 ml. Uzela tu malu i gore su dvije rupice za iglu.lucy eto nazalost znas 😕
Fiziolosku imamo tu staklenu sa gumenim vrhom koja se vuce spricom
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka malo su bolje leda,ali stigla komoda sad to treba sve ocistiti i smjestiti😊 opet ce me leda uloviti
Hvala vam curke! Mi usput na moru obavili i trudnički fotosession da imamo za uspomenu...a skupljam vec i rekvizite za slikanje bebe!
Strije hb nemam jos na trbuhu, al stignem u sljedeća 3 tj...
Sanjarka, hvala na odgovoru! Dobila sam hrpu tih kratkih bodija 56, prekrasnih, bilo bi mi žao da ne nosimo! Tvoj Petar je manja beba pa dugo nosite 56, to je zbilja individualno i ne možemo unaprijed znat...
Fiziološku nisam nikad u životu koristila, valjda cu znat kaj treba s tom špricom!
A moja sreca strije su mi se pojavile dva tjedna pred porod,s tim da sam prenijela.. A ko ih sljivi,to su mi tak i tak nove, imala sam po trbuhu strije tam jos od puberteta.. Hehe,sad barem imam izgovor da su od trudnoce
Sortiraj odgovore
Najstariji