Jutro cure!
Što nema nespavalica jutros? hehe
Ja prijavljujem pregled danas popodne u 3, i početak noćnog dizanja na WC... do sad nisam trebala, al sad se probudim u 3-4 i imam osjećaj da ću eksplodirat. Ušla u 37tt pa mi je sad psihički već malo lakše.
Jucer sam otkantala neku Njemicu koja se nateže da što više spusti cijenu apartmana, i ja joj spustim za 10€, ali ne ona hoće još 2.... A došli bi u apartman za 4 osobe njih šestero... pa mi je puko film, još će mi na kraju sve tamo uništit. Rađe da je prazno, nego da me svako nateže za svaki euro... Nemam pojma kad ću išta od uloženog vratit.
Kako ste mi vi jutros? Ko je na pregledu ovaj tjedan?
Elle ajde ti to malo zrcalom pogledaj, ako ima crvenila ili gnoja, da nebi došlo do kakve upale... Ako nije bol možeš olakšati sa tušem, isprat ranu nekoliko puta dnevno, i redovito mijenjaj uloške. Ako si još u bolnici, pitaj dr da ti pogleda.
što se jaslica tiče,mi stvarno nismo imali izbora, oboje radimo, a bake nisu opcija... Bilo je teško ispočetka (i meni i malome) ali privikli se i sad je stvarno super. A to je odlična opcija pogotovo kad dijete nema nikog osim roditelja da s njim malo boravi.
A gle,jedno je kad ti nemas izbora i dijete mora bit u vrticu,a drugo kad ga se oces rijesit jer ti smeta doma jer bi ti pila kavu sa susjedom..takvih ima more... I moja ce morat u jaslice i srce mi se para kad iz prve ruke znam sto je to,al sta cu,ne mogu si pomoc..al barem nece bit po cijele dane,od dezurstva do dezurstva,cesto ce nakon rucka ic doma kad zavrsim jutarnju pa mi lakse
Jutro curice
Crazy bolje nikoga ne primiti nego svakoga.
Tako moj mm isto kaze spusti cijenu da kao izade u susret ali ni to nije dosta oni bi jos onda nece ni da radi.
Ja sam obavila vadenje krvi,sad trebam cekat do cetvrtka da bi isla uzet nalaze😩
Crazy, hvala... da, nadam se da neće kakva upala,al imala.bi temperaturu,šta ne? hB nemam je...i zasad mi pomaže to što kažeš, ispiranje hladnom vodom više puta..
..a danas stiže i patronažna pa.je rekla da će pogledati..inače,naša patronažna je dočekala još mene i sestru kad smo bile bebe,.a dočekala je i dvije sestrine curke,moju i sad maloga...samo što kaže da je.na godišnjem pa nam danas dolazi njena kolegica...nadam se da će isto biti dobra kao naša redovna..😊
'
Jutro svima!
Wow par dana me nije bilo a tu pravi baby boom! Čestitaaaam svim curama koje su rodile zadnjih par dana, nadam se da ste dobro i da se držite! Elle ti se javljaš, znači dobro si, čitam da imaš neke tegobe oko oporavka i nadam se da će brzo proći!
Btw PeppePula je bila odmah prije mene na listi, halo?!?! Kako to sada skačemo na kraj srpnja, ej!
Ja bila na pregledu i sve je OK, s tim da doktor procjenjuje da će malička imati 4100 ili 4200 na porodu...šta reći? Znam cijelo vrijeme da je veća ali kad mi je ovo rekao odmah sam počela cviliti da kako ću ja to na što mi on mrtav hladan kaže - gospođo vi taj model djeteta rodite bez problema jelte, može se reći da sam dosta raskošne građe... Mame koje ste rodile bebice preko 4 kg utješite me! Jelda da se ne ide automatski na cr zbog toga (rodit ću u Vinogradskoj)?
Marigmar, mislim da si ti pitala kad ti odgovore za termin u Vinogradskoj - ja poslala u srijedu i nema odgovora. Ako mi danas ne odgovore, sutra ih zovem...
Bruna ako sam dobro shvatila ti danas imaš zakazan porod?!?! Sretnooooo
Ma neki roditelji su debili. Prosle godine moja je sestra na mj dana dobila posao u ambulanti na rabu dok ne ode vam trazit posao i kaze uglavnom česi dodju sa klincem koji ima opekline 2 stupnja i moja sestra im da sve sta treba i kaze ne smije na sunce bla bla a oni pitaju da sta nebi mogao na sunce jos ova dva dana sta su na moru? Pa jebote...i kaze tako i sa upalama uha da sta nebi mogao ronit itd....
Al da je lako odgajateljicama i uciteljima i profesorima pogotvo u danasnje vrijeme kad klinci znaju svoja "prava" , plavi telefon i ta sranja....koliko god to krasan posao nebi to mogla radit.
A te mame sta ostavljaju djecu u vrticu a doma su...jedino eto da se djeca druze sa drugom djecom al sve drugo su glupe kokosi.
Ja idem sutra u 9 na pregled😊 dal se to za streptokok bas uzima u 36 tj il moze i prije? Dal bas moram vadit taj test senzibilizacije?
Da fakat! Bruna sretno!! Drzimo fige!!
A da netko mi rekao to da u petrovu kad idem.prvi put u trudnicku ambulantu ono sa 36 tj da ne moram se narucivat a neki dan mi jedna zenska kaze moram. Wtf?? Ima neki broj da nazovem i sta?
Dorich tnx na odgovoru, ja poslala u petak znaci ne očekujem cijeli tjedan ništa 😔 Nadam se da cu dobiti termin slijedeći tjedan jer nije me ova moja uopće pregledala već 4 tjedna.
Bellaru moja frendica vodi trudnoću od početka u bolnici i njoj od svih pretraga koje sam ja radila govorili su da to ništa nije tak bitno osim bris za streptokok i naravno krvna grupa, a test senzibilnosti si bude na svoju ruku napravila jer je meni moja ginicka rekla da je to dobro napraviti pred kraj trudnoće. Meni je bris za streptokok napravila prošli tjedan znaci u 34 tt se može naravno bolje je sto kasnije ali opet da ne rodiš prije nego ga napraviš 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji