Deedee sretnooo!!!
Što se tiče puštanja, nitko me nigdje nije pustio preko reda ali mi se zadnjih mjesec dana dižu u busu/tramvaju, vjerojatno jer mi je škemba ogromna. Čak me i neki zabrinuto gledaju, tipa pa neće se valjda ova ženska tu porodit hehe
I jaaako često mi nepoznati ljudi (babe) komentiraju trbuh i kad ću rodit, pogađaju spol (krivo) i tako... nije mi dosadno kad izađem...
Pozdrav cure!
Deedee, sretno, brzo i sto
manje bolno...💓
pustanje preko reda... pih, neznaju ljudi kaj to je... mene ni u laboratoriju na vadenju krvi nisu htjeli prozvati ni pustiti iako sam imala hitnu internu uputnicu u 36tt( i ogroman trbuh ispred sebe)... tolko o tome...
inace, danas obavila jedan od detaljnijih pregleda... znaci danas smo 38+1... otvorena za prst,uredno plodne vode, plodna voda mlijecna, curka za par dana ima vecu glavu, ostalo je u plusu za koji dan, nisko u zdjelici ceka katapultiranje, protoci uredni... i procijenjena je na 3700g!!! kad mi rekao usrala se ko grlica, ko ce to istisnut van?!?!? 😳😳😳😳😳 bozeee!! 😥😓😭😥😓😭
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ohoo Deedee prijenos uživo! Sretno ti!
Ja bila danas na pregledu, imamo 3060g
Zatvorena, kupanje nastavljamo
Što se tiče redova i čekanja... Kako di me potrefi... Tipa u calzedonie (outlet) ogroman red i sve cure "ajde ajde, prolazi, još nabolje da će trudnica čekat!" Tu mislim da bi umrla da sam čekala... A ovako ostalo, u dućanu me možda svega 3 puta pustilo kroz cilu trudnoću... A bakice i stariji tipovi, moram se užasno paziti oko njih, to sve ludo i nerazumno, samo gledam kako ću dobit lakat u drob
Deedee...samo hrabro...drz se!..navijam za sto brzi i laksi porod..uz tebe mislima...💪💪💪.
Zabice...prijavljujem prvi pregled u TA u srijedu...vinogradska
Nazvala sam sestre na ginekol.i rekla da su mi dali prvi pregled u 38tj.t...i rekla zena 'ma da vidjela sam, kolegica nije gledala'..i dala preksutra termin....
Bruna ne brini za tezinu bebe,oni znaju pogrijesiti.A istisnut ces ti bebu 😊 jedan dva tri i beba ce biti vani😘
Mare znam da mogu pogrijesiti... Moze bit da ima npr 3400 ali i 4000 a jos se moze i udebljat dok rodim... Vidjet cemo kakva ce situacija biti u petak... Ufff... Do sad je postojao strah,,al kao ono budem ja to... A sad se pitam.... Inace sinoc mi se pojavile 3tockice s lijeve strane trbuha-sasvim malo sam popucala... Sve mi je teze hodat,a danas me na pregledu tako "njezno" pregledao i procackao dok je pl vodu gledao da sam za 5min blago prokrvarila... Ne mogu jos sada nirmalno sjest...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
mene evo nekidan pustila neka cura ispred sebe u ducanu,inace se jos i guraju ispred mene..a u lidla me prekjucer neka glupaca udarila kolicima u trbuh jer nije mogla sacekat da ja prodem u prolazu..ni rici joj nisam rekla, valjda zato sta sam se pripala za bebicu i strah je bia veci od ljutnje na nju..inace bi cili lidl odjekiva..naravno da se ona nije niti ispricala..tako da kad sve zbrojite ljudi su postali jako bescutni i gledaju samo svoju guzicu..
Bruna mozda je kriva procjena, meni je receno na proslom pregledu da smo na 3800..ista reakcija je bila, ko ce to istisnit vani..ali bolje da je bebo veci, a mi..i tako cemo sve istrpit za njih 😍
Cure da se pohvalim napokon osvojila nešto na tom fejsu 😂😂😂 inače nisam igrala dok nisam zatrudnila i eto nakon 8 mj osvojila sam personaliziranu vezicu za dudu 🎈🎈🎈 Stranica unika deko, super izgledaju jedva čekam da mi pošalju 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji