Marigmar i bellaru meni to s rukama traje ima vise od misec dana, ako ne i 2. Kad sam pitala doktoricu sta cu jer mi je stvarno vise nepodnosljivo, rekla mi da mogu eventualno popit Mg, ali da je jedino rjesenje rodit. I sta cu trpim, iako se jos nisam pomirila s tim da se ne mogu ujutro obrisat nakon wc-a ko sta marigmar kazes.
Vise sam i zaboravila kako izgledam prije trudnoce, izgleda mi ko da ce ovi simptomi potrajat zauvik :/
Nevezano uz ista, skuham lijepo domacu juhu i lazanjama se zajebavam i konacno sve pospremim i dode moj muz iz ducana s kilom mljevenog mesa,bilo na akciji..waaaa... Inace ja mljeveno ne volim dugo drzat neg skuham sve pa podijelim u male plastike i u skrinju..os bolonjez,moze,sam da otopim meso, os lazanje,isto tak.. I eto, ugolina opet dinsta povrce.. Ko mi kriv
Ugolina suosjećam sa tobom ja od jucer rintam, kak smo došli doma imam 5 mašina za oprati, pa prazan frižider pa u nabavku, i sad napokon malo da noge dignem a kad ono već 2h a di je ručak 😱 Stvarno mi to vrijeme proleti, jos nemam ni kinderbet niti ništa ta bebu pripremljeno jer si cijelo vrijeme mislim ima vremena a kad ono 9 mj odlepršalo. Stvarno se divim svim manama sa dvoje i vise djece i jos jedno na putu, pa nas dvoje smo solo a ja ništa ne stižem, na kaj će to ličiti kod mene 😂😂😂
Samo kratko,
kod nas je lijepo zahladilo, ja još uvijek krepavam od vrućine.
Noge i kod mene naotečene, ne pomaže ništa iako ih imam u lavoru, povišene na jastuku i mažem hladnim gelom. Kroz noć prođe i opet se ujutro javi.
Briga oko bebe- sve ću prihvatiti.,..mislim da sama neću moći.
Tko je sve na pregledu ovaj tjedan?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
E tocno to! Znaci,dvaput sam vec gasila peglu kako bi vadila cicu.. Onda pocnem nes,mala se ukaka i jos ju ostavim malo da obavi do kraja..krenem ju presvuc i kad sam joj skinula pelenu tak se zapisala i zasrala i ajmo kupanje,citava ceremonija
prijavljujem i ja pregled u cetvrtak osim ako se malac danas ne probije kroz trbuh..kako je krenia od ranog jutra sa rastezanjem da me sve boli i pece..samo nikako da svati da je izlaz malo nize, morat cemo ga nekako usmjerit na tunelcic..mozda da okrenem gospodicnu na sunce pa da mu se ukaze put 😂😂 ja nemam tolikih problema sa otecenim rukama i nogama, otecene jesu ali nista sad bas previse da nemogu funkcionirat..samo su neke cudne ljubicaste boje hehe
idem si odmrzavat i cistit frizider
pozz cure
Moram ovo prijavit! Covjek me u konzumu pustio na blagajni ispred sebe jer sam trudna!!😱😱😱😱😱
To jos nisam dozivjela al jesam da se baba progura ispred mene u banci jer ona mora samo novce dici ( a ja valjda dosla u banku rodit pa ce potrajat) i mladji decko ispred mene se zgura u ducanu na blagajni. I nitko ti se nikad ne digne.
Ja pijem mg dva put dnevno pa mi i dalje trnu ruke i ako duze stojim i noge.
Sortiraj odgovore
Najstariji