Pregled u srijedu. Zato sam danas isla na depilaciju. Dobro me ogulila, sve me jos boli.
U malom mjesnom ducanu sam dozivjela da me prime preko reda, gdje me poznaju. Inace ne. Ni u banci, ni posti, ni kod endokrinologa gdje kao trudnice idu prije dijabeticara i ostalih. Zadnji puta sestra mene i jos jednu ostavila da cekamo 2 sata. Kad sam bila unutra dr pita kako trudnice tako kasno, kaze sestra sad su narucene. Doslo mi je da kazem da sam bila narucena u 9, a dosla na red u 11 al se nisam htjela zamjeriti sestri jer moram ici jos jednom tamo.
Cijeli dan na nogama, sad malo legla al moram staviti posteljinu na krevet, skinula jutros i cijeli dan nisam stigla staviti drugu.
Deedee sretno i drži se!!! ♡
Super je to kad ti netko da prednost, nazalost rijetko se događa... meni se svi uglavnom guraju ispred mene, pogotovo jer se od iza uopce ne kuzi da sam trudna. Al ne mogu reć, imam i ja par pozitivnih primjera.
Nego, mislim da sam nasla zenu za ciscenje apartmana!!! Wooohooo!!!! Hvala dragom Bogu i mojoj šogi.
Ja vjerojatno nikad neću zaboraviti kad sam u 5mj trudnoće završila sa pola oteknute face kod zubara, u čekaonici sam čekala 2h, glava ko bubanj, suza suzu stiže, sestra izlazila par puta ni da pita šta nego kako je tko došao tim redom neka ulazi, ljudi ulaze, dida neki s tržnice donosi zubarici neke jabuke, neće on dugo, pa rasadu joj neki donose, pa svi ulaze, da bi na kraju kad sam ja došla na red sestra prokomentirala jao pa jel vas jako boli, mislim se, ne, ne boli, došla sam tu ovako iz dosade...
Deedee sretno!!!! I da krene to otvaranje sto brže da se ne mučiš predugo 💪🏼
I ja prijavljujem pregled u srijedu, iako mi je rekla zadnji puta da će mi samo bris uzeti i dati uputnicu za TA ja cu joj reci nek me izvoli pregledati, prošlo je 3 tjedna od zadnjeg pregleda pa ne budem valja opet ) tjedana čekala a sad sam u 35 tjednu 😱 nadam se da ne bude probleme radila jer ne volim se svađati sa nekime tko prčka po mojim intimnim dijelovima 😂
Budemo stigli taj 6 mj ispratiti do kraja mjeseca? Jos dvije curke ostale držim fige da krene
Deedee sretno!! Uf kad vidim kako se redaju bebe, ja ne mogu docekat svoju!
Jel ima koja da je imala problema s zglobovima ruku pa da zna rec koliko treba da se povuce ta bol nakon poroda? Mene strah da necu niti moc drzat bebu stabilno ako nastavi ovako?!
Sta se tice pustanja, desilo se samo jednom i to kad sam vadila krv za kombinirani test pa me sedtrs pustila priko reda kad sam joj predala uputnicu.
Inace se svi prave da ne vide, cak se i babe guraju pa se ja histerizirano izderem. A nekidan sam vozila sveki u Kauflanda da obavi misecnu spizu i onda je gospodin koji je ceka u redu za meso nabraja sebi u bradu koliko dugo stojimo i kakav je to red da on toliko ceka, da sam se okrenila i svasta mu izgovorila kad smo zavrsile (dio utjecaja hormona a i dio moje osobnosti hehe) i ocito kad je skuzija da je trudnica krenija je za mnom i ispricava se. Kreten, sta cu njegs pitat ocu kupovat namirnuce 5 ili 10 minuta.
A onda me nakraj kupovine drugi koji je bija na kasi iza nas s 5 namirnica manje od nas (a oboje punih kolica) pita mogu ga pustit jer mu se zurii...jbt sta ja cekam u redu jer eto nemam pametnijeg posla doma ni igdi. I na njega sam se izderala! Blazeni hormoni haha
Mene je nedavno u Lidlu neka gospoda sa stakom po trbuhu spucala,ja i mm isli u kupovinu i sad mm gura kolica ja polako pored njega,i sad ta gospoda razmahala se sa stakom ja malo tamo malo vamo da je izbjegnem kao da slalom vozim,a doticna nista.Kad odjedanput bum po mom trbuhu,gospoda ni okrenula se nije ja reko gospodo ili koristite tu staku ili ju ostavite doma ona me pogleda reko udarili ste me po trbuhu ni okrenuli se niste.Vjerujete samo se okrenula niti izvinila se nije.
A stvarno uvijek pustam i trudnice i starije i ako je mama s malim djetetom.
Sortiraj odgovore
Najstariji