Bellaru neki dan u Lidlu ja na kasi,kad zove me radnica iz Lidla da dodem jer ce ona otvorit drugu kasu samo da meni otkuca.Neke su se babe bunile a njima ova radnica gospoda je trudna,jos i ove vrucine valjda je red da je se pusti.Malo je takvih ljudi ali je jako lijepo to kad dozivis
žabice, ja se prijavljujem za sutra.. idem u TA..
...a natečenost kao i babycoming...ništa da baš jako smeta...na sreću...
Bellaru...da, nažalost, sve rjeđe se događa da netko propusti trudnicu ispred ... ja sam prošli tjedan čekala u nekom dužem redu na prijavu kad sam došla u polikliniku..i išlo je.dosta sporo..ispred mene nijedna trudnica nije stajala u redu...ok, nijedna s trbuhom...a nakon nekih 20min žena ispred mene mi govori...oprosti...ja bi sjela..ćeš mi pričuvati red....haha...kao propala bi kad bi ja slučajno otišla prije nje...😁
'
Bellaru u banci...haha... sjetim se Kokolo 😂
Meni se to u tcom dogodilo da me slizbenik pozvao preko reda. A na kraju t me nije bilo briga gurala sam se gdje god. I samo jedan starcic se protivio. U posti slala pismo, priredila novce u lipu. Deda ima racun za platit. Pitam mogu i da sam za sek gotova on ne. Ja na pult, dam novce, zahvalim postaru i odem. A drugi tip u redu veli da da je ok pustit trudnicu.
Ps inace sam fina, al jedva sam sebe drzala na kraju na nogama ijos da cekam.
ja uvijek pustam trudnice ispred sebe,naravno kojima se već vidi trbuh... pa čak i kad sam.ja trudna ali manje od neke druge koja isto čeka ...i pogotovo ako je red za wc...
'
Pregledi:
Elle - utorak
mare i deeka- četvrtak
Sretno!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Curke!! Live javljanje!!😄😄
Evo mene u Petrovoj, 2 prsta otvorena, vodenjak jos tu, dobila epid. i drip.😄
Prepostavljaju da ce do 12 mali biti vani! Sve vam javim! Drzite fige!!😄😘😘😘
Deedee draga sretno😚 da sve sto prije prode i da drzis svoju bebu sto prije u ruci. Javi nam se kad mognes😍😘
Pozdrav curke!
Napokon kod nas malo zahladilo pa mogu funkcionirati, koliko-toliko! Bar sam sinoć odspavala cca 5h u komadu, ne sjećam se više kada je to bilo zadnji put :/
Danas sam poludjela, na poslu sam se dva puta morala penjati u zgradu na treći kat, normalno državna uprava, zaštićeni spomenik pračovjeka pa nema dizalo, a gore 565 tisuća stupnjeva, stvarno sam super žena... poslije toga sam išla pravac giniću po doznake za porodiljnji, nemrem više, ući ću u neku knjigu radnika godine!
Vidim da se piše o puštanju trudnica, ja sam u ovih 8mj doživjela to ni jednom još radim takav posao da sam stalno negdje u pokretu, stalno na šalterima, bankama, gužvama...ne, ne, nitko te ne šljivi ni pet posto, ljudi miču poglede samo da se ne sretnu s mojim da im ne bi bilo neugodno...puj zločesti, ne znaju da ih može jako boljeti ako ih opalim svojim hobitskim, ali moje su i dlakave noge (teško mi se saviti da si obrijem noge, o kokici neću ni pričati)
Prijavljujem i ja pregled u četvrtak
Deedee sretnooooo!! Samo hrabro, želim ti brz i lagan porod! Fige u zraku
Deedee drz se i javi se ! Drzim fige da prodje brzoooo i sto manje bolnooo😚😚😚😚😚
Ma nabijem ljude na k**** ja uvijek pustim trudnicu ispred sebe al uvijek. Pustim skroz stare ljude ispred sebe. Pustim na blagajni ako netko ima jednu stvar a ja puna kolica pogotovo ako vidim da je netko samo gablec kupio. Al kad mi dodje zenska zbegecana u ponedjeljak ujutro u jasku a ponedjeljkom se svi seljani sa brda i okolice sjate u jasku i cijela jaska je u guzvi a ona izasla sa posla kupit nesto iz kataloga pa joj se zuri na posao a nije znala da ce bit takva guzva ( pon ujutro svaki al svaki krcata) i gura se ispred mene pa ja bi ju kolicima srusila na pod😠😠😠😠
Ja fakat ako mogu stajat i ne mogu nije problem a da ne pricam dodjem u banku i nitko ti nece ni ustat da sjednes😠
Ljudi su prokleti
Onda dodjem doma i izgrlim svog psa
Sortiraj odgovore
Najstariji