Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    27. Lipanj 2016. 18:35

Bellaru neki dan u Lidlu ja na kasi,kad zove me radnica iz Lidla da dodem jer ce ona otvorit drugu kasu samo da meni otkuca.Neke su se babe bunile a njima ova radnica gospoda je trudna,jos i ove vrucine valjda je red da je se pusti.Malo je takvih ljudi ali je jako lijepo to kad dozivis

Elle827
    27. Lipanj 2016. 18:35

žabice, ja se prijavljujem za sutra.. idem u TA..

...a natečenost kao i babycoming...ništa da baš jako smeta...na sreću...

Bellaru...da, nažalost, sve rjeđe se događa da netko propusti trudnicu ispred ... ja sam prošli tjedan čekala u nekom dužem redu na prijavu kad sam došla u polikliniku..i išlo je.dosta sporo..ispred mene nijedna trudnica nije stajala u redu...ok, nijedna s trbuhom...a nakon nekih 20min  žena ispred mene mi govori...oprosti...ja bi sjela..ćeš mi pričuvati red....haha...kao propala bi kad bi ja slučajno otišla prije nje...😁

'

Elle827
    27. Lipanj 2016. 18:38

...i bravo za čovjeka u Konzumu i tetu u Lidlu...☺👍

'

Abies
    27. Lipanj 2016. 18:44

Bellaru u banci...haha... sjetim se Kokolo 😂
    Meni se to u tcom dogodilo da me slizbenik pozvao preko reda. A na kraju t me nije bilo briga gurala sam se gdje god. I samo jedan starcic se protivio. U posti slala pismo, priredila novce u lipu. Deda ima racun za platit. Pitam mogu i da sam za sek gotova on ne. Ja na pult, dam novce, zahvalim postaru i odem. A drugi tip u redu veli da da je ok pustit trudnicu. 
    Ps inace sam fina, al jedva sam sebe drzala na kraju na nogama ijos  da cekam.

Elle827
    27. Lipanj 2016. 18:51

ja uvijek pustam trudnice ispred sebe,naravno kojima se već vidi trbuh... pa čak i kad sam.ja trudna ali manje od neke druge koja isto čeka   ...i pogotovo ako je red za wc...

'

zabica25
    27. Lipanj 2016. 19:10

Pregledi:

Elle - utorak
    mare i deeka- četvrtak

Sretno!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Deedee01
    27. Lipanj 2016. 19:10

Curke!! Live javljanje!!😄😄
    Evo mene u Petrovoj, 2 prsta otvorena, vodenjak jos tu, dobila epid. i drip.😄
    Prepostavljaju da ce do 12 mali biti vani! Sve vam javim! Drzite fige!!😄😘😘😘

mare1989
    27. Lipanj 2016. 19:21

Deedee draga sretno😚 da sve sto prije prode i da drzis svoju bebu sto prije u ruci. Javi nam se kad mognes😍😘

Le-Lo
    27. Lipanj 2016. 19:33

Pozdrav curke! 
    Napokon kod nas malo zahladilo pa mogu funkcionirati, koliko-toliko! Bar sam sinoć odspavala cca 5h u komadu, ne sjećam se više kada je to bilo zadnji put :/
    Danas sam poludjela, na poslu sam se dva puta morala penjati u zgradu na treći kat, normalno državna uprava, zaštićeni spomenik pračovjeka pa nema dizalo, a gore 565 tisuća stupnjeva, stvarno sam super žena... poslije toga sam išla pravac giniću po doznake za porodiljnji, nemrem više, ući ću u neku knjigu radnika godine!
    Vidim da se piše o puštanju trudnica, ja sam u ovih 8mj doživjela to ni jednom  još radim takav posao da sam stalno negdje u pokretu, stalno na šalterima, bankama, gužvama...ne, ne, nitko te ne šljivi ni pet posto, ljudi miču poglede samo da se ne sretnu s mojim da im ne bi bilo neugodno...puj zločesti, ne znaju da ih može jako boljeti ako ih opalim svojim hobitskim, ali moje su i  dlakave noge (teško mi se saviti da si obrijem noge, o kokici neću ni pričati) 
    Prijavljujem i ja pregled u četvrtak 

Deedee sretnooooo!! Samo hrabro, želim ti brz i lagan porod! Fige u zraku 

bellaru
    27. Lipanj 2016. 19:33

Deedee drz se i javi se ! Drzim fige da prodje brzoooo i sto manje bolnooo😚😚😚😚😚

Ma nabijem ljude na k**** ja uvijek pustim  trudnicu ispred sebe al uvijek. Pustim skroz stare ljude ispred sebe. Pustim na blagajni ako netko ima jednu stvar a ja puna kolica pogotovo ako vidim da je netko samo gablec kupio. Al kad mi dodje zenska zbegecana u ponedjeljak ujutro u jasku a ponedjeljkom se svi seljani sa brda i okolice sjate u jasku i cijela jaska je u guzvi a ona izasla sa posla kupit nesto iz kataloga pa joj se zuri na posao a nije znala da ce bit takva guzva ( pon ujutro svaki al svaki krcata) i gura se ispred mene pa ja bi ju kolicima srusila na pod😠😠😠😠  
    Ja fakat ako mogu stajat i ne mogu nije problem a da ne pricam dodjem u banku i nitko ti nece ni ustat da sjednes😠 
    Ljudi su prokleti
    Onda dodjem doma i izgrlim svog psa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.