Deedee cestitke od srca! Drago mi je ti je proslo tako brzo i tako dobro i nadam se da ce mo i ostale curke imat tako dobro iskustvo! Pusa bebi i tebi
Cestitke na malcu deedee!😍😍
Nadam se da cemo i mi koje smo ostale isto tako imat ugodno i pozitivno iskustvo na porodu!
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Deedee iskrene cestitke😍 nek je ziv i zdrav🎉🎈 a tebi brz oporavak😚
Drago mi je cuti da si imala lijep porod i da su bili svi prema tebi ljubazni.Kad su oni ljubaznibsve ide lakse i brze.Uzivaj sad u svom malom smotuljku👄
Deedee iskrene česritke na krasnom porodu i na predivnoj bebi♡♡♡ sve najbolje vam zelim!!!
Miska mi smo tu s terminom, izgleda da cemo obje preko reda na tobogan! Jos ja prst otvorena. Ajmo mi jos malo stiskat noge ;-) bar jos dva tjedna.
Deedee čestitam!!! Bas je lijepo citati ovakva iskustva s poroda! Znaci ubod za epi nije strašan? I ja se toga bojim pa mislim da ću ju zaobići
nadam se da će ti oporavak trajati još i kraće od poroda
Btw počela su jučer sniženja u next-u, ali ne na internet trgovini vec samo u dućanima... Znam da si bila pitala
Deedee, prvo da tebi čestitam. Hvala kaj si nam sve lijepo javila. Super za odlična iskustva. Oporavi se i mazi se sa svojim miskom
Pregledi:
Elle - utorak
Lucy, Marigmar, crnatockica- srijeda
mare, Le-Lo deeka- četvrtak
TPol, vidim spremaš se i ti polako za dolazak bebice...samo daj
miska, ja sam rekla Hani da prije 16.7. ne smije van jer je onda 37. tt. Tako da badava ona kuca po vratima, nitko ne otvara
Marigmar, super za nagradnu igru..i mene sitnice razvesele. ČESTITAM!
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Deedee čestitam!!! Baš je lijepo čuti da hvališ doktoricu i sestre i da će ti ostati u lijepom sjećanju Nadam se da uživaš u upoznavanju sa svojim malcem!
Miška i Crazy ne dajte bebačima van! Nek se još malo strpe. Miška meni dr zadnji put rekao da sam uloživa do unutarnjeg ušća ali da se smijem kupati u moru pa smo otišli. Ne znam da li je tebi tvoj baš zabranio kupanje?
Marigmar, bravo na nagradnoj igri, baš lijepo Možda si u nekom sretnom nizu pa padne još koja nagrada hehe
Deedee cestitke!!! Da nam svima bude tako brzo i lako.
Bojim se epiduralne ali sve razmisljam da ju uzmem. I to ovisi hoce li biti slobodan anesteziolog. Citala sam da s njom nema kretanja, dobijes kateter i moras lezati neko vrijeme poslije poroda. Moguce su mucnine i glavobolja. Ako ja budem sva nikakva kako cu paziti bebicu???
Pricalo se o majcinskim osjecajima jucer. Jos nemam nikakve osjcaje za dijete. Osjecam ga da je tu, brinem se da bude sve u redu, ali jos ne mogu reci da je to ljubav. Mozda kad ga vidim pojavi se "to nesto".
Lucy cim ugledas tu mrvu malu u tom trenutku tek postajes svjesna da bi zivot dala za svoje dijete,to je ljubav na prvi pogled
Nemoj se bojat epiduralne,tu ima dosta cura koje su je dobile pa nek ti dadnu savjet i reknu kako im je bilo.Ja sam dva puta rodila bez epiduralne,samo su mi drip dali,tako opet planiram bez epiduralne roditi
Ja kad sam rodila kcer plakala sam 10min jer nisam mogla vjerovat da je ona napokon tu,da je ona moja,tako je bilo i sa sinom.Nosis bebu 9mj prolazis kroz sve i svasta u trudnoci,ali tek kad rodis i uzmes to malo bice u ruke svjesna si da je to tvoje.
Sortiraj odgovore
Najstariji