Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Lipanj 2016. 07:15

A klistir,velim i ja da je divota

bellaru
    28. Lipanj 2016. 07:23

Deedee cestitke od srca! Drago mi je ti je proslo tako brzo i tako dobro i nadam se da ce mo i ostale curke imat tako dobro iskustvo! Pusa bebi i tebi

Bruna257
    28. Lipanj 2016. 07:52

Cestitke na malcu deedee!😍😍
    Nadam se da cemo i mi koje smo ostale isto tako imat ugodno i pozitivno iskustvo na porodu!

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    28. Lipanj 2016. 08:07

Deedee iskrene cestitke😍 nek je ziv i zdrav🎉🎈 a tebi brz oporavak😚
    Drago mi je cuti da si imala lijep porod i da su bili svi prema tebi ljubazni.Kad su oni ljubaznibsve ide lakse i brze.Uzivaj sad u svom malom smotuljku👄

CrazyPuppet
    28. Lipanj 2016. 08:32

Deedee iskrene česritke na krasnom porodu i na predivnoj bebi♡♡♡ sve najbolje vam zelim!!! 
    Miska mi smo tu s terminom, izgleda da cemo obje preko reda na tobogan! Jos ja prst otvorena. Ajmo mi jos malo stiskat noge ;-) bar jos dva tjedna.

vjeverica8
    28. Lipanj 2016. 09:20

Deedee čestitam!!! Bas je lijepo citati ovakva iskustva s poroda! Znaci ubod za epi nije strašan? I ja se toga bojim pa mislim da ću ju zaobići  nadam se da će ti oporavak trajati još i kraće od poroda  Btw počela su jučer sniženja u next-u, ali ne na internet trgovini vec samo u dućanima... Znam da si bila pitala 

zabica25
    28. Lipanj 2016. 09:24

Deedee, prvo da tebi čestitam. Hvala kaj si nam sve lijepo javila. Super za odlična iskustva. Oporavi se i mazi se sa svojim miskom 

Pregledi:
    Elle - utorak
    Lucy, Marigmar, crnatockica- srijeda
    mare, Le-Lo deeka- četvrtak
    TPol, vidim spremaš se i ti polako za dolazak bebice...samo daj
    miska, ja sam rekla Hani da prije 16.7. ne smije van jer je onda 37. tt. Tako da badava ona kuca po vratima, nitko ne otvara 
    Marigmar, super za nagradnu igru..i mene sitnice razvesele. ČESTITAM!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Dorich
    28. Lipanj 2016. 09:34

Deedee čestitam!!! Baš je lijepo čuti da hvališ doktoricu i sestre i da će ti ostati u lijepom sjećanju Nadam se da uživaš u upoznavanju sa svojim malcem!

Miška i Crazy ne dajte bebačima van! Nek se još malo strpe. Miška meni dr zadnji put rekao da sam uloživa do unutarnjeg ušća ali da se smijem kupati u moru pa smo otišli. Ne znam da li je tebi tvoj baš zabranio kupanje?
    Marigmar, bravo na nagradnoj igri, baš lijepo Možda si u nekom sretnom nizu pa padne još koja nagrada hehe

Lucy16
    28. Lipanj 2016. 09:46

Deedee cestitke!!! Da nam svima bude tako brzo i lako.

Bojim se epiduralne ali sve razmisljam da ju uzmem. I to ovisi hoce li biti slobodan anesteziolog. Citala sam da s njom nema kretanja, dobijes kateter i moras lezati neko vrijeme poslije poroda. Moguce su mucnine i glavobolja. Ako ja budem sva nikakva kako cu paziti bebicu???

Pricalo se o majcinskim osjecajima jucer. Jos nemam nikakve osjcaje za dijete. Osjecam ga da je tu, brinem se da bude sve u redu, ali jos ne mogu reci da je to ljubav. Mozda kad ga vidim pojavi se "to nesto".

mare1989
    28. Lipanj 2016. 10:03

Lucy cim ugledas tu mrvu malu u tom trenutku tek postajes svjesna da bi zivot dala za svoje dijete,to je ljubav na prvi pogled 
    Nemoj se bojat epiduralne,tu ima dosta cura koje su je dobile pa nek ti dadnu savjet i reknu kako im je bilo.Ja sam dva puta rodila bez epiduralne,samo su mi drip dali,tako opet planiram bez epiduralne roditi

Ja kad sam rodila kcer plakala sam 10min jer nisam mogla vjerovat da je ona napokon tu,da je ona moja,tako je bilo i sa sinom.Nosis bebu 9mj prolazis kroz sve i svasta u trudnoci,ali tek kad rodis i uzmes to malo bice u ruke svjesna si da je to tvoje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.