Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    27. Lipanj 2016. 22:05

Bila prvi put u TA danas, sve ok, mali ima 1900gr, kontrola opet za tri tjedna plus brisevi. Uzv samo preko trbuha, nije ni škicnuo kakvo je stanje dolje, jesam li zatvorena i slično... Valjda će sljedeći put..
    Puštanje preko reda - doživjela par puta u Konzumu kao i dizanje u tramvaju.. No uglavnom ljudi bulje u mobitele, novine ili kroz prozor da ne vide. Ah, svakome ma njegovu dušu..

Deedeee sretno!!! Brzo i bezbolno nek ti bude!!! 

bellaru
    27. Lipanj 2016. 22:26

Abies pa mi suseljanke😁
    Bruna van mora a sad kako😨 a nije ni 3700 tako strasno. Tako obicno jesu bebice. Neki dan je bilo na nekom portalu zenska u meksiku rodila malog premo 6 kg tak da ti si ustvari sretnica😁

CrazyPuppet
    27. Lipanj 2016. 22:31

Deeka i Mare tako se to radi! Ja bi isto.urlala da me neko opali po trbuhu. Ne mogu vjerovat kako netko moze biti tako bezobziran. A pogotovo ovi matori... ajme meni... znam da cu i ja jednog dana bit stara, al ovi danas ko da se natjecu ko je jadniji i koga vise boli... a 2/3 njih u prijevremenoj.mirovini od 50te godine... nema veze, zato cemo mi do 67me radit... 
    Cure nemojte bit prepristojne, borite se i za sebe i za svoje bebe, nijedna od nas ne ocekuje da joj sve svi sklanjaju s puta kad prolazi, ali brate mili da ce me netko zaje***** i ostavit me da cekam po nekoliko sati, ili se gurat ispred mene, e nebu islo...

bellaru
    27. Lipanj 2016. 22:34

Ma ljudi su debili. Moras ostat u soku kad te netko pusti ispred sebe. To je zalosno.  Stvarno treba bit bezobrazan.

TPol
    27. Lipanj 2016. 22:37

Sta se tice pustanja ja to nisam jos dozivjela hehe prije ja pustim ljude ispred sebe neg oni mene, a neki dan imala sam neku sirju haljinu i guzva u kaficu i htjela sam do stola, i kazem gospodi kao dal moze malo pomaknut stolicu, a ona meni kao sta ja ne mogu proc tako mrsava haha 😂😂😂 tako da moram nosit usko 

Bruna pa fulaju ti oni kilazu bebe nije to nis tocno hehe 
    Vjeverica neka si ti malo se okupala. Ja sam zakljucla da ne mrdam vise nigdje dok ne rodim hehe 

Jeste isle sta po snizenjima? Joj ja bila u zara home bas su lijepo snizili stvarcice 🙀🙀kupila sam odma rucnike za bebicu i male balerinke na zekice 

Ugolina ti si stvarno super da mi je barem tvoj karakter, meni je neugodno za sve tako da ce mi bit i na porodaju neugodno al valjda ce bolovi bit jaci od osjecaja neugode 😀

U subotu idemo kupit komodu pa cu pocet  prat robicu, jel ok da oprana robica stoji u komodi ili bi trebalo bas da je svjeze oprana? Neznam kolko su bebe osjetljive 😆

TPol
    27. Lipanj 2016. 22:38

Deedee sretno 😘😘😘😘

mare1989
    27. Lipanj 2016. 22:43

Tpol ja sam svu robicu oprala,ispeglala i spakovala u vrece dok mi mm komodu ne zavrsi. Danas gledam skupila sam svega kao u prici a jos nisam kupila ostalr stvari za higijenu bebe,pelene i itd.

Lucy16
    27. Lipanj 2016. 22:56

Sad sam se sjetila kako se jednom u banci "vojni invalid" pregurao ispred mene. Sluzbenica pozove moj broj, on brzo izvadi karticu da je HRVI i baci pred nju, kao ne moze on cekati. A bio je samo jedan br.iza mene. Sluzbenica me pogleda samo i slegne ramenima. 

Trebala sam napraviti skandal pred ljudima al nisam takav tip. A svi su u banci znali njega i da je laznjak, a ne HRVI. Nazalost, takvih ima puno i beru povlastice koje ne zasluzuju.

bellaru
    27. Lipanj 2016. 23:03

Lucy ma i ja bi sutila a poslije bi sama sebi skinula sve po spisku jer nisam  njemu skinula sve po spisku. 
    Sta ti nisi digla majicu da vidi trbuh😁
    Tvoj trbuh ponistava njegovu karticu😁

Elle827
    27. Lipanj 2016. 23:08

Bruna, ma.ne.brini...pa to.ti je otprilike neka prosječna kilaža...moja je imala 3640..ok,.ja.je doduše nisam izgurala...ali ovisi vjerojatno i o građi bebe...moja sestra je prvo što je komentirala kad mi.je.došla u bolnicu. da kako malu glavicu ima Noemi..i stvarno ona je sva uska po građi... 
    ..mama je mene rodila u 37tj., kaže da su inducirali zbog visokog tlaka...i.imala sam 3200, a moja sestra čak 5kg i to točno nakon.godinu dana iza mene..i nju i mene rodila prirodno..

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.