Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    28. Lipanj 2016. 00:02

Vecer djevojke, od mene samo kratko jer sam danas umorna ko pas

Prvo cestitke Inaj i sretno deedee, nadam se da je vec beba vani i da se nisi puno namucila.

Ja danas bila na pregledu. Beba je super, srce i mozak uredni kao i protoci i sve mjere. Procjena trenutne tezine 2600, okrenuta za izbacaj i nisko smjestena, meni cerviks smeksan  i uloziv,  Kaze dr da termin za mjesec dana necu docekat ali da se nada da ce jos do 37 tt izdrzat, sad sam 35+2. 
    Samo neka izdrzimo do 17.7. jer nam tate do tada nema, sad sam pod vecim stresom od toga dal ce on stic natrag na vrijeme nego od samog poroda 😝😂
    I da konacno danas stigla do mora ali se naravno nisam smjela kupat, pa eto bar sam do koljena zamocila noge i mogu rec da sam bila jednom na plazi ove godine 😂😂😂

deeka
    28. Lipanj 2016. 00:16

Crazy bas to, ne dam da me itko zaje****, ako se necu sama izborit za sebe i bebu ko ce onda. Ne triba mi se nitko klanjat, ali neko postovanje triba postojat.
    A najgore su te stare generacije. Od mladih ni ne ocekujem nista jer du danasnji teenageri i ovi malo stariji vecinom prenepristojni u bilo kojoj ziviznoj dituaciji, cast iznimkama. Al ove babe se znaju izborit za misto u busu ili tramvaju i jos se mukte voze, u trgovini, ljekarni, banci i sl. Jer one su stare i moraju samo dignit penziju, ne nikom se drugom ne zuri i nema obaveza.
    Imala sam ja i slucaj s ludim vozacem koji u centru grada nabije gasa ko da je na autoputu pa mu smeta jer prilazim priko pjesackog. Sta tribam priletit na metli do druge strane ceste?

Ufff bas sam se sad razljutila kad ih se sitim.

Deedee01
    28. Lipanj 2016. 02:07

Curke napokon da vsm se javim! Ja sam presretna. Malac ima 52cm i 3800kg. Ovak je bilo. 
    Doma od 11 sati imam grceve koji je prestaju, nisu jaki, ali je staju. U 15:00 mi se spusti slap vode onak zuckaste, smeckaste, ali voda. Dolazim u Petrovu, kazu da sam 2 prsta otvorena, kazu da vodenjak nije puknuo, da je to neka tucina visoko gore, stave mi klistir is mladom plavom dokt.pricam o alergijama, lijekovima, nalazima i ostalom. Malo me ostave da setam jer me i dalje trudivi jako ne bole. U 18:00 mi daju epid i drip. Moram priznat da sam se jakO bojala uboda od epi.iako sam ju htijela. Anestiozolg to radi u cas posla i stavlja drugu sa strane, za svaki slucaj. Krecu jaci trudovi. Ja sad vec molim za epi. i oni mi daju prvu. I drip naravno. Joj koji je to high life. Ja si odspavam malo. Nakon nekog vremena ktecu jaci trudovi, ja si mislim, trpit cu koliko mogu, da mi druga bude sto duze trajala. Doktor vecak me gleda 3 prsta otvorena. Inace kao 1 prst je 1.5 cm a trebas bit 10cm. I busi vodenjak. Krecu nezamislivi trudovi. Ja se derem, epid!! Daju mi oni drugu. Ja gledam epid.ne djeluje. Pita me sestra jel imate osjecaj da cete kakat? Ja reko da!! Doktorica mlada plava(sve pohvale) me pogleda i kaze da sam skroz otvorena. Pol sata, 45 min nakon 1.epid., nitko ne moze vherovat. I naravno zato epid.nije djelovala, jer sam skroz otvorena. Drip i dalje tece. Kazu oni meni zadrzite dah ko da ronite i tiskajte ba guzu, i tako par puta i ne ide. Kazu oni meni sad na bok i udahnute kroz nos i izdahnute kroz usta i taiko par puta dok mi ne dodemo, a onda ponovo ronimo. To vam se sve ponovilo vise puta, osim sto boli ko sam vrag!! Cijelo vrijeme mlada pkava dokt. I mlade sestre i ja se zezamo. Super atmosfera. I zadnji put, ja tiskam 3x ko luda i izlazi malac. Stavljaju ga odmah na prsa. Covjecd koliko kose!! Gledaju posteljicu i izvlCe ju ko tampon, kazu da je kvalitetna, da sam zdravo  papala i da je zrela. Brisu me, i vide samo jednu mogucnist za sav ali nisu sigurni bi li ili ne, jer ce samo zarast jer je jako malo i nepotrebno, ja ih molim i oni samo tu malko u sekund zasiju.donese mi malca, mi se malo mazimo i to je to.
    Inace porod trajo od 18:00 do 22:45. Oni prezsdovoljni jer sam porvorotka i tako dobra a ja zadovoljna jer su sestre isko sve mlade, super i sposobne, plsvoj doktorici mladoj i simpa, sve pohvale, dolazila i brinula se za mene ko da smo najbolje. Ma samo rijeci hvsle i odusevljena.

Imace meni mali u 38-on tjednu bio 3560 a sad sam ga u 41-om rodila 3800. Nisu puno fulali.😄😄😄

Idem se odmorit, ako nekog nesto zanima sam neka pita.ljubimo vas nas dva!!😄😄😘😘

Elle827
    28. Lipanj 2016. 05:35

DeeDee, čestitke i sve najbolje.tebi i malcu 😘😘 
    ..baš mi je drago da ti je sve tako lijepo prošlo i da si imala dobru ekipu... nadam se da će bebo lijepo spavati i papati pa da ćeš se uspjeti odmoriti...

'

Abies
    28. Lipanj 2016. 06:17

Deedee cestitke

Ugolina
    28. Lipanj 2016. 06:38

Deedee cestitam jupiii..
    To valjda dr.beljan,ona je predivna

Aurelija
    28. Lipanj 2016. 06:38

Deedee, čestitke!!  Baš mi je drago čut ovako lijepu priču s poroda!

Inaj, Leptirica, IvaLea, također čestitke! Niste nam se nista javile...

Miska, pa zasto se ne bi smjela kupat ak si zatvorena?! Mene moj dr tjera na more, a u ta se čude di ću sad! Ja otišla!

Bilo je svašta na tapeti ova dva dana, sad sam pročitala zaostatke, uživam na moru pa ne stignem! 
    Jedino sam Bellaru htjela napisat da nije istina da vani ne rade klistir. Razlika je jedino sto te možda pitaju dal hoćeš, a kod nas uglavnom po defaultu. Moja šogi rodila u at nedavno, dobila i drip i klistir i epiz! U sloveniji isto slično kao kod nas, znam iz prve ruke dosta cura...

Deedee01
    28. Lipanj 2016. 07:00

Cure hvala vam na cestitkama!!!
    Samo da vam kazem da je taj klistir odlicna stvar. Ja ga nikad ne bi odbila. Malo ti bude nelagodno, ali kad to krene izlazit iz tebe, ti se osjecas vec 5kg lakse. Jos sam ja imals normalnu stolicu u trudnoci 2x dnevno. Samo olaksanje.😄

Ali rekla mi je sestra da mogu odbit ako necu, samim tim je i tezi porod, jer ne izlazi bebac tako lako van.😄

Deedee01
    28. Lipanj 2016. 07:07

Ugolina, bas cu pitat kako se zove, mlada, plava i jako potitivna i nasmijana!😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.