Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    28. Lipanj 2016. 10:21

Deeede super porod bas mi je drago da je sve proslo u najboljem redu 👍🏻👍🏻
    Mare hvala za savjet za robicu, pocet cu je prat i tako spremit kao i ti, jer zadnji cas nebi bas cekala hehe 

Ja sam se napokon naspavala u svom krevetu i stanu, definitivno neka putovanja i mjenjanje kreveta nisu  za mene sad dok sam u drugom stanju 😬😬😬

• crnatockica
    28. Lipanj 2016. 10:46

Cestitam deede….bas lijepo iskustvo...ohrabrujuce za nas koje cekamo svoj spust!!....zelim ti brz oporavak💗💗....malisanu neka samo fino papa i spava pored mamice...💙💙💙💙💙...

Littleladybug
    28. Lipanj 2016. 11:17

deedee cestitam.na tako lipom iskustvu, nadam se da ce i nama ostalima bit tako..oporavi se brzo i mazi se sa svojim miskom 😍😍 
    klistir necu odbit, al isto bi volila kuci u miru obavit to ciscenje kad krenu trudovi, pa sad..vidit cemo kako bude..
    u mene sinoc laznjaci s razmakom od 15ak min, trajalo oko 2 sata i prestalo..ja se vec ponadala..jutros smeckasti sluzavi iscjedak i nepravilni grcevi u donjem dijelu trbuha, mozda se nesto i pokrece..
    javim ako bude kakvih promjena,imat cete live prijenos hehe 😂😂

CrazyPuppet
    28. Lipanj 2016. 11:26

Babycoming oće to ;-) drzi se i sretno ;-)

mare1989
    28. Lipanj 2016. 11:38

Babycoming sad ce to polako,sretno i javi nam se kad god mognes😁

miska
    28. Lipanj 2016. 11:52

Crazy ja sam rekla jos tri tjedna nikud, malo cu i ja smanjit tempo, ne radim ali ja sam cijeli dan u pokretu, jucer sam izasla iz kuce u 11 i dosla u 9 navecer doma, a kad sam doma onda neki drek non stop radim, perem, preslagujem, seljakam. Sad odmor neki mora past, bas osjetim pritisak na kosti i vec 5 dana za redom u par navrata lagane menstrualne bolove + kontrakcije kojih je po 30 u danu sigurno.

Sto se tice tog kupanja nije mi bas zabranila ali je bila kao a ako vec idem onda malo se osvjezit pa brzo van presvuc kupaci, al ja to tako ne mogu, vise cu se umorit presvlacit nego sto cu se okupat pa onda bolje ne.

bellaru
    28. Lipanj 2016. 12:07

A ja danas idem na trudnicki tecaj. Ne znam dal uopce minto treba i dali cu cuti sta pametno tamo

Elle827
    28. Lipanj 2016. 13:15

Marigmar,.ajde baš lijepo za nagradnu igru..☺

Babycoming, to bi sad moglo krenut uskoro... 

Crazy i Miska..samo mirujte sad jos malo i neće bebači van.prije ,,.,
    evo ja već 3tjedna na 6cm pa smo još 2u1, iako je dr. mislio da će već dosad biti istovar... a zadnjih par dana baš i hopsam okolo, jučer išla raspakirati novi pokretni krevetić i namjestila ga .. danas možda opet odemo malo na plažu ako muž bude ranije s posla...

..a pregled nisam išla na.kraju danas, nego ću ipak sutra.jer je muž imao danas sistematski s firmom pa da nismo na knap...
    ..još uvijek se stalno znojim dolje pa neprestano provjeravam da nešto slučajno ne curka...bude mi neka kao flekica na.gaćicama, ali ne stalno i kad se idem.onako nakašljati i provjeriti, onda sve suho..

...a epiduralna..ma nije za bojat se uboda...više kao.neka.nelagoda nego bol... 

Bellaru, meni je bio uglavnom ok taj tečaj tu kod.nas...ovisi kako koja tema...kod nas ne moraš sve odslušati ako nećeš...ali mi ko štreberčići bili na svim predavanjima.. u ri prvi dan uvijek vode u obilazak rodilišta i objašnjavaju što se gdje radi...

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.