Bellaru ja sam imena napisala prije 2god,a ostale tetovaze sam sve prosle godine napravila. Sad cu cekat da se beba rodi i kad bude zima onda cu njezino ime i jos par sitnih stvarcica istetovirat😊😉
Sunshine moj mm nema nista protiv tetoviranje jos je rekao da kad rodim i smrsam dat ce solde da tetoviram ispod grudi i gdje jos budem htjela😍 Zna da svaki put kad se ja tetoviram nema mu punice po 1mj jer se moja mama svaki naljuti i ne prica samnom zbog tetoviranja😁😁
A sto se tice trnca zna me probuditi po noci pa me ulovi panika jer ne osjetim ruku😣,ili dok lezim pocne ruka trnut.
Treba vremena da se tijelo vrati u normalu,meni je moja svekrva stalno govorila da kad lezim i kad spavam da ne dizem ruke iznad glave jer ce kad budem u godinama bolit ce me ruke.
to s utrnućem ruke je karpalni sindrom... prevelik tlak u tom tunelu pritišće živac... proći će nakon poroda
Inaj čestitam ti od srca nadam se da nije bilo teško, i da već uživaš s malenim. Želim vam sve najbolje!
Mene jedino ponekad bole kukovi po noći. Sa trnjenjem i grčevima nemam još problema..
Ah trudnicke boljke daleka proslost. Nisam ni imala neke strasne.
Jel Zabica pitala da slikamo trbuh nakon poroda?morat cu nabacit fotku prije nego krenem udarat po trbusnjacima 😂
Juniora volim jaaaaako nema tu nekog opisa niti se moze rijecima objasnit. No ta ljubav mi je poznata vec skoro 10god pa mozda kod mene to ide jednostavno sad nemam pojma nisam razmisljala o tome
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kad je Inaj rodila?!......jupiiii cestitam draga inaj..melenom sve najljepse zelje na svijetu..💙💙💙💙💙, tebi brzi oporavak....odmaraj...nadam se da je sve dobro proslo...i naravno javi nam se kad bude prilika....pusa💋💗
Inaj jos jednom cestitke od srca
Jos 3 su ostale u lipnju,cure sta cekate termini su vam prosli :-) ajmo mazenje s muzem,skakanje po lopti,muzu :-)
Inaj cestitam!!!!
Mare super ideja za tetovazu 😊
Dobro Crazy kaze zato roda krenula.
Ugolina ma zenice popravis mi dan.
Klistir i brijanje u vinog divota i to 3puta. Na sd majko mila. Od svih sestara na patologiji mene valjda najbezosjecajnija dopala. Jos mi nije htjela dozvolit da pripremim rucnik i sapun. Ma jb se znam da cu jedva zadrzat tu vodu do šekreta...
Elle trpamo ju biogajom. Ad prekjucer nije, jucer 60 popila. Pazim sto jedem. I danas spava pola sata sa stenjanjem. Pa na ruke i odmah se smiri. Ma proci ce. Mozda prehalapljivo jede pa zato. Hm na mene...
Sortiraj odgovore
Najstariji