Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    25. Svibanj 2016. 15:30

Lunale i teja4444, streptokok se ne liječi u trudnoći nego se daje profilaksa na porodu, bitno je samo da znaju da ga imate
    Curica ili netko je pisao da je dobio tri  injekcije na porodu za streptokok , tj praktički je morala ići u bolnici čim su krenuli trudovi( ako nije ona pisala onda je netko drugi),
    Ugl ja sam pitala doktora za to jer mi je nađen na brisevima i prije trudnoće i svi su rekli uključujući nefrologicu ne liječiti.- ovo govorim za streptokok u brisu rodnice. Streptokok nađen u urinu nije poželjan u trudnoći i on se liječi antibioticima. Doktor je rekao ovako, kad bude rađen zadnji bris u trudničkoj ili prije trudničke ambulante i kad se vidi kolika je koncentracija streptokoka, tada češ se dogovarati sa doktorima koliko češ terapije dobiti tri injekcije ili manje i kada češ doći u bolnicu čim krenu trudovi ili kasnije.

Sanjarka88
    25. Svibanj 2016. 15:32

Sretan mi rodendan! 😂
    Ugl zasluzeni odmor na terasi nakon sto sam hb opet drljala po kuci. U svakom slucaju perem, cistim, peglam, druzim se s dragim, vozim auto svakodnevno, vicem na druge... Nista vam nema iz toga 😝
    Al dobro Abies veli da ga pokusam usisivacem izvuc 😂😂

No dosta sale, klinci nasi su super mi smo grozne. Sve bi odma i sad , ranije, preko reda i svasta nesto.... Ne vide svijet ovakvih nestrpljivih mama kao sto smo mi ljetnice 😉
    Znaju klinci kad su im termini a mi se imamo strpit malo jos.

Tako da zivile! 🍻

Marigmar uzivaj domeka! 😊

Gita veselo kod tebe neka neka😊
    Mene isto nista ne boli, niti ima kakvih naznaka da ce skoro. Ono stisne nekad u leda, zaboli zdjelica i gospodicna... Al nista konstantno. Doduse mislim da je moj malac jos visoko

Lunale nemas brige, dobijes atb na porodu i sve ce biti ok 😊

Sarlina sretnoooooo u svakom slucaju ❤

Ugolina o imat ces o cemu pisat i nakon poroda, tada ce nam isto bit veselo 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Abies
    25. Svibanj 2016. 15:45

Lunale curica je pisala. Trebas ako mozes ranije doci na porod da stignes primit 3ili 4 injekcije. Ne doma cekat najjace trudove. I beba valjda dobije atb. Prvi pregled i bla bla za detalje.

Gita jos malo :)

Ja odustajem od ideje postara, neka budala. Donio mi susjedine racune. Ipak vrijedi za njih da zvone dvaput.

Lunale
    25. Svibanj 2016. 15:48

Inaj, da ovo mi j bris radjen. Znaci nema kuci cekat sta duze kad krenu trudovi... tnx, o tome nisam ni razmisljala da se mora stici dat antibiotik a ne doci u zadnji cas.
    Sanjarka, tebi necu zahvaliti jer si me ovom slikom uvalila opet u slatko! Cim sam vidila tu lipu tortu krenile mi sline pa sam za utjehu potamanila danas vec treci snickers sladoled :P

Lunale
    25. Svibanj 2016. 15:50

Evo i Abies napisala vec dok se ja castim slatkim. Hvala cure!

Abies
    25. Svibanj 2016. 15:57

Inaj super objasnjenje. Thanx

Sanjarka bas tako. Kad sazori sve krenut ce porod i to je, vjerujte mi (a i Baby ce se sloziti i sve inducirane mame) najbolje za oboje. Mamino tijelo poslozi hormone, kao i beba. Osjetis poslije da je sve bilo prerano i na silu kod induciranja i carskog (elektivnog, ne hitnog). A da je ovo pod kraj muka, a je. Nekom veca nekom manja. Znam da cu ubrzo patiti za popijenom kavom u tisini i pojedenim toplim ruckom. I htjet vratit se u ove dane 

I torta je njam!!!!!

Sanjarka88
    25. Svibanj 2016. 16:08

To je to Abies! 👍
    Zato ljetnice ukljucivsi i mene samo strpljivo 😊

Lunale minjam komad torte za jedan snickers sladoled 👏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Aurelija
    25. Svibanj 2016. 16:10

Sunshine, joj žao mi je što moraš takve šokove prolaziti, iskreno se nadam da će sve biti u redu s bebačicom, šaljem virtualni zagrljaj 
    Mene isto peru neki strahovi i negativne emocije danas  al neću o tome...
    Zumbul, super da nema streptokoka! Žao mi je za sestricnu, nisam znala da mogu bit takve posljedice... ja se užasavam i vakuma i forcepsa ... koje su opasnosti vanjskog okreta? Moja rođakinja bila, sve proslo super, al ne znam bas puno o tome...
    Abies, javi nam se za mjesec dana!  ti ces Majinim stopama vec vidim
    Dunya, zna tvoja curka da nisi sve oprala pa ceka, pozuri to malo!
    Ugolina, dobrodosla!
    Ostale cure, oslično za super preglede!
    Sanjarka, prekrasno izgleda torta, a dal je fina - ne znam 

Bruna257
    25. Svibanj 2016. 16:11

Lunale japozitivna na streptokok i u urinu i u brisu... Popila atb prosli tjedan,7 dana, svakih 12 sati,dobila klavocin 1g(muka od tablete al eto).... Sad rekao da ce mi bris jos ponoviti u TA kad bude potrebno.... Pa cemo vidjet... Ma bit cemo ok,i mo i bebe,moramo... :D ja cu u nedjelju pricat sa gin, kad sam na kontroli,pa cu prenjet info koje dobijem...

Ugolina dobrodosla :)

Ooooo sanjarka,da mi je sada bar kriska te tvoje tortice,preeeeefino izgleda.... Al nis od mog slatkog 😡😖

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dunyasha
    25. Svibanj 2016. 16:15

Sto se tice streptokoka, da. Profilaksa se daje na porodu. Ja ga nemam ali ga je imala cura u predradaoni kad sam ja tamo lezala i davali joj svaka 4 sata injekciju. Ona je dosla s trudovima na 5 min i puknutim vodenjakom. 
    Nista vise o tome ne znam. Mene u ta na sd prvo pitali za taj nalaz. Tako da tamo paze sigurno na to.

Sarlina, drtim fige da se pupcana odmotala, i da se moze bebica okrenuti! To bi ipak bilo najbolje! 
    Lunale ide tebe sladoled. Znam kako ti je, meni dns toliko vruce da mislim da bih na sladoledu mogla cijeli dan zivjeti.
    Marigmar ja inace nemam niski tlak, tako da ne znam dal ima to veze za epiduralnu. Mislim da meni mjere tako niski jer sam prakticki na taste tamo i bez kave. 
    Sanjarka, ova torta super izgleda.. mogla bih i ja jednu takvu sloziti.. A sto se tice tvog prijedloga da uposlim tatu da me zabavlja- ne bi islo. Ne pase mi istovremenaa zabava s njim a iz trbuha s malom. 
    Osim toga, tak me sve probija da sama pomisao na zabavu je sve samo ne zabavna. 
    Ja oprala dns navlake za kolica i as, navukla tetre gore i sad fkt samo cekam. Svi oko mene imaju neke svoje zelje kad bi ona mogla. Ali, zaj... ce ona sve njih i napraviti kako njoj njena mama kaze!!! 
    A to je sooooon....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.