Daklem sve sam rijesila van kuce sto sam naumila danas. O jea! 💪
I! Bila u dućanu kupit neke stvari za vecerasnju festicu i cura s blagajne mi uzela vrecice i odnila ih do auta 😱😱 Bože jos postoje genijalno odgojeni ljudi 😎
Odusevila me s obzirom da sam taman mislila kako da to iznesem a da ne rodim lol
Crazy bas pici doma i uzivaj sa family! ☀
Sunshine si dosla na red? Pa mi cemo se sve porodit cekajuci red na preglede 😠
Nema poklona ni na vidiku, bar tog najzeljenijeg 😍 jucer je dr. toliko visoko isao uzv-om do cica da bi mu snimio nogicu da nema sanse da taj krene na vrijeme. Kako cu mu usi izvuc kad se rodi 😊
Aurelija dobro si rekla pametniji popustaju, s obzirom da sam postala lagano vec neuracunljiva zalim ljude oko sebe nije im lako 😏
Ejic sve boli? Bit ce lakse kad odes na bolovanje 😘
Miska nista onda se ti pocasti kolacem a ispred dragog i tebe je duuuga vecer i noc 😉
Kokolo danas uzmi dan za odmor 😎 i sve cetri u zrak pogotovu tu natecenu
Marigmar dobro ti je Crazy kaze isprovociraj muza da ti digne tlak bar to nije tesko 😂
Brunaaaaaa uzivajj! ☀
Hvala svima na cestitkama! 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vjeverice dovuci i muža k sebi na produzeni vikend 😉
Prvo sanjarka i miska sretan vam rodendan, zelim vam sve najbolje,i puno prospavanih noci..
Hvala curke na savjetima, idem danas po jabuke pa cu samo njih jesti po cijele danee, i nadam se da ce se situacija popravit, kako kaze abies bitno da smo ja i bebica dobro...
I mi danas slavimo, mama i tata slave 25.godisnjicu braka, pa ce biti rostilja, kolaca, torte, mislim da cu dobit danas 2 kilee...
Uzivajteeee u ovom prekasnom danom, nema kise vise na vidiku samo sunceeeee...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Dobar daaan!!
Slavljenicama Sanjarki i Miski zelim od srca sretan rodendan!! Neka vam ova godina donese puno toga lijepoga, a ono najljepse je vec na putuuuuu!!!
Nek vam danas bude lijep dan, proslavite rockase sa svojima najblizima!!
Marigmar vidim da i tebi nizak tlak.. meni, otkad mi u ta mjere, tlak stalno nizak. I to poprilicno.. sad ne znam jel to do sestre koja ga mjeri ili sto.. ali ja se okej osjecam pa neka ga. Mozda da ti proba svekrva ili tako netko dici tlak? ;)
Kokolo, pa sta je s tom nogom? Hmmm..
Trbusi su vam sve veci i veci. Hihihi.. jos malooo..
Moj je vec nisko, dr jucer na pregledu do visine zeluca i nize povlacila uzv..
Buduci da smo mm i ja primijetili da ga nase dijete izrazito slusa i smiri se dok joj on prica, dns je odluceno da ce ju zamoliti da se uputi prema izlazu. Sto brze. Mami je dosta.
Pa se nadam da ce ga poslusati. Sad stavila prati navlake od kolica, kao, brze ce van.
Uzivajte curke!! Produljeni vikend je pred nama!!!
Aurelija ambulanta odnosno dr rade od 9-14. Iako sve cure vise manje dodu ranije kako bi rijesile ctg prije nego dode dr. Na kraju vrijeme u koje te naruci nije bitno,nego dolazak.
Danas jedna cura ostala... nije to ocekivala...
Sanjarka napokon gotova i dobila dozvolu za na more. Sad cekam da vidim da li ce mm dobit slobodno.
Nama je naime prije dva tjedna postavljena dijagnoza IUGR. Iako ne znaju razlog jer protoci,prokrvljenost, posteljica, sve u najboljem redu ali mala miska nece papat. Kad rodim prvo ce dobit po guzi. Uglavnom svi dr se slazu da dok raste i razvija se ostajemo 2u1,ako nema pomaka idemo na carski. Sto znaci da to moze bit za tjedan dva ili u terminu. Mozda presisam cijelu lipanjsku listu. Evo danas smo na 2100 i guramo dalje
Zadnjih tjedan dana ne znam jesam vise plakala ili cistila. Jucer sam bila takav panicar slozila torbu, izribala cijelu kucu, izvrijedala sve oko sebe...jbg
Danas nakon skoka od 300 g u 5 dana mi sunce sije... Pozdrav svima idem ubit oko jer naravno nisam nista spavala
url=https://lilypie.com]
E i zaboravih napisat da je beba spremna svi organi razvijeni ali nam ta kilaza nikako ne raste. Ja si mislim da imamo i 2500 kod poroda samo nek je zdrava.imamo cijeli zivot za debljanje...
url=https://lilypie.com]
Sanjarka i Miska sretan rodendan vam zelim 😘
Izvjestaj sa jucerasnjeg pregleda :
Sve je oke, ja otvorena i dalje za prst, posteljica djelomicno kalcificirana , Luka i dalje na zadak..
Dr.je htjeo izvesti vanjski okret na sto nisam pristala. Bojim se.. nije to bas bezopasan zahvat..
Jucer ujutro ispao sluzni cep 😊
To sam mu rekla, pa je rekao da je to bilo za ocekivat posto sam otvorena..
Luku je procjenio na 2890 g..a u bolnoci su mi rekli 2950..ajde, to je tu negdje...
Sve mjere odgovaraju, jedino kaze dr.da je glavonja 😂 ima glavu za 38 tt hehe
Bas cudno, blizanac ce bit.. hahahah
Da, rekao je da , ukoliko nesto krene, a Luka bude imao do 3400grama, da cemo probat prirodno rodit, na sto sam rekla da ne pristajem, jer bude li na zadak a uhvate me trudovi, ne , ne zelim rodit na zadak..
Pa je rekao, da to sam i pretpostavio..
Kao da me niko nece na nista siliti , da cemo se sve dogovoriti i tako..
Kao , ima 25% sanse da se okrene.
I to je uglavnom to..
E da, dosao mi je i bris za Beta hemoliticki streptokok, nalaz je uredan..
Za tjedan dana sam narucena na ctg, a za dva tjedna na uzv..
Ako sta i krene ranije rekao je da ga slobodno zovem, posto imam njegov privatan broj...
I to je to 😊
Eto...sve isto. Zatvorenija ne mogu biti. Jos cu i u 43tt uci zatvirena do krajnosti. s hodalicom. Ctg. I uzv vec 3 put isto mjeri :/. Bitno da je sve ok. Kilaza ista. Iduci tj ponovo. Malo bila guzva danas.
Sunshine javi jel sezona krenula tamo na jugu ;) mikako da ova moja mala shvati da ce nam bit fora na moru....macka se bucka, sebicno...ne da mami i braci isti uzitak.
Vjeverice ti bi porod u moru...pa nije losa ideja.
Nemamo niti jednu rijecanku? Kad smo kod toga, frendica radjala i voda i stol. Preporuca vodu. Kaze neusporedivo bilo bolje. Pa ako ima tko iskustvo i mogucnost, eto.
(Rijeka jedina ima kadu hzzo)
Uh odvalila ja svoju kratku turu sna na kaucu, Boze u što se pretvorih 😝
Teja ti udri po jabukama! Uostalom u terminu si i da te posalju na porod zbog manjka plodne vode dobro je 😘
Starcima sretna godisnjica! Lijep staz 👏 a ti uzivaj u hrani. Ionako smo dosle do kraja koje kg vise manje sad koga briga 😎
Dunyo ooo nestrpljiva Dunya a da iskoristis muza malo ha 😉 mislim ne da objasni malenoj kako stvari stoje nego da malo zabavi mamu 😉
Dajem ti fore do pon ako želiš preko reda, ja idem u utorak. Mudrica je rodena 31.10 u utorak pa cemo i juniora prizvat 31. u utorak 😎💪💙
Sunshine bravo za more, onda figice na jakoooo da tm dobije slobodno 💪
Mi smo imali sa 35tj oko 2300g sad sa 39 smo na 2900 tako da presisat ce ona granicu od 2500g i bit ce to super vidit ces 😘
Abies nis ha ? Morat ces gore dole uz stepenice 😉
Bitno da je curka dobro nek gusta jos maaalo kad tako hoce. Da li su je mjerili?
Zumbul ti se strpi malo pak ima nas jos nestrpljivih prije tebe u redu 😂😂
Pusa tvom malom glavonji 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji