Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    25. Svibanj 2016. 18:14

Btw,jel taj streptokok nesto sto se veze iskljucivo uz trudnocu ili ga mozemo i inace imati u zivotu,a da zapravo nemamo pojma jer se nikada taj bris niti ne radi prije kraja trudnoce?? I kaj ak ga imam,npr. (iako ga ja nemam) inace u zivotu?

Zumbul
    25. Svibanj 2016. 18:31

Aurelija- a za vanjski okret, svasta sam procitala.. moze se dogodit da se posteljica odljusti,moze nedaj Boze dijete "ostetit".. sta ja znam.. nasla sam na nekom forumu iskustva zena koje su pristale na to i na kraju nije sa djecom bilo sve okr, a opet ima zena koje su bez problema na to pristale i bilo je sve oke...

PeppePula
    25. Svibanj 2016. 18:33

Pozdrav :)

Tko bi vas pohvatao... od jucer preko 10 stranica... :D

Samo cu nabrzinu cestitati rodjendan Miski i Sanjarki... ulovila sam sliku torte s jagodama i linoladu kokos...mmmm

Nadam se da ste se lijepo provele danas.... slijedece rodjendane slavite sa bebicama

Peppe

Ugolina
    25. Svibanj 2016. 18:53

Aurelija- tnx na odg

mare1989
    25. Svibanj 2016. 19:05

Oj cure ovi kolaci su tako primamljivi😋😊
    Meni sad nije radio nikakve briseve,pitat cu ga kad budem isla na kontrolu krajem 6mj. Da li je taj bris za streptokok obavezan?
    Ugolina dobrodosla😊

Ugolina
    25. Svibanj 2016. 19:22

Hvala,mare! Mislim da je to obavezna pretraga, bar sam tako procitala kad god sam negdje citala o obaveznim pregledima.. A ima smisla ako je za bebolinu potencijalno opasno

mare1989
    25. Svibanj 2016. 19:24

Hvala Miska i Ugolina😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.