Dobar dan ljetnice! Mene duugo nije bilo, bili smo u renovaciji, pa su mi majstori isisavali svu snagu.
Prvo da cestitam na rodenju svih bebica! Zelim im dug i sretan zivot!
Sretan i rodendan svima koji su ga proslavili!
Nas dvije smo okej, beba ce biti velika, prije 2 tjedna je imala 2300, dr procjenjuje do poroda da ce navuci jos 2 kg.. Mjerio mi je zdjelicu i rekao da se ne brinem da mogu dijete od 6 kila rodit.
Cervix mi je skracen, ne znam koliko uglavnom ocekujem da ce me poslat na mirovanje iduci tj jer mi je rekao da vise odmaram a meni je to uz majstore po kuci neizvedivo.
Uglavnom idem sad citati, imam puno zaostataka.
Nadam se da cu se sada moci cesce javljati
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Svaki put isto kaze 3300-3400g pa me cudi. Al veli da je sve ok pa mir.
Stepenice - u kuci sam imam ih....nis koristi. Samo srce proradi na njima
Prvo bi htjela cestitat novopecenim mamicama Marie,Ty,Starim i Cronadam se da se dobro oporavljate. Sanjarka i Miska sretan rockas!uzivajte danas!takoder sretan rockas sincicima Mare i Kokolo,sa zakasnjenjemmene zeza komp,sa moba ne mogu pisat na forum,tako da se sad natezem s tabletom. Leptirica,mene si utjesila s kilazom,jucer bila na uzv i curka je 2800 i 49cm,mislila ajme meni,sta ce bit za mjesec dana,al vidim da je tvoj sinek jos bolji,a isti dan termin
Ivalea,kakva situacija kod tebe?sretno na pregledima i ne zamjerite na nejavljanju,kreci se,slaze kinderbet,cisti i jos taj komp
al citam redovito
Ivf bas mi je drago da si se javilaaaa i da je sve ok 😘 ma nece jos dva kg dohvatiti do termina bar mislim da nece. No dobro ako je zdjelica prava nema straha 💪
Javi nam se cesce 😘
Abies uvik isto? Hm bit ce suprise na porodu 😉 a mozda se curki vise ne deblja i zeli pazit na liniju u startu 😂
Ugolina welcome! 😘 bas mi je drago da si nam se odlucila pridruzit sto nas je vise to je veselije 🎉
Ima nas jos terminusa tako da slobodno se jadaj zajedno smo jace 😃
Curice nisi zaboravljena 😘 tipkaj kad god stignes i mazi veliku curku u busi 😉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Miska istina za crnu kavu samo nekako mi trenutno digne tlak.
Aurelija i Vjeverica kupinovo vino Se ne usudim piti svaki dan, možda i smijem ali nekako nisam bebbača navikavala na to pa me malo frka (osim da pronađem bez alkohola)
Dunyasha ili netko od cura sa niskim tlakom, da li znate možda kak funkcionira epiduralna ak imam nizak tlak, nešto sam čula da to ne ide skupa tj. Da se ne smije davati a opet možda su to samo price.
Sunshine super je bubica dobila za 5 dana sad će ona navaliti, možda je malo štrajkala i čekala proljetne specijalitete 😜
Zumbul uf taj vanjski okret, meni to koma zvuci kao stručnjaci to znaju ali i ja bi odbila, a kaj možeš birati u bolnici da ne rodiš vaginalno ako je na zadak? Ili moraš znati nekoga 🤔
Ugolina pa dobro došla, nadam se da će ti cure u terminima dati savjete jer ja još imam dosta, pa da ću i ja nešto naučiti 😜
Evo ja obavila HZZO, prijavila bolovanje, donijela prosjek plaće i sad sam mirna, mogu vam reci da mi pase biti domeka.
😘 svima i ugodan dan
Hvala vam svima na ovako toplim dobrodoslicama,bas ste me razveselile ..i tocno mi dode zao sto se nisam i ranije prijavila narocito jer sam od petog tjedna trudnoce na bolovanju bila i umirala od dosade,al eto, imat cemo o dosta toga diskutirati i nakon poroda hehehe
Sortiraj odgovore
Najstariji