Dobro vam jutro/dan zene,majke,terminuse i trudnice 😁😊
Dan je predivan 👏🌞
Iskoristite danasnji praznik sa svojim najdrazima najbolje sto mozete i uzivajtee 😊 a neka od vas terminusa bi mogla i na nas tobogan,nesto nam je zatisje nastupilo 😁😍
Ode i ja gustat u suncu,kavici/caju, muzicu i svemu ostalome 😊 citamo se 👏😘😘
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka noćas sam sanjala da si rodila i imala si prekrasan i kratak porod eto kakve snove imam, umjesto da sanjam svoje dijete
Ugolina dobrodošla nam!
Btw tko nije vidio na fejsu, Malakoza je rodila svoju Emily 21.05. pa joj ovdje čestitam!! mazite se i uživajte zajedno
Aaaaa!!! MalaKoza čestitke od srca na malenoj Emily!!!♡♡♡ Njoj sve najbolje u životu, a tebi brzi oporavak i uživanciju sa svojom djevojčicom ♡
Sanjarka torta je super, a ja znam i da je finaaa ;-) nadam se da si lijepo proslavila i da ništa od kolača nije ostalo ;-)
Ja guštam u krasnom vremenu, a isto preporucujem i svima vama ;-) pozdrav!
Jutro cure
kako ste danas?
Mene je moja bebacica rastezala cijelu noc,tako mala a tako zafrkana imam osjecaj da mi je sve organe preokrenula😁😂
Mala koza cestitam na rodenju kcerkice 😍🚼
Cestitke maloj kozi
Vjeverice,tnx!!
Svima dobro jutro zelim! Stvarno je predivan dan ,ako nista drugo za setnju.. Hihihi,samo sto ja izadem iz zgrade,dodem do parkica i moram piskit ko da nisam satima bila tako da setnja otpada
Malakoza....juuuupiii za malu Emily...neka nam je dosla i pridruzila se ljetnim bebama klokanicama...💕❤...mama brzo se oporavi i ljubi svoju kcerkicu mazilicu....pusek💋
Malakoza....cestitke na smotuljku uzivajte i mazite se cure..
Predivan dan...MM pomazio i popricao sa Miom i sad cemo na kavu...
Mia i dalje na zadak, sve ok, u nedjelju idemo na obradu za carski (krv, urin i pregled) da imamo spremno, a ako ovako sve ostane ok- izmedju 1 i 8.6. Stize naš smotuljak..
Meni nece raditi bris jer nema potrebe kad je carski..ona je i dalje mrsavica kaze, 2900 iako je na koso pa ne moze dobro izmjeriti ali je duga za 39 tt...
Puse
Malakoza cestitke na maloj mazi 😍😍😍💞 tebi brzi oporavak, a Emily neka samo papa i raste 💓
Bit ce danas miran dan na forumu i fb :) neka,dan je gustanje i obitelj 😊😍
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mala Koza, cestitaaam!!! 💕💖🎉🎊 Nadam se da je sve proslo onako kako si zamislila/planirala i da sad uzivate u troje na najjace 😉 Ljubite se i mazite! 😘😍 Brzi oporavak zelim 😘
Kod nas sve po starom. Danas malo uzivamo kod kuce i u 🌞, sutra opet malo raditi na par sati (tko zna, mozda i zadnji radni dan 😉), a drugi tjedan uzivanje 😍
Zelim vam svima puno 🌞 i 🍦🍨 danas! 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji