Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    25. Svibanj 2016. 14:00

Ugolina dobrodosla!
    Cerviks ovakav onakav joj ja ti to nemam pojma. Moj u obe trudnoce ne mrda ni mm. Cak neslomljiv induciranjem gelom. 
    Mozda nije t oblik nego y i otvorena si za prst? 

Sanjarka nema cipelica na profilnoj :) manekenka nasa

Ili je cura u pauzi ili me doktor nece psihicki slomit pa reci kapitalac :D
    Moram maloj zaprijetit il ce sama krenut il uzimam usisivac da ju povucem. Stvarno sam si vec teret.
    Ivf super da si se javila. Nek smo mi ok i bebice zdrave.

gita1991
    25. Svibanj 2016. 14:11

pozz curke! nije me bilo par dana, kupovina stvari za bebu, godišnjica, rođendan, svašta nešto! čestitke curkama koje su rodile! :D
    Ja sam jučer bila na pregledu, kaže dokt da je sve u redu i da neću dočekat termin (04.06.) , da ću rodit do kraja petog. Glava je skroz nisko, amo čeka izać :D e sad, mene nit šta boli, nit se osjećam da ću ubrzo rodit.
    Jel i jednoj od vas tako bilo?
    uf uf uf bliži seee :D

Ugolina
    25. Svibanj 2016. 14:17

Abies, hvala!! Znam kak ti je, ja sam danas se primila usisavaca, hihihi,doduse ne da ju izvucem al nije ti losa ideja , i pranja podova i vesom i ciscenjem kupaone nebili se nesto pokrenulo i to ovak ogromsna sa svojih 103kg, al nista naravno.. Idem kod svekrve jest, mozda voznja auta kaj prodrma 

Ugolina
    25. Svibanj 2016. 14:20

Gita, meni je termin za dva dana i nista spektakularno se ne dogada..povremeno me bole leda i kosti ove dole na p i zdjelica al sve je to nesto podnosljivo,al ignoriram i ne primjecujem zapravo.. Stalno moram piskit al to mi je kroz cijelu trudnocu tako, a i pijem oko tri litre vode dnevno..al naznake nikakve

sarlina
    25. Svibanj 2016. 14:36

Sanjarka i Miska sretan rodendan vam zelim 
    Vidim nema nam novopecenih mama jos... Pa gdje je zapelo?
    Ja nocas spavala za divno cudo ali kako Dunya kaze,  dosta mi i aj mala van... 
    Danas u 16:30 ctg a u 17 h pregled pa ne izlazim dok nesto ne saznam... Ako joj pupcana jos oko vrata onda nek me poradjaju jer imam osjecaj da se pokusava okrenuti a ne moze.. Sad pocinje to njeno rastezanje boljeti... 
    Ako nije pupcana oko vrata e ima da vjezbe radim za okretanje ili nek me porode... Danas ce sigurno imati 3000g.. Odoh pod tuš jer krecem jos malo... Drzte palce.. 
    Nove buduce mame-dobrodosle.... 
    Pusaaa

Lunale
    25. Svibanj 2016. 15:08

Sretan rockas Sanjarka i Miska!!!!  :)))

Negoooo, tko je bio spominjao da je pozitivan na streptokok? Upravo me zvali iz poliklinike da mi je nalaz pozitivan :( Ima li ko savjet, iskustva, ista da zna o tome? Help...smrc

MomM.94
    25. Svibanj 2016. 15:14

Lunale ja pozitivna na streptokok.. Dobila sam amokscilin za 7 dana, al sam u meduvremenu dobila alergiju i prestala ih piti... I onda dodem u TA na pegled i tam mi rekli da antibiotik nemoze u tak kratkom roku ubit streptokok i da nema potrebe za njim, da se to rijesava na samom porodu, dobiju se neke 3 inekcije.. Eto toliko kolko ja znam!

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Zumbul
    25. Svibanj 2016. 15:21

Ugolina- cervix si napisala da je pola clanka ako se xobro sjecam ? 
    Znaci da ti se skratio, a kad skroz nestane onda si spremna todit 😊 
    Meni je cervix isto pola clanka, i otvorena sam za prst kao i ti, prohodna do zadka.. 
    Meni je sinek na zadak..

Setaj, puno sjedi i trebalo bi to ic  rze da cervix nestane skroz i da se otvoris 😊 

Neko me pitao dali mogu birati u bolnici da ne rodim na zadak.. 
    Kaze dr.da me niko na nista nece siliti..
    Ali , prvorotka sam, i ne , nebi todila na zadak nikako, cak i da nisam prvorotka..

Sestricna je rodena na zadak , pa eno je, cjeli zivot zivi kao invalid.. vukli su je za noge i popucale su joj tetive i  zena ne moze normalno hodati ni nista.  
    Ne , hvala...

Lunale
    25. Svibanj 2016. 15:21

Teja, tnx! I meni su objasnili da tek na porodu dobijemo inekciju jer da se beba zarazi kad prolazi kroz kanal... Rekli su mi i da nema brige oko toga ali citala sam sada po internetu pa sam se ipak malo uzrujala. Uh, uh ma bit ce sve ok 

bebacica
    25. Svibanj 2016. 15:22

Sanjarka i Miska sretan vam rockas 🎂🎉🎊 lijepo se danas provedite 😘 

Curke busice su vam 👌 sve fit trudnice.

Nove cure dobrodosle 👐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.