Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurelija
    25. Svibanj 2016. 16:27

Ko je ono rekao da ima veliku bebu?! 
    http://www.index.hr/black/clanak/video-beba-rekorder-tek-rodjena-djevojcica-tezi-kao-prosjecno-sestomjesecno-dijete/895549.aspx

Lunale
    25. Svibanj 2016. 16:41

Sanjarka, sve si nas izgleda razbucala sa tortom hahaha, saljem ti jedan virtualni snickers 
    Aurelija, ostane li moja bebuska do termina i ona bi mogla bacit koji rekord  zato mantram da krene sta prije, ja sam zacrtala 01.06. hehehe
    Bruna, i meni je u ponediljak ginic pa cemo bas vidit sta nam kazu ginekolozi. Javi sve :) Iako, dosta sam mirnija sad, cini se da je to neki ne tako rijetki problemcic
    Dunya, tocno kako si rekla! Slajic bas osvjezi na ovu vrucinu da bi samo njega jela! 
    I dajte cure terminuse fali nam malo akcije ode, amo, amo, let's go 
    P.S. Mislim da sam i ja od sutra terminusa weeeeeeeeeeeee :)))))))))))

deeka
    25. Svibanj 2016. 16:53

Sanjarka & Miska sretan vam rodendan!!!
    Ja sam se nocas napolon naspavala, ali s obzirom na dnevne aktivnosti (ciscenje, kuvanje i uz to cuvanje dviju necakinja od 1 godine i prvasica s kojom treba raditi za skolu, a ona danas jako neposlusna) vec sam satrana.
    I sad kad sam napokon uspila malo sist, moram se spremit kod prije na rodendan!! Svakim danom sam sve usporenija, a leda i noge rasturaju nakon intenzivnijeg stajanja. Ko ce docekat polovicu 8.misecaaaaa!!! Ufff
    Moj je pregled tek za 2 tjedna, a na zadnjem je cura imala oko 800g...:)

miska
    25. Svibanj 2016. 17:02

Zumbul nedaj ti taj zadak prirodno, rade neka obave carski pa si na miru, ti ces se vec oporavit a za bebu je manji rizik od bilo kakvih komplikacija. 

Abies ja sam rjecanka, doduse zbrisla preko granice ali sve zenske koje znam su rodile tamo i sve klasicno na stolu, to sto Ri rodiliste nabraja da ima sve moguce zanemari, za tu kadu trebas sto papira, najava i ko zna cega. Do obicnog stolcica ne mozes doc jer bas uvijek zauzet i u drugoj radaoni itd...nisam cula losa iskustva sto se tice samih poroda ali to kako sve mozes tamo izabrat i nije bas tako! 

Sanjarka svaka cast na torti i volji, izgleda prefino 

Ugolina dobro dosla u nas mali kokosinjac 😛

Aurelija ova beba je strasna, mozda grubo zvuci al ruzno za vidjet, ne zelim znat kako je nosit i rodit 🙈🙈

Cini se kako taj streptokok i nije rijetkost, vise neki rutinski postupci na porodu tako da nema potrebe da si radite paniku prije. Sve ce to biti ok!

Ja dosla iz setnje, lijep dan vani pa mi ipak bilo zao potratit ga na peglu, a imam i jos vremena sad. 
    Kupila si kolace i sve razmisljam dal da sve brzo pojedem i presutim mm-u da ih je uopce bilo ili da mu pustim malo 

virtualno vas castim ovom divotom...i da mislit cu na svaku od vas dok budem zvakala hahah.
    Hvala jos jednom svima na lijepim zeljama 

TPol
    25. Svibanj 2016. 17:08

Joj na ovoj temi samo kolaci torte bebe i sama pozitiva! 
    Sanjarka i Miska  neka vam se svaka zelja ispuni 🍼🍼🍼🍨🍨🍨

Ja sam danas pokusala da dobijem raniji porodiljni ali ne moze nego moram na bolovanje, al dobro izgurat cu s bolovanjem jos 3 tjedna pa godisnji i oficialno na porodiljnom. 

Gdje nam je mala koza da nije rodila? 

Sutra imam goste koji ostaju preko vikendw tako da vas vjerojatno na brzaka samo citam! 

😘😘😘

inaj
    25. Svibanj 2016. 17:25

Lunale imala sam i ja u planu sto kasnije doci u rodiliste ali kad je curica ovo napisala nije mi bilo svejedno dali cu tamo provesti od pocetka trudova ili manje
    Moj savjet ti je sljedeci put kad imas pregled u ta ,pitaj ih kako tocno ide postupak sa streptokokom i tim injekcijama....i drz se onoga sto ce oni reci i to je to

Abies
    25. Svibanj 2016. 17:33

Miska eto moja frendica al davnije rodila dvoje u kadi a iz zg je. A veza papiri nemam pojma jel imala. Zezali je da dobro da nije na autoputu rodila. 
    Vidis zapamtila sam da si goranka... hm tko je onaj goranski nadjev imao na stolu
    Da male koze nema ni tu ni na fejsu?! Mozda se progurala preko reda i mudro suti.

Ugolina
    25. Svibanj 2016. 18:02

Zumbul,tnx,znaci da se ipak pocelo nesto dogadat.. Hihi...

Sanjarka,torta izgleda jaaakoooo primamljivooo!!!

Aurelija
    25. Svibanj 2016. 18:02

Miska, ne vadi nam mast!
    Tpol, a koja ti je razlika dal si na porodiljnom il bolovanju? U svakom slucaju, super da ne moras vise na posao ic! 

Streptokok, ja isto mislim da nije neki bauk, to je jedna dosadna beštija koja dođe i ode, rješava se rutinski na porodu, bitno je samo znat da je imamo. Samo bez frke cure!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.