Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    25. Svibanj 2016. 08:57

Sanjarka i Miska sretan rodendan,sve najbolje vam zelim od srca 

miska
    25. Svibanj 2016. 09:12

Jutrooo, hvalaa svima na cestitkama! 

Sanjarka sretan i tebi rockas, nisi jos tako jako stara ne brini, al jbg ja sam jos uvijek godinu mlađa 

Vi tu spominjete neko uzivanje a ja sva nabrijana na spremanje i ciscenje i peglanje i tako te rodendanske aktivnosti 😂😂
    Mm otisao u 6 ujutro i vraca se poslje 7, 8 navecer tako da sam sama cijeli dan i nema me tko tetosit danas. Ako mi se bude dalo ici cu do Zvezde na kolac ( to su najbolji kolaci ikad i ako vas put nanese u ljubljanu obavezno  udite tu slasticarnicu + pripremite 10 e za jednu kavu i komad-ic torte 😂😂)
    Btw moje dijete je ocito umjesto mene nocas imalo party, cekam da mi iskoce masnice po trbuhu jer to nije bilo lijepo za vidjet a ni za osjetit, tako da spavanje nocas 0 bodova, ali tko je vidio spavat! Kad sam isla u vrtic na pitanje tete zasto ne spavam sam joj rekla da je to gubljenje vremena (budala od 4 godine) pa eto ocito se i ona vec vodi tom mojom izrekom, karma! 

miska
    25. Svibanj 2016. 09:15

Margimar vezano za tlak meni je isto nizak al mi ga jaka turska kava digne za cas! Drugo ne znam sto bih ti savjetovala!

Cro262
    25. Svibanj 2016. 09:21

Sanjarka, Miška , sretan vam rođendan i sve najbolje! 😘

Sunshine1
    25. Svibanj 2016. 09:31

Sanjarka i Miska sretan vam rodendan! Uzivajte i papajte fino.

Sanjarka neku spešl poklon na vidiku?

Ja u TA vec sat i pol...ovdje je vrijeme stalo!

url=https://lilypie.com]

baby♡girl
    25. Svibanj 2016. 09:40

Jutro 😊
    Sanjarka i Miska sretan vam ročkas, sve najbolje zenske 😍😘😘😘
    Lijepih li bušica 😍😍
    I krevetića 😍😍😍
    Vjeverice nadam se da uzivas na Krku, i ja bi rado, ali neki strah jbg. Sta da se porodim na plazi 😂😂😂
    Ali zato u 8 mj se vidimo ako budes tamo 😘
    Sretno na pregledima 😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Bruna257
    25. Svibanj 2016. 10:00

Mishka & Sanjarka sretan vam rodendan i sve najboljevam zelim od srca 🎁🎂🎉🎈😍😘 uzivajte u danasnjem danu…. Mishka priusti si neku fiiiinu coko torticu i salicu bijele kave :) pa neka gustanje potraje 😋  Sanjarka tebe neka tvoji danas maze paze i tetose, uzivaj u torticama koje si napravila, a ciscenje i ostalo danas prepusti drugima 😉

Cure kod nas sve po starom, osim sto malecka svakim danom jace zveka po rebrima i zelucu... 💪ojacala zenska :) idem malo uzivat u suncu, izbacit ove sir bijele noge,nek ulove malo boje dok mogu, uz caj i neku knjigu dobru... 🌞📖☕️  

Uzivajte i 😘 od nas dvije 😊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    25. Svibanj 2016. 10:17

Sanjarka i Miska, sretan vam rođendan!!   miska, valjda će se iskupit dragi!   sanjarka, dobro ti je juniorka rekla, pametan popusta, nece se valjda s trudnicom svađat haha!
    Marigmar, za tlak - kava, crno vino, biraj 
    Leptirica, stisni noge još malo 
    Crazy, bjezi s posla, uzivaj sa svojima!
    Sunshine, suosjećam!  do kad radi ta, ne bi bilo bolje u 12-1 doc?
    Bruna, uzivaj na suncu!

vjeverica8
    25. Svibanj 2016. 10:38

Sanjarka i Miska sretan vam rođendan!! Objema želim godinu ispunjenu nezaboravnim trenucima i avanturama sa svojim bebacima i drugim dragim ljudima! Neka ste mi mazene i pazene čitavu godinu  i nek' su vam noći kratke i slatke ispunjene mirnim snom 

vjeverica8
    25. Svibanj 2016. 10:45

Pošto sam na mobitelu ne uspijevam zapamtiti tko je što napisao 
    Nizak tlak - slani stapici i kupinovo vino.
    Crazy drago mi je da uživas sa svojima 
    Sanjarka i Nessah obje ste mi prave fit trudnice 
    Netko je spomenuo da je otkrio magnezij - samo pripaziti da se ne pije nakon 36. tt 
    Baby u osmom mjesecu bih se ja mogla poroditi na plaži 
     ili u moru..
    Sretno vam s pregledima!

Ja kod svojih. Lijepo je tu doći ali fali mi mm i nas komoditet  komplicirana sam trudnica 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.