Jutrooo, hvalaa svima na cestitkama!
Sanjarka sretan i tebi rockas, nisi jos tako jako stara ne brini, al jbg ja sam jos uvijek godinu mlađa
Vi tu spominjete neko uzivanje a ja sva nabrijana na spremanje i ciscenje i peglanje i tako te rodendanske aktivnosti 😂😂
Mm otisao u 6 ujutro i vraca se poslje 7, 8 navecer tako da sam sama cijeli dan i nema me tko tetosit danas. Ako mi se bude dalo ici cu do Zvezde na kolac ( to su najbolji kolaci ikad i ako vas put nanese u ljubljanu obavezno udite tu slasticarnicu + pripremite 10 e za jednu kavu i komad-ic torte 😂😂)
Btw moje dijete je ocito umjesto mene nocas imalo party, cekam da mi iskoce masnice po trbuhu jer to nije bilo lijepo za vidjet a ni za osjetit, tako da spavanje nocas 0 bodova, ali tko je vidio spavat! Kad sam isla u vrtic na pitanje tete zasto ne spavam sam joj rekla da je to gubljenje vremena (budala od 4 godine) pa eto ocito se i ona vec vodi tom mojom izrekom, karma!
Margimar vezano za tlak meni je isto nizak al mi ga jaka turska kava digne za cas! Drugo ne znam sto bih ti savjetovala!
Sanjarka i Miska sretan vam rodendan! Uzivajte i papajte fino.
Sanjarka neku spešl poklon na vidiku?
Ja u TA vec sat i pol...ovdje je vrijeme stalo!
url=https://lilypie.com]
Jutro 😊
Sanjarka i Miska sretan vam ročkas, sve najbolje zenske 😍😘😘😘
Lijepih li bušica 😍😍
I krevetića 😍😍😍
Vjeverice nadam se da uzivas na Krku, i ja bi rado, ali neki strah jbg. Sta da se porodim na plazi 😂😂😂
Ali zato u 8 mj se vidimo ako budes tamo 😘
Sretno na pregledima 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Mishka & Sanjarka sretan vam rodendan i sve najboljevam zelim od srca 🎁🎂🎉🎈😍😘 uzivajte u danasnjem danu…. Mishka priusti si neku fiiiinu coko torticu i salicu bijele kave :) pa neka gustanje potraje 😋 Sanjarka tebe neka tvoji danas maze paze i tetose, uzivaj u torticama koje si napravila, a ciscenje i ostalo danas prepusti drugima 😉
Cure kod nas sve po starom, osim sto malecka svakim danom jace zveka po rebrima i zelucu... 💪ojacala zenska :) idem malo uzivat u suncu, izbacit ove sir bijele noge,nek ulove malo boje dok mogu, uz caj i neku knjigu dobru... 🌞📖☕️
Uzivajte i 😘 od nas dvije 😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka i Miska, sretan vam rođendan!! miska, valjda će se iskupit dragi! sanjarka, dobro ti je juniorka rekla, pametan popusta, nece se valjda s trudnicom svađat haha!
Marigmar, za tlak - kava, crno vino, biraj
Leptirica, stisni noge još malo
Crazy, bjezi s posla, uzivaj sa svojima!
Sunshine, suosjećam! do kad radi ta, ne bi bilo bolje u 12-1 doc?
Bruna, uzivaj na suncu!
Sanjarka i Miska sretan vam rođendan!! Objema želim godinu ispunjenu nezaboravnim trenucima i avanturama sa svojim bebacima i drugim dragim ljudima! Neka ste mi mazene i pazene čitavu godinu i nek' su vam noći kratke i slatke ispunjene mirnim snom
Pošto sam na mobitelu ne uspijevam zapamtiti tko je što napisao
Nizak tlak - slani stapici i kupinovo vino.
Crazy drago mi je da uživas sa svojima
Sanjarka i Nessah obje ste mi prave fit trudnice
Netko je spomenuo da je otkrio magnezij - samo pripaziti da se ne pije nakon 36. tt
Baby u osmom mjesecu bih se ja mogla poroditi na plaži
ili u moru..
Sretno vam s pregledima!
Ja kod svojih. Lijepo je tu doći ali fali mi mm i nas komoditet komplicirana sam trudnica
Sortiraj odgovore
Najstariji