Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    25. Svibanj 2016. 19:38

Moram vam rec kak sam fascinirana time koliko se u trudnoci skemba poveca,tj.koliko se nasa koza moze rastegnuti.. Kroz cijelu trudnocu me muz fotkao svakih dva,tri, cetiri tjedna na istom mjestu i u istoj pozi i do sada maloprije nisam uopce gledala te slike, a zelim kombinirati te slike s onima sa ultrazvuka,pa slike s poroda,tj.nakon poroda i napraviti ko nekakav timeline album.. Covjece,dok se ne vidis na slikama nemas pojma kolka si ustvari, hehehe 

Lunale
    25. Svibanj 2016. 19:46

Cure nisam pohvatala koga zanima ali ja sam imala neuspjeli pokusaj vanjskog okreta sa prvim djetetom. Ne sjecam se koliko prije termina su mi pokusali ali bilo je u nekih zadnjih 20 dana (jer sam se zadnji mjesec prebacila na preglede od soc.gin. kod jednog ginica u bolnicu). 
    Uglavnom, skinu te kao i da ides na porod i legnu u radjaonu, dobijes i neki koktelcic pa te malo omami (ne sjecam se jel iz razloga da se opustis ili da te ne zaboli a mozda i oboje). Okret se nesmi forsirat nego se ima doslovno jedan pokusaj i ako ne upali, odustaje se. Znaci pritisne ti drob na odredjenom mjestu, kratko i brzo. Meni nije uspilo pa sam na kraju par dana prije termina ostavljena u rodilistu da tamo cekamo prirodne kako bi oni mogli odmah zvati tog ginica da on obavi porod (bila je zadak sa ispruzenim nogama). 
    Taj prvi dan sam cula i vidila svega tako da kad me navecer pozvao ginic i rekao da se ne zeli zezat nego da potpisem lipo za carski i to odma ujutro, kamen mi je pao sa srca i bez razmisljanja sam potpisala. 
    Ne znam zasto se okreti ili zadak pokusava uopce na prirodan nacin al evo, Masa nam je bila zadak i prirodno je dosla, sve je u redu...  
    E da, to je bilo prije 14 god. tako da ne znam jel postupak vanjskog okreta danas isti...

bettyboop_st
    25. Svibanj 2016. 19:57

Sanjarka i Miska sretni vam rodjici   i sve najbolje
    Nove cure dobrodosle, kod mene nova bol u preponama, al osim te nove vijesti, sve je po starom(laznjaci prisutni), e da, i jutros sam se probudila u 4, i posli nikako zaspat( do 5 ipo, sam oprala kosu, pod, popila kafu) , kad vidim, ipak ima nekih noviteta  , a sad upravo pijem radler od limuna, i gustan, zivili  

TPol
    25. Svibanj 2016. 20:27

Lunale da bas nekako strasno zvuci, nisam ni znala da se tako nesto izvodi 😬😬

Zumbul izgleda da ces uskoro i ti bit sa svojoj bebicom 

aurelija razlika da me pusti ranije na porodiljnji je taj da onda nemam nikakve obaveze i slobodna bi bila kao da sam normlano 8 tjedana orije poroda oslobodena posla, a ovako kad sam na bolovanju moram svaki tjedan doktorici i ne mogu putovat, al dobro izdrat cu 3 tjedna pa imam malo godisnjeg i eto tog za cas

Dobrodosle nove cure! 🍾🍾🍾

leptirica12
    25. Svibanj 2016. 20:41

Sanjarka i Mishka sretni rodendaniii, zive i zdrave bile sto godina 
    Hvala ze tortu, meni je dovoljno sto sam je vidjela 
    Aurelija hvala, mene si utjesila  
    Samo me zanima kako je mama izgledala prije poroda 
    Curica ne brini, tebi treca beba, ta ce izletit sad pa sad 
    Kod nas se ne radi taj bris na streptokok, a ja imam taj glupi iscjedak zuckasti, je li to moze znaciti da imam i tu bakteriju
    Drugi put definitivno pisem pitanja kad krenem doktoru, on meni kad kaze koliko mali ima kila ja ne znam jesam li dosla ili posla  a kad vidim koliko ja imam kila samo kazem hvala dovidenja...
    Ugolina dobrodosla i da ti sve prode u najboljem redu 

Ugolina
    25. Svibanj 2016. 20:57

Hvala leptirice

Lunale
    25. Svibanj 2016. 21:50

Ma nije tako strasno, osamute te i lezis tu dok ne dodjes sebi pa ides kuci. Postupak doslovno traje sekundu ali lezis neko vrijeme prije i nakon postupka. Najgore mi je bilo sta je boks pored mene zena radjala a ja morala slusat...

bettyboop_st
    25. Svibanj 2016. 21:51

Cro, zaboravih,sretno na rodjenju male bebolinke,tebi i Maji,puno ljubavi,srece i mazenja,od srca 

bettyboop_st
    25. Svibanj 2016. 21:51

Cro, zaboravih,sretno na rodjenju male bebolinke,tebi i Maji,puno ljubavi,srece i mazenja,od srca 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.