Hello ljetna ekipa! 😘
Ja budna od 5h! Tj. Od muzevog alarma joj sto to ne volim! 😠😠
Sad ce me uhvatit spavanje a za pola sata budim curku za skolu, mah!
Jucer sam se cilo popodne bavila tortama, cak se dvi hlade u frizu 😂 obe su jednostavne.
I tako to danas punih 28 totalno mlado jos zar ne? 😂
Saljem vam svima virtualnu kad vec ne mogu drugcije 🎂🍰 .
Miskaaaaa sretan i tebi sve naj naj ti zelim ❤🎉🎊🍰 uzivaj danas! 😘
Cro o pa ti si i torbu nosila pametnoooo 😊.
Cuj, po mom iskustvu oporavak od vag. katastrofa! Tako da je cr odlican em izbjegnes trudove em se oporavit moras svakako osim ako nisi sretnik pa prodes bez sivanja na vag porodu.
U svakom slucaju nadam se da ćeš se cim prije oporavit 😘 kad bi mogle doma?
Tpol super za tvoju malu boksacicu! 😍 a te mjere ce se uskladit vec no sikiriki
Zabice super da je to sve ipak ok i odlicno za aparat 💪😃.
Sto se keksanja tice ma nego kako idem do zadnjeg dana pa kome drago kome krivo 😂
Marigmar stvarno nemam iskustva s niskim tlakom, nadam se da ce ti netko pomoc 😊
Crnatockica super za dobar pregled ❤ i magnezij direkt je odlican, ja sam ga obozavala pit to mi doslo ko desert 😂
Sto se tice straha i svega da rekao bi covjek da ce nama bit lakse sta smo već to prosle, ma mos si ga mislit 😏
Crazy da da cheescake se hladi, javim dojmove 💪 eeeeee uzivaj sa svojimaaaaa ❤ bas mi je drago da ti malo dolaze. Do kad ce stat?
Aurelija si vidila kako se iznenada napuni perlica robe? Cudo jedno 😃😃 samo se ti polako spremaj brzo ce to
Kokolo kako je prosao vas rockas? 🎂💙
Sunshine nadam se da nisu neki veliki problemi u pitanju
Leptirica čekamo slikicu 😉 bravo za tvog pravog decka, spreman je i on za dolazak 💙
Nessah divnaaaaaa si! Prezgodna a busa lipaaaa 😍😍.
Fige da cim prije rijesis zeljezo. I samo ti radi ako ti nije problem 💪 i ja bi vjer al mi zakon ne dopusta vise 😂
Plan poroda? Samo onaj da prezivim bol ima ako se taj vrijedi? 😝
Cijepljenje da! Nemam dilema tu
Zumbul ne javljas se s pregleda?
Jambice hm a jeli sa sluzi izmjesan ili?
Teja Leon pravi decko vec 💙 nemoj se brinut zbog plodne vode malo proguglaj ima nacina za to povecat
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pregledi:
Sri: Abies, Sarlina, Sunshine
Pet: Bebacica
Ned: Bruna
Sretno cureeeee danas! 😘
Ps. Bože oslobodi je mogu brbljat najranije ujutro 😂😂
Ps. Ps-a hvala svima na divnim komplimentima, stvarno ste super dizete samopouzdanje 💪
Zavidim vam sta ce te imat kad nosit haljinice ljetne. Mene ubila u pojam ova trudnicka roba. Sad mi vise sve smeta i sve me zivcira i ne skidan se iz trenerke i tajica i bezveznih majica aaaaa
Jucer sam se izderala na malu ( po stoti put jelte na Starin uzor 😝) pa mi je rekla da ce to pripisat kraju trudnoće Ahahaha 😂😂
Show!
Jutro okruglice!
Sanjarka i Mishka sretan vam rođendan! Želim vam sve najbolje, uživajte danas!
Sanjarka mala ti je stvarno mudrica, nema šta! Moji će bit do nedjelje, pa ćemo se malo izguštat
Marigmar, pošaljem ti ja svog muža ili punicu da ti malo digne tlak
Idem odradit nešto, svako jutro me na stolu dočeka fina hrpa predmeta za riješit.
Sretno na pregledima danas!
Sanjarka i Miska sretan vam rođendan!!! Puno srece, zdravlja i da uskoro dobijete najljepsi poklon!
Sanjarka da izgledam ko ti, bila bih stalno trudna!!! Pravi si ogledni primjerak 👌 uzivaj danas u rockasu i kolacima, mozda veca kolicina cukra natjera Petra van 😉 Mi smo jucer proslavili, hvala na cestitkama. ne mogu vjerovat da su vec dvije godine prosle! 😍😍😍 Naradila sam se, posteno: tortu, kolaca, svega...desna noga mi je toliko natekla da izgleda ko balvan, ni carapa vise ne pomaze...nema ni za mene ljetnih haljinica 😢😢😢
Dobro jutro cure!
Kako ste danas? Ima sta novo, jel koja rodila? 😉
Kokolo, sretan rodendan tvom velikom deckicu s malim zakasnjenjem 😘
Nessah, jos jedna fit trudnica. Samo trbuscic naraso 😘
Sanjarka, krevetic je premedeni, a i ti isto prava zgodnica. Tebi se za mjesec dana nece ni vidjeti da si trudna bila 😘
Bas mi je drago za sve dobro obavljene preglede. Neka samo bebice rastu. Ja na sljedeci fotoshooting svog malog princa moram cekati jos tjedan i pol, ako ce mali gospodin biti zainteresirani pokazati lice a ne samo guzicu 😁
Sanjarka, Miska, sretan vam rodendan!!! 🎉🎊🎀🎁 Danas samo uzivanje, pustite malo druge da vas danas razmaze 😘
Crazy, po pitanju "muskih" poslova smo iste. Kod nas ne moze proci 1 slaganje i najobicnijeg komada namjestaja da ja nemam prste pokraj. Naravno i kod planiranja i odabira materijala moram uvijek biti pokraj. Ali zato u kuhinji nisam bas ono sto se ocekuje od mene, ali ipak je sve jestivo sto slozim (osim kad je previse ljuto 😂😂).
Super sto ti dolaze tvoji, uzivajte maksimalno ove dane 😘
Kod mene nema nista novo osim sto vise ne mogu ni sjediti, ni lezati, ni stajati po par sati u komadu. U kojem god polozaju bila, uvijek pocinje nesto boljeti. Ali tjesim se da ce i to proci i opet doci nove tegobe 😈
Cure, uzivajte u ovom danu! Nadam se da se i kod vas danas pokazalo 🌞
Saljem svima 😘😘
Crazy 😂😂😂 bas su me nasmijala, vidiš takvo dizanje tlaka mi uopće nije palo na pamet, nova vrsta alternativne medicine 😂😂😂
Sanjarka i Miska pa sve najbolje vam želim, bome ovaj mjesec pun rođendana 🎂
Sortiraj odgovore
Najstariji