Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    17. Studeni 2015. 12:09

Isto zabranjeni odnosi bar za sada.. Izmisljamo svasta, al izdrzat cemo,kako smo za moju op tako cemo i sada :) s tim da sada imam cak i vecu zelju nego prije :D a sto se tice grceva poslije tih igrarija,bas to mi je gin rekla da se treba izbjegavat, to su te neke kontrakcije... Al ti  to jos provjeri sa svojim gin,DUNYASHA... :)

Dunyasha
    17. Studeni 2015. 12:13

Bruna257

Isto zabranjeni odnosi bar za sada.. Izmisljamo svasta, al izdrzat cemo,kako smo za moju op tako cemo i sada :) s tim da sada imam cak i vecu zelju nego prije :D a sto se tice grceva poslije tih igrarija,bas to mi je gin rekla da se treba izbjegavat, to su te neke kontrakcije… Al ti  to jos provjeri sa svojim gin,DUNYASHA… :)

E vidiš... hjoooj, na sve treba paziti...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 12:13

Da da po čelu hahahahhaha daj krepat ću od smjeha, kolegica mi čudno gleda
    Ty

Dunya ti grčevi po metrnici sigurno vesele bebu hhahhaha

Betty kažu da je to normalno za prvo tromjesječje u drugom kad te krene neće se drago moć obranit od tebe

Sanjarka88
    17. Studeni 2015. 12:14

Sanjarka88

Da da po čelu hahahahhaha daj krepat ću od smjeha, kolegica mi čudno gleda TyDunya ti grčevi po metrnici sigurno vesele bebu hhahhaha

Betty kažu da je to normalno za prvo tromjesječje u drugom kad te krene neće se drago moć obranit od tebe

da drago đizs, mislila sam dragi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI