Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 10:00

Ja neznam šta ću za jaknu, kaputi mi ne stoje kad sam 1.60 visoka, đizs.
    Hlače nosim samo traperice slim, i sad ću imat problem vrlo skoro, još nemam jer kako mi kažu ljudi oko mene izgledam trenutno kao anoreksičar al kad me krene stiskat.... a i ne volim se utezat sad, da ne spljoštim bebu jelte
    ja mislim da ću se ja nakupovat tajica i tunikica, neznam šta drugo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 10:16

O pa onda smo sve niža kategrojia šta se visine tiče
    onda je to subjektivno, meni izgleda kao da mi kaput ne stoji pa ja to povezala s visinom

Viš dobro ti je to sa suknjama, al ja nemam naviku suknje do kolina nosit, pa moje ne priliče za posao

a za najlonke neznam

Tynchy
    18. Studeni 2015. 10:22

Postoje najlonke za trudnice... mislim da ih čak u Bipi i DM-u ima.

tunike su najbolje, ili bilo što A kroja.. :)

osim Baby loading majci :)

Hahahahaha, slažem se s tobom oko toga Dunyasha!

PeppePula
    18. Studeni 2015. 10:30

Dobro jutro :)

nemam nista pametno za napisati, samo da vas pozdravim... ja sam iz Pu, izgleda da nema nitko iz Istre osim mene?

Takodjer sam niza kategorija, 1.63 :) i bas sam govorila dragom da imam srece sta mi nece trbuh biti toliko velik da cu morati kupovati zimske kapute koji ce mi kasnije biti preveliki, a u biti tko zna...nisam racunala da ce i sise narasti :) inace te majce baby loading takodjer ne volim, i mislim da sam po tom pitanju slicna kao ti Tynchy... dragi mi je dosta vremena u inozemstvu i dosta toga cu morati sama, a i inace sam tako nekako samostalna i ne ocekujem pomoc za svaku sitnicu...mislim, lijepo je kada trudnica ima nekoga da joj pomogne, ali one zenske koje se ponasaju kao da su bolesne i ne mogu apsolutno niti vrecicu iz ducana podici mi idu na zivce ( osim ako im nije propisano mirovanje naravno )...

Puse mojim hrabrim trudnicama :* :)

Peppe

• Marie4
    18. Studeni 2015. 10:41

Curke moje, nema me malo a vi već da 15+ stranica. 
    Sanjarka moj termin je 20.05. Po zadnjem uvz. 
    Što se tiće nekih trudnica nekoje fakat pretjeruju. I kaj se tiće ponašanja i odjeće mislim na one baby loading majce. 
    Vidim da ima i novog pojačanja u grupi. Dobro došle drage nam lijepe trudnice. 
    Ja mogu slobodno reči mučninama pa pa jer me zaobilaze već 2 tjedna.

PeppePula
    18. Studeni 2015. 10:52

Tynchy ja ne soliram, imam psa i macku :) I naravno vec su krenula pitanja a kako ces ti sa psom i mackom i bebom? Ono....

Peppe

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 11:23

Dunya krasan poklon ćeš dobit

Ty i Peppe sve se može kad se hoće, a vas dvi ste dovoljno jake za takav izazov , ja u to ne sumnjam
    Prošla i ja sa prvim djetetom sve sama, pa me nije ubilo

Marie super za mučnine, uživaj u drugom tromjesječju kažu da je divno

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 11:24

Ljetnice 2016

Marie4 20.05.2016

Tynchy 02.06.2016.
    Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.
    bettyboop_st 08.06.2016
    MalaKoza 12.06.2016.
    Bruna257 12.07.2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.