Ja neznam šta ću za jaknu, kaputi mi ne stoje kad sam 1.60 visoka, đizs.
Hlače nosim samo traperice slim, i sad ću imat problem vrlo skoro, još nemam jer kako mi kažu ljudi oko mene izgledam trenutno kao anoreksičar al kad me krene stiskat.... a i ne volim se utezat sad, da ne spljoštim bebu jelte
ja mislim da ću se ja nakupovat tajica i tunikica, neznam šta drugo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
O pa onda smo sve niža kategrojia šta se visine tiče
onda je to subjektivno, meni izgleda kao da mi kaput ne stoji pa ja to povezala s visinom
Viš dobro ti je to sa suknjama, al ja nemam naviku suknje do kolina nosit, pa moje ne priliče za posao
a za najlonke neznam
Postoje najlonke za trudnice... mislim da ih čak u Bipi i DM-u ima.
tunike su najbolje, ili bilo što A kroja.. :)
osim Baby loading majci :)
Hahahahaha, slažem se s tobom oko toga Dunyasha!
Dobro jutro :)
nemam nista pametno za napisati, samo da vas pozdravim... ja sam iz Pu, izgleda da nema nitko iz Istre osim mene?
Takodjer sam niza kategorija, 1.63 :) i bas sam govorila dragom da imam srece sta mi nece trbuh biti toliko velik da cu morati kupovati zimske kapute koji ce mi kasnije biti preveliki, a u biti tko zna...nisam racunala da ce i sise narasti :) inace te majce baby loading takodjer ne volim, i mislim da sam po tom pitanju slicna kao ti Tynchy... dragi mi je dosta vremena u inozemstvu i dosta toga cu morati sama, a i inace sam tako nekako samostalna i ne ocekujem pomoc za svaku sitnicu...mislim, lijepo je kada trudnica ima nekoga da joj pomogne, ali one zenske koje se ponasaju kao da su bolesne i ne mogu apsolutno niti vrecicu iz ducana podici mi idu na zivce ( osim ako im nije propisano mirovanje naravno )...
Puse mojim hrabrim trudnicama :* :)
Peppe
Curke moje, nema me malo a vi već da 15+ stranica.
Sanjarka moj termin je 20.05. Po zadnjem uvz.
Što se tiće nekih trudnica nekoje fakat pretjeruju. I kaj se tiće ponašanja i odjeće mislim na one baby loading majce.
Vidim da ima i novog pojačanja u grupi. Dobro došle drage nam lijepe trudnice.
Ja mogu slobodno reči mučninama pa pa jer me zaobilaze već 2 tjedna.
Tynchy ja ne soliram, imam psa i macku :) I naravno vec su krenula pitanja a kako ces ti sa psom i mackom i bebom? Ono....
Peppe
Dunya krasan poklon ćeš dobit
Ty i Peppe sve se može kad se hoće, a vas dvi ste dovoljno jake za takav izazov , ja u to ne sumnjam
Prošla i ja sa prvim djetetom sve sama, pa me nije ubilo
Marie super za mučnine, uživaj u drugom tromjesječju kažu da je divno
Ljetnice 2016
Marie4 20.05.2016
Tynchy 02.06.2016.
Sanjarka88 04.06.2016.
Dunyasha 06.06.2016.
bettyboop_st 08.06.2016
MalaKoza 12.06.2016.
Bruna257 12.07.2016.