Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 10:00

Ja neznam šta ću za jaknu, kaputi mi ne stoje kad sam 1.60 visoka, đizs.
    Hlače nosim samo traperice slim, i sad ću imat problem vrlo skoro, još nemam jer kako mi kažu ljudi oko mene izgledam trenutno kao anoreksičar al kad me krene stiskat.... a i ne volim se utezat sad, da ne spljoštim bebu jelte
    ja mislim da ću se ja nakupovat tajica i tunikica, neznam šta drugo

Dunyasha
    18. Studeni 2015. 10:06

Sanjarka88

Ja neznam šta ću za jaknu, kaputi mi ne stoje kad sam 1.60 visoka, đizs.
    Hlače nosim samo traperice slim, i sad ću imat problem vrlo skoro, još nemam jer kako mi kažu ljudi oko mene izgledam trenutno kao anoreksičar al kad me krene stiskat…. a i ne volim se utezat sad, da ne spljoštim bebu jelte
    ja mislim da ću se ja nakupovat tajica i tunikica, neznam šta drugo

I ja sam visoka 1,62 pa nosim kapute, vise ih volim od jakni. Osjecam se ogromno u jaknama.. Ja na posao ne mogu u tajicama, inace bih i ja. Ja se veselim suknjama. Nosit cu pencil suknje, hmove su sjajne, imaju gumu i briga me, i gore dolcevite. Nadam se da mi nece noge poceti oticati, da mogu cizme koje imam nositi, grozim se kupovanja obuce samo za t. Jedino ne znam postoje li najlonke za trudnice? Nedavno si nakupovala super fine debele najlonke a sad si mislim da ih necu moci preko trbuha obuci.
    Meni se isto jos ne vidi, malo sam se u licu zaokruzila (tu se inace prvo debljam), ali kad obucem hlace osjecam da mi se trbuh ipak prosirio...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 10:16

O pa onda smo sve niža kategrojia šta se visine tiče
    onda je to subjektivno, meni izgleda kao da mi kaput ne stoji pa ja to povezala s visinom

Viš dobro ti je to sa suknjama, al ja nemam naviku suknje do kolina nosit, pa moje ne priliče za posao

a za najlonke neznam

Tynchy
    18. Studeni 2015. 10:22

Postoje najlonke za trudnice... mislim da ih čak u Bipi i DM-u ima.

tunike su najbolje, ili bilo što A kroja.. :)

osim Baby loading majci :)

Hahahahaha, slažem se s tobom oko toga Dunyasha!

PeppePula
    18. Studeni 2015. 10:30

Dobro jutro :)

nemam nista pametno za napisati, samo da vas pozdravim... ja sam iz Pu, izgleda da nema nitko iz Istre osim mene?

Takodjer sam niza kategorija, 1.63 :) i bas sam govorila dragom da imam srece sta mi nece trbuh biti toliko velik da cu morati kupovati zimske kapute koji ce mi kasnije biti preveliki, a u biti tko zna...nisam racunala da ce i sise narasti :) inace te majce baby loading takodjer ne volim, i mislim da sam po tom pitanju slicna kao ti Tynchy... dragi mi je dosta vremena u inozemstvu i dosta toga cu morati sama, a i inace sam tako nekako samostalna i ne ocekujem pomoc za svaku sitnicu...mislim, lijepo je kada trudnica ima nekoga da joj pomogne, ali one zenske koje se ponasaju kao da su bolesne i ne mogu apsolutno niti vrecicu iz ducana podici mi idu na zivce ( osim ako im nije propisano mirovanje naravno )...

Puse mojim hrabrim trudnicama :* :)

Tynchy
    18. Studeni 2015. 10:41

PeppePula

Dobro jutro :)

nemam nista pametno za napisati, samo da vas pozdravim… ja sam iz Pu, izgleda da nema nitko iz Istre osim mene?

Takodjer sam niza kategorija, 1.63 :) i bas sam govorila dragom da imam srece sta mi nece trbuh biti toliko velik da cu morati kupovati zimske kapute koji ce mi kasnije biti preveliki, a u biti tko zna…nisam racunala da ce i sise narasti :) inace te majce baby loading takodjer ne volim, i mislim da sam po tom pitanju slicna kao ti Tynchy… dragi mi je dosta vremena u inozemstvu i dosta toga cu morati sama, a i inace sam tako nekako samostalna i ne ocekujem pomoc za svaku sitnicu…mislim, lijepo je kada trudnica ima nekoga da joj pomogne, ali one zenske koje se ponasaju kao da su bolesne i ne mogu apsolutno niti vrecicu iz ducana podici mi idu na zivce ( osim ako im nije propisano mirovanje naravno )…

Puse mojim hrabrim trudnicama :* :)

Aaaa, znači i ti soliraš? Ja sam u istoj situaciji, nama je tata na drugom kraju Europe, i neće biti s nama niti živjeti s nama...

Nas dvije je sila prilike natjerala da same hendlamo trudnoću, tako da vidimo da se može.. Naravno, u teškim situacijama bih voljela da je bio samnom, npr kad sam prokrvarila, ali nije, i to smo preživjeli.. idemo dalje :) ..

Meni je baš specifična situacija, jer nemam niti ikoga od obitelji ovdje... doslovno sami ćemo biti ...

ali nema veze, ja se veselim svakom danu, i svakom trenutku, i onom teškom i onom veselom...

i veselim se sresti Dunyashu rodilištu, da joj mogu pokloniti baby loading majcu.. ili ne, bolje onu sa slikom bebe sa čuperkom, koja viri iz trbuha :)

Peppe

• Marie4
    18. Studeni 2015. 10:41

Curke moje, nema me malo a vi već da 15+ stranica. 
    Sanjarka moj termin je 20.05. Po zadnjem uvz. 
    Što se tiće nekih trudnica nekoje fakat pretjeruju. I kaj se tiće ponašanja i odjeće mislim na one baby loading majce. 
    Vidim da ima i novog pojačanja u grupi. Dobro došle drage nam lijepe trudnice. 
    Ja mogu slobodno reči mučninama pa pa jer me zaobilaze već 2 tjedna.

PeppePula
    18. Studeni 2015. 10:52

Tynchy ja ne soliram, imam psa i macku :) I naravno vec su krenula pitanja a kako ces ti sa psom i mackom i bebom? Ono....

Peppe

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 11:23

Dunya krasan poklon ćeš dobit

Ty i Peppe sve se može kad se hoće, a vas dvi ste dovoljno jake za takav izazov , ja u to ne sumnjam
    Prošla i ja sa prvim djetetom sve sama, pa me nije ubilo

Marie super za mučnine, uživaj u drugom tromjesječju kažu da je divno

Tynchy
    18. Studeni 2015. 11:35

Sanjarka88

Dunya krasan poklon ćeš dobit Ty i Peppe sve se može kad se hoće, a vas dvi ste dovoljno jake za takav izazov , ja u to ne sumnjam
    Prošla i ja sa prvim djetetom sve sama, pa me nije ubilo Marie super za mučnine, uživaj u drugom tromjesječju kažu da je divno

ma naravno da smo jake.. Ja sebe već vidim kak ću doći na porod, parkirati auto pred bolnicu, uzeti torbu, i pristojno na šalteru pitati: dobar dan, ja sam došla rodit, gdje trebam leć?
    I lijepo vas molim da se ponašate pristojno i profesionalno prema meni, jer sve ću vas tužiti u suprotnom. I molim sva vaša imena da ih proslijedim svom odvjetniku. Hvala.

eh, kad bi to tak bilo :) a preživjet ćemo nekako :)

Sanjarka88
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Ljetnice 2016

Marie4 20.05.2016

Tynchy 02.06.2016.
    Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.
    bettyboop_st 08.06.2016
    MalaKoza 12.06.2016.
    Bruna257 12.07.2016.

Sanjarka88
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:11

Sanjarka88

Ljetnice 2016

Marie4 20.05.2016
    Tynchy 02.06.2016.
    Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.
    bettyboop_st 08.06.2016
    MalaKoza 12.06.2016.
    Bruna257 12.07.2016.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI