Eh da da ode glava iz kojeg god razloga , nije mi koncetracija na razini
Ty se bolje vidila beba ovaj put?
Eh da da ode glava iz kojeg god razloga , nije mi koncetracija na raziniTy se bolje vidila beba ovaj put?
jel se crveniš? :)
da, ruke, noge, glava, tijelo... :)
Baš jučer tata pita jel roditelji mogu među puno beba prepoznati svoju, kad su sve bebe iste.. ja sam rekla da mi našu sigurno budemo, jer oboje imamo veliki nos, pa ni bebi ne gine ta sudbina :) Samo tražimo bebu sa najvećim nosom u rodilištu! :)

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ih, ko paprika
hahahhaa a luda li si joj baš me zanima kako izgleda i to, tko će dočekat da prođe trudnoća
Ih, ko paprika
hahahhaa a luda li sijoj baš me zanima kako izgleda i to, tko će dočekat da prođe trudnoća
Proći će ona tako brzo da će nam poslije faliti...
Malo sam se bacila u istraživanje platnenih pelena... Baby girl, di si ti? Jesi li ih ti malo pregledala? Sad sam pročitala sve o svakoj, sad gledam proizvođače. Rodine mi se sviđaju i flafi mi se čine okej...

Meni neće hehhehehe
Joj vi ste u tim brigama.
Ja se mislim za jednokratne. S curkom sam koristila Libero bile su mi odlične, Pampers nam nije odgovara. Sad su mi u igri Puffies, osim dizajnom čula da su odlične kvalitetom, cijenom su u rangu Pampersica.
Isto tako adaptirano mlijeko? Tko zna hoće li biti potrebna nadohrana, pa mislim bit spremna. S curkom sam koristila bebimil, to su joj davali u rodilištu, pa sam samo nastavila
Meni nećehehhehehe
Joj vi ste u tim brigama.
Ja se mislim za jednokratne. S curkom sam koristila Libero bile su mi odlične, Pampers nam nije odgovara. Sad su mi u igri Puffies, osim dizajnom čula da su odlične kvalitetom, cijenom su u rangu Pampersica.
Isto tako adaptirano mlijeko? Tko zna hoće li biti potrebna nadohrana, pa mislim bit spremna. S curkom sam koristila bebimil, to su joj davali u rodilištu, pa sam samo nastavila
Sad sam gledala dezene od platnenih, jao kakvih ima.. Pa bebili će biti ušminkan od pelena do kapice! Jedva čekam... A i nije to toliko posla s njima. Ja sam mislila samo prvo vrijeme koristiti jednokratne, i to si mislim koristiti babylove od dma, kažu mi prijateljice da su odlične. Pa dok se malo ne ufuramo u pp, mislim kupiti paket,dva njih...
A za adaptirano ne znam... Ja se zbilja nadam da ću moći dojiti, to mi je svakako plan, pa da nam adaptirano i neće trebati. A ako bude, Bože moj, budemo ga koristili. To isto ne znam koje je dobro, mislim da to ovisi o bebi najviše...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji