Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    obelixx
    17. Studeni 2015. 18:22

Pozdrav! Pratim vas vec neko vrijeme,ali malo me bilo frka javiti se jer na prvom pregledu sa 6 tjedana ginekologica nije vidjela nista osim gestacijske vrecice. Jucer smo dobili potvrdu da je sve u redu i da srceko kuca,pa eto i nas. Prema zm sam 8+1,a prema velicini mrvice 6+1. Vidjet cemo za 4 tjedna kako napredujemo. I ja muku mucim sa mucninama i povracanjem,ali ne svaki dan. Cice su mi zasad poprilicno narasle i ne prestaju boljeti,bit ce mlijeka za cijelo susjedstvo ak tako nastave

MalaKoza
    17. Studeni 2015. 18:37

Sanjarka, može i mene na listu? 
    Potvrđeno jučer 12.6.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 09:08

Ljetnice 2016

Tynchy 02.06.2016.
    Sanjarka88 04.06.2016.
    Dunyasha 06.06.2016.
    bettyboop_st 08.06.2016
    MalaKoza 12.06.2016.
    Bruna257 12.07.2016.

Dobro jutro ljetnice, a gdje ste jutros?

Obelix dobro nam došla, čestitke na trudnoći i nek bude školska

MalaKoza to si bila na pregledu? daj izvještaj

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    18. Studeni 2015. 09:26

Jutro!!
    Obelix, cestitke na trudnoci i dobro nam dosla!
    Gledam ja malo ovu listu i mislim si kako smo sve bile zaposlene u isto vrijeme tamo nakon ljeta. Neka, neka, samo neka je djecice!
    Sanjarka, ocekujemo tvoj raport dns nakon pregleda. Popodne si, jel?

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 09:31

Si
    Uvjerila sam se sebe da mi danas neće još mjerit nuhalni niti išta slično, pa sam skroz relax

da da baš smo bile vrijedne
    meni je npr. super što je mama s menom imala termin 4.6

Ja nisam povraćala od pon. ujutro, nit imala mučnine, nije prvi put da je pauza no nekako se nadam da je gotovo, molim te Bože

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mama3put
    18. Studeni 2015. 09:35

Mogu ja tu s vama  iako sam proljetnica zadnja sam od svih na listi,svi trudni 20+ tjedana vi ste mi blize?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.