Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    18. Studeni 2015. 09:46

Jutro svima :)

Jutros sam bila na jednom u nizu mojih 865 pregleda (stvarno ne znam kak sam živjela do sada bez svega toga)... i gledam te trudnice tamo, gegaju se, muževi ih vode... nekad imam osjećaj da neke stvarno malo pretjeruju (da naglasim, trudne su cca kao i mi ovdje) ...
    Ja sam uletila unutra, još uvijek sam sitna, normalno obučena (bila sam u vesti, uskim hlačama i kožnoj jakni), a one u trudničkim haljinama i baby loading majcama :) : dobro jutro, ja sam trudna 11ipol tjedana, trebam to i to..
    Naravno, otkantali su me, valjda nisam bila dovoljno gegajuća :)

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 09:46

Iskreno neznam hoće li, lakše mi je mislit da neće.... baš me potreslo ono s Inom
    Joj ja folnu stvarno nisam nego kratko uzimala.... tako da je ne pijem. Duphastone taman jučer potrošila kutijicu, pa ću danas vidit šta kaže za dalje....
    Da nisam povraćala već 2 dana,i vratio mi se apetit, nije mi muka.... nirvana! baš lijepo jedem zadnja dva dana, samo me brzo zasiti, i sporo jedem dosta, ono žlica pa pauza.... prepostavljam da je želudac ipak izmučen i da mu treba vremena. Kg i dalje ista, čak sam još pola kg izgubilla, al valjda i za to treba vremena.
    No neću se veselit prerano, možda je ovo samo još jedno zatišje pred buru.
    Nadam se da si i ti blizu kraja s mučninama, pa da uživamo skupa u svemu što nas čeka

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Studeni 2015. 09:53

Ty jutro

Kakav pregled danas?
    hahhaha luda si morat ćemo se naučit gegat pod hitno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tynchy
    18. Studeni 2015. 10:00

ma ova kožna jakna je toplija od bilo koje jakne koje imam.. to sam ubola na jednoj rasprodaji, a inače je DKNY, obožavam ju, da mogu-spavala bih u njoj.

ma show jutros ispred bolnice, ja inače imam 1,65 a vozim veliki auto, doslovno izljećem poredtih trudnica i njihovih muževa, ulijećem u čekaonu i nediskretno govorim: ja sam 11 i pol tjedana trudna, moram vadit krv, nije za zezat se!!.
    al su me otkantali! sad ću ih tužiti doktoru! :)

Da, kontroliram štitnjaču svaka 4 tjedna :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.